Beni anlattiniz sanki aynilarini yapiyorum ..yemek yok temizlik yok pijamayla aciyorum kapiyi sac bas daginik ..esime mesajlar atiyorum isten geliyo benimle ilgileniyo sonra tekrar gidiyo ariyorum erken gel diye agliyorum , bosanmak istiyorum demisligim var aglayarak ilk bebek icinde üzulmustum cunku direk hamile kaldim ilk haftadan 6 aylik evliyim hersey ust uste geldi ama bebek hareketlerini hissetmemle mutlulugum artti iyi ki bebegim olcak diyorum simdi..ne kadar da ayni seyler..Ben de evlendim ve ailemden uzakta bir şehire gittim ve ben evlenir evlenmez hamile kaldım. Hamileliğimde çok mide bulantısı çekmedim ama ilk aylarda kafamı yataktan kaldıramıyordum. Eşim işten hep geç saatte gelirdi ve iş şartları da çok zordu. Buna rağmen ben hamile halimle akşama kadar yatıp bir yemek bile yapmaz hatta bazen eşim iş için iki saatlik uzakta bir ilçeye gittiğinde eşimi arar ben bıktım ben evlilikte hamilelikte istemiyorum boşanmak istiyorum diye eşimi arardım. İş sahibinin haberi olmadığı halde iki saatlik yolu gelirdi benim nazımı çekmeye gitme diye ağlardı yalvarırdı. Tekrar o yolu giderdi akşam geç saatte işi bitince gelirdi.
İlk aylar yemek yapmadım eşim geç gelirdi evi toparlar yemek alır gelirdi birlikte yerdik ve ben daha pijamalı halimle karşılardım eşimi. Evet o da istiyordu içinden ev düzenli olsun yemeği olsun ben de bunu yapamıcam gücüm yok diye gitmek isterdim hiçbirşey yokken sürekli boşanıcam diye mesajlar atardım ama üç dört aydan sonra baktım artık halsizlik geçti kalk dedim kendime zaten yeni evlisin adam seni böyle biri sanacak sonra toparlandım herşeyimi yaptım ve eşimi bir daha üzmedim asla boşanma kelimesini ağzıma almadım.
İlk aylarda hamilelik psikolojisi ile ben ortada birşey yokken eşimden ayrılsam eminim çok ama çok pişman olurudum çünkü eşim gibi bir adam bir daha belki dünyada karşıma gelmezdi.
Şuanda hamilelikten dolayı böyle düşünebilirsin ama herşey zamanla yoluna girecektir. Ben birebir yaşadım diye yazıyorum bunları ama zamanla düzeleceksin ve hele bebeğin olsun hem bebekle hem eşinle hem kendinle ilgileneceksin.
Bu dönemin geçici olduğunu unutma eşin sen boşanınca üzülmeyecek mi sanıyorsun?
Sen pişman olmayacağını mı sanıyorsun?
Zamana bırak herşey zamanla yoluna girecek.
Evet hepsini yapabilirim ,kafami calıştirmaliyim bensiz mutlu olsun dememeliyim ,biliyorm ayrilik asamasi olursa pisman olurum esim cok iyi biri dönemsel rahatsizliklar yuzunden onu kaybedememm..Tek sorunun kaynanan vs . Mutlu olmamak için neden yok mutsuzluğun eşini mutlu edememek sen et ? Güzel bir yemek yap , film bıletı al . Bır yerde gezme vs ayarla bunların hepsı senın elınde oyle evde bos bos yapamıyorum demekle olmuyor . İnsan ne kadar yapamıyorum dıyorsa o kadar yapamıyor ( kendımden bılıyorum ) . Geçmiş gecmişte kaldı , daha mı mutlu olacaksın boşanınca . Yerınde olsam suan bır aktıvıte bır hedıye mutlu edecek maddıyetlada bır problem yok bunların hepsını yapabılırsın sen .
Hayir ama ben bi ise yaramak istiyorum artik ..esimi mutlu edemiyorum ne hayallerim vardi oysaki hic birini yapamadim imkan var maddi ,ama manevi gücum yok..Tersi mi olsun istiyorsun ?
