Ailemden cok uzaktaym esim hala iste yine gecikti bi başıma kalmis gibiyim hayatta..evi bile temizleyemiyorum kendimi iseyaramaz hissediyorum eşimle ilgilenemiyorum o ise benle cok ilgili bunu haketmiyor ,bu yuzden bosanılmaz dogrudur ama benim psikolojik sıķıntılarm da var daha fazla üzmek istemiyorm esimiBöyle kaçmak kolaydır aslında, zor olanı başarabilmeniz gerekir.
Bu dünyada bu sıkıntıları çeken tek hamile siz değilsiniz. Her şey elbet zamanla yoluna girer ama sorunlarınızdan kaçmak yerine çözmeye çalışın. Çünkü ortada yapamayacağınız bir şey yok.
Baska seylerde var anlatsam aģlicam icinden çıkamıcam ćok sıkintıli günlerim oldu gecti bitti derken unutamiyorum bazi seyleri gecmiste bazi olaylar yasadik esimle ama o cok düzeldi o kadar cok duzeldi ki ben kendimi ona layik görmuyorum ortada bi enkaz gibi kaldim bensiz mutlu olsun istiyorumbahsettiğin şeylerde olağanüstü bi durum görmüyorum?
anlatmadığın şeyler var sanki.
Cok agir seyler yasadik eşimle gecti gitti derken bende hasarlara yol acti o herseyi duzeltti muhtesem bi insana dondu 1 yildir cok iyi ama ben bi enkazdan ne kadar toparlanirsa o kadarim iste onu mutlu edemiyorum haksizlik bu.Dönemsel olabilir bu ruh hali ayrıca hamilelik sebebiyle biraz bunalmışsınız galiba
Öyle hemen boşanmayı düşündürecek başka nedenleriniz var mı
Acele etmeyin
Eskiden bende oyle söylerdim..ama kötu gunlerin ardindan iyi gunler yasaniyorsa bigün mutlaka günyüzune çıkıyor o yasanmisliklarBuldun da bunuyorsun diyoruz bu duruma halk arasında .
Cok agir seyler yasadik eşimle gecti gitti derken bende hasarlara yol acti o herseyi duzeltti muhtesem bi insana dondu 1 yildir cok iyi ama ben bi enkazdan ne kadar toparlanirsa o kadarim iste onu mutlu edemiyorum haksizlik bu.
Eskiden bende oyle söylerdim..ama kötu gunlerin ardindan iyi gunler yasaniyorsa bigün mutlaka günyüzune çıkıyor o yasanmisliklar
psikologa gidiyorm hamile oldugm icin ilac tedavisi uygulanmiyor simdilik elimden gelen bu bebegim bana iyi gelicek insallah son 3.5 ay..Psikolojik destek almayı düşündünüz mü
Hem çocuğunuz da olacak onu daha iyi bir ruh hali ile karşılamak istemez misiniz
Ben de evlendim ve ailemden uzakta bir şehire gittim ve ben evlenir evlenmez hamile kaldım. Hamileliğimde çok mide bulantısı çekmedim ama ilk aylarda kafamı yataktan kaldıramıyordum. Eşim işten hep geç saatte gelirdi ve iş şartları da çok zordu. Buna rağmen ben hamile halimle akşama kadar yatıp bir yemek bile yapmaz hatta bazen eşim iş için iki saatlik uzakta bir ilçeye gittiğinde eşimi arar ben bıktım ben evlilikte hamilelikte istemiyorum boşanmak istiyorum derdim. İş sahibinin haberi olmadığı halde iki saatlik yolu gelirdi benim nazımı çekmeye gitme diye ağlardı yalvarırdı. Tekrar o yolu giderdi akşam geç saatte işi bitince gelirdi.Ailemden cok uzaktaym esim hala iste yine gecikti bi başıma kalmis gibiyim hayatta..evi bile temizleyemiyorum kendimi iseyaramaz hissediyorum eşimle ilgilenemiyorum o ise benle cok ilgili bunu haketmiyor ,bu yuzden bosanılmaz dogrudur ama benim psikolojik sıķıntılarm da var daha fazla üzmek istemiyorm esimi
Haklisin..eskiden Allahima dua ederdim nolur bu adamla evleneym Allahim die duam kabul oldu o kadar kötu seyler yasandi ki hepsi gecti ben esimi de artik suclamiyorum o kotü gunlerden dolayi ama bende kötu sonuclar dogurdu ..cok sükur maddi olarak cok iyiyiz buda bi yük gibi omuzlarimda esim herseyi yapiyor benim icin hic eksik etmiyor maddi manevi ,bense mutlu bile degilimKötu gunlerı unut . Eşin duzelmış , bebeğin yolda , hiç bir maddı sıkıntın yok . Yanılıyor muyum ? Şükret ınsanlar nelerle uğraşıyor . Hepsını unut mutlu ol .
Haklisin..eskiden Allahima dua ederdim nolur bu adamla evleneym Allahim die duam kabul oldu o kadar kötu seyler yasandi ki hepsi gecti ben esimi de artik suclamiyorum o kotü gunlerden dolayi ama bende kötu sonuclar dogurdu ..cok sükur maddi olarak cok iyiyiz buda bi yük gibi omuzlarimda esim herseyi yapiyor benim icin hic eksik etmiyor maddi manevi ,bense mutlu bile degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?