Evet hepsini yapabilirim ,kafami calıştirmaliyim bensiz mutlu olsun dememeliyim ,biliyorm ayrilik asamasi olursa pisman olurum esim cok iyi biri dönemsel rahatsizliklar yuzunden onu kaybedememm..
Zaten bunları anlatmamın sebebi aynılarını yaşamam. Ben de birebir aynı şeyleri yaşadım ama bebeğim doğdu ya inan herşey değişti. Sezeryan doğurdum ve dinleneyim iyileşeyim bile demedim kendim baktım bebeğime hep. İnan bak sen hareketi ile bile nasıl heyecanlandım diyorsun bir de doğsun bakalım o zaman çok daha iyi olacaksın. Herşeye nasıl yettiğine sen bile inanamayacaksın. Bu sadece hamilelikten kaynaklanan bir durum.Beni anlattiniz sanki aynilarini yapiyorum ..yemek yok temizlik yok pijamayla aciyorum kapiyi sac bas daginik ..esime mesajlar atiyorum isten geliyo benimle ilgileniyo sonra tekrar gidiyo ariyorum erken gel diye agliyorum , bosanmak istiyorum demisligim var aglayarak ilk bebek icinde üzulmustum cunku direk hamile kaldim ilk haftadan 6 aylik evliyim hersey ust uste geldi ama bebek hareketlerini hissetmemle mutlulugum artti iyi ki bebegim olcak diyorum simdi..ne kadar da ayni seyler..
Insallah gecicek Allahin izniyle ..bigun iyiyim diger gun yine hop bosanalim diyorum eşim ciddiye almiyor güluyor bazen ne bosanmasi diyor bazen esyalarimi topluyorm yalvariyo agliyo adami da mahvettim kendimi sucluyorumkim kabul eder ki boyle bir seyi eşim hep alttan alıyor kendimi düzeltmeliyim hamileliktendir gecicektir insallahZaten bunları anlatmamın sebebi aynılarını yaşamam. Ben de birebir aynı şeyleri yaşadım ama bebeğim doğdu ya inan herşey değişti. Sezeryan doğurdum ve dinleneyim iyileşeyim bile demedim kendim baktım bebeğime hep. İnan bak sen hareketi ile bile nasıl heyecanlandım diyorsun bir de doğsun bakalım o zaman çok daha iyi olacaksın. Herşeye nasıl yettiğine sen bile inanamayacaksın. Bu sadece hamilelikten kaynaklanan bir durum.
Haklisin bende tamam yapcam diyorum kendimi aglarken buluyorum dengem bozuldu..esimi cok seviyorum bigun iyiym ufak tefek biseyler yapiyorum ardindan bosanalim ben kötü biriym sen iyilere layiksin diyorum oda sen herkesten iyisin diyo cok alttan aliyo guclu olmaliyim..ah kaynana kp neler yasatti bize esimde ortak oldu zamaninda beni cok yipratti gecti bitti bunada sukurİşte boyle asıl senın suan kı durumun onu uzer , bıraz adamın ıyılıgıne karsılık ver sende .Çıkar at pıjamayıda sacını basını bır toparla kendıne bır soz ver dekı , şu gun kalkıcam ve bunların hepsını asıcam sabahdan kalk yap hepsını aksamada bır program madem esın ıcın uzuluyorsun bu skeılde onu mutlu ederek ode .
Bunu denemeliyimKendiniz için yapmak istediklerinizi listelerin sonra teker teker bunların gerçekleşmesi için harekete geçin
Bir şeyler yapabildiginizi gördükçe gücünüz moraliniz yerine gelecektir
Haklisin bende tamam yapcam diyorum kendimi aglarken buluyorum dengem bozuldu..esimi cok seviyorum bigun iyiym ufak tefek biseyler yapiyorum ardindan bosanalim ben kötü biriym sen iyilere layiksin diyorum oda sen herkesten iyisin diyo cok alttan aliyo guclu olmaliyim..ah kaynana kp neler yasatti bize esimde ortak oldu zamaninda beni cok yipratti gecti bitti bunada sukur
Ben mi yazmıştm bu yazıyı diye tereddüt ettim okurken.. çok benzer şeyler yaşamışız. Hamilelikte farklı düşünüyosn,psikolojin bambaşka oluyor,o yüzden normal bence.. sabret,herşwy çok daha güzel olacak,rayına oturacak. Ama çocuk dığunca bıçak gibi bi anda kesilmeyecek bunu söyleyeyim. Bebek uyumayacak,gazı olacak hastalığı olacak, kendine bile faydan olmayacak o yüzden ara ara yaşayacaksn bunları.. ama günden güne güçleneceksn ve bu kadar sorun olmayacak.. Allah yardımcın olsnBen de evlendim ve ailemden uzakta bir şehire gittim ve ben evlenir evlenmez hamile kaldım. Hamileliğimde çok mide bulantısı çekmedim ama ilk aylarda kafamı yataktan kaldıramıyordum. Eşim işten hep geç saatte gelirdi ve iş şartları da çok zordu. Buna rağmen ben hamile halimle akşama kadar yatıp bir yemek bile yapmaz hatta bazen eşim iş için iki saatlik uzakta bir ilçeye gittiğinde eşimi arar ben bıktım ben evlilikte hamilelikte istemiyorum boşanmak istiyorum derdim. İş sahibinin haberi olmadığı halde iki saatlik yolu gelirdi benim nazımı çekmeye gitme diye ağlardı yalvarırdı. Tekrar o yolu giderdi akşam geç saatte işi bitince gelirdi.
İlk aylar yemek yapmadım eşim geç gelirdi evi toparlar yemek alır gelirdi birlikte yerdik ve ben daha pijamalı halimle karşılardım eşimi. Evet o da istiyordu içinden ev düzenli olsun yemeği olsun ben de bunu yapamıcam gücüm yok diye gitmek isterdim hiçbirşey yokken sürekli boşanıcam diye mesajlar atardım ama üç dört aydan sonra baktım artık halsizlik geçti kalk dedim kendime zaten yeni evlisin adam seni böyle biri sanacak sonra toparlandım herşeyimi yaptım ve eşimi bir daha üzmedim asla boşanma kelimesini ağzıma almadım.
İlk aylarda hamilelik psikolojisi ile ben ortada birşey yokken eşimden ayrılsam eminim çok ama çok pişman olurudum çünkü eşim gibi bir adam bir daha belki dünyada karşıma gelmezdi.
Şuanda hamilelikten dolayı böyle düşünebilirsin ama herşey zamanla yoluna girecektir. Ben birebir yaşadım diye yazıyorum bunları ama zamanla düzeleceksin ve hele bebeğin olsun hem bebekle hem eşinle hem kendinle ilgileneceksin.
Bu dönemin geçici olduğunu unutma eşin sen boşanınca üzülmeyecek mi sanıyorsun?
Sen pişman olmayacağını mı sanıyorsun?
Zamana bırak herşey zamanla yoluna girecek.
Aldatmak mi Allah korusun en korktugum sey rüyda bile baska herif gòrsem eşimden özür diliyorum ben:)) ama esim cok iyi davraniyo iyilogiyle eziliyorum yarin hersey güzel olucak inanıyorum bunaNeden senden iyisine layık olsun ? Aldatıyor musun onu ne yapıyorsunda ? Sende en ıyısı oldugunu dusunmek ıcın harekete gec bence . Yapabılırsıın :))
Aldatmak mi Allah korusun en korktugum sey rüyda bile baska herif gòrsem eşimden özür diliyorum ben:)) ama esim cok iyi davraniyo iyilogiyle eziliyorum yarin hersey güzel olucak inanıyorum buna
Canim hamilesin hormonlar farkli calisiyo.degisik ugraslar bul kendine.cik dolas yada ne bileyim.yoksa esine de saracaksin kendine de...Kizlar esimi cok seviyorum oda beni cok seviyor ee sorun ne diceksiniz haklisiniz da ama ben esimi mutlu edemedigimi düsünuyorum kendimi ona layık hissetmiyorum bazi sorunlarim var adam onca isin gucun icinde benle ugrasiyor cok mutlu olmayi hakediyor..cekip gidesim var..evime bakamiyorum hamileyim cöktüm bittim hic bi ise yaramiyorum resmen,herseyi esim yapiyor para kazanan o benim nazımi ceken o ćocuk gibiyim adama da yazik ben beceremedim bu evlilik olayini bunalimdaym belki de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?