Kizlar boşandiktan sonra neler yaşadıniz

Beni anlattiniz sanki aynilarini yapiyorum ..yemek yok temizlik yok pijamayla aciyorum kapiyi sac bas daginik ..esime mesajlar atiyorum isten geliyo benimle ilgileniyo sonra tekrar gidiyo ariyorum erken gel diye agliyorum , bosanmak istiyorum demisligim var aglayarak ilk bebek icinde üzulmustum cunku direk hamile kaldim ilk haftadan 6 aylik evliyim hersey ust uste geldi ama bebek hareketlerini hissetmemle mutlulugum artti iyi ki bebegim olcak diyorum simdi..ne kadar da ayni seyler..

Evet hepsini yapabilirim ,kafami calıştirmaliyim bensiz mutlu olsun dememeliyim ,biliyorm ayrilik asamasi olursa pisman olurum esim cok iyi biri dönemsel rahatsizliklar yuzunden onu kaybedememm..

Evet hepsini yapabilirim ,kafami calıştirmaliyim bensiz mutlu olsun dememeliyim ,biliyorm ayrilik asamasi olursa pisman olurum esim cok iyi biri dönemsel rahatsizliklar yuzunden onu kaybedememm..

İşte boyle asıl senın suan kı durumun onu uzer , bıraz adamın ıyılıgıne karsılık ver sende .Çıkar at pıjamayıda sacını basını bır toparla kendıne bır soz ver dekı , şu gun kalkıcam ve bunların hepsını asıcam sabahdan kalk yap hepsını aksamada bır program madem esın ıcın uzuluyorsun bu skeılde onu mutlu ederek ode .

Zaten bunları anlatmamın sebebi aynılarını yaşamam. Ben de birebir aynı şeyleri yaşadım ama bebeğim doğdu ya inan herşey değişti. Sezeryan doğurdum ve dinleneyim iyileşeyim bile demedim kendim baktım bebeğime hep. İnan bak sen hareketi ile bile nasıl heyecanlandım diyorsun bir de doğsun bakalım o zaman çok daha iyi olacaksın. Herşeye nasıl yettiğine sen bile inanamayacaksın. Bu sadece hamilelikten kaynaklanan bir durum.

Insallah gecicek Allahin izniyle ..bigun iyiyim diger gun yine hop bosanalim diyorum eşim ciddiye almiyor güluyor bazen ne bosanmasi diyor bazen esyalarimi topluyorm yalvariyo agliyo adami da mahvettim kendimi sucluyorumkim kabul eder ki boyle bir seyi eşim hep alttan alıyor kendimi düzeltmeliyim hamileliktendir gecicektir insallah

Kendiniz için yapmak istediklerinizi listelerin sonra teker teker bunların gerçekleşmesi için harekete geçin
Bir şeyler yapabildiginizi gördükçe gücünüz moraliniz yerine gelecektir

Haklisin bende tamam yapcam diyorum kendimi aglarken buluyorum dengem bozuldu..esimi cok seviyorum bigun iyiym ufak tefek biseyler yapiyorum ardindan bosanalim ben kötü biriym sen iyilere layiksin diyorum oda sen herkesten iyisin diyo cok alttan aliyo guclu olmaliyim..ah kaynana kp neler yasatti bize esimde ortak oldu zamaninda beni cok yipratti gecti bitti bunada sukur

Neden senden iyisine layık olsun ? Aldatıyor musun onu ne yapıyorsunda ? Sende en ıyısı oldugunu dusunmek ıcın harekete gec bence . Yapabılırsıın :))

Hiç bir sorun yokken arada aşk bitmemisken bu tavriniz ,psikolojiniz hakkında endişelendirdi beni

Ben mi yazmıştm bu yazıyı diye tereddüt ettim okurken.. çok benzer şeyler yaşamışız. Hamilelikte farklı düşünüyosn,psikolojin bambaşka oluyor,o yüzden normal bence.. sabret,herşwy çok daha güzel olacak,rayına oturacak. Ama çocuk dığunca bıçak gibi bi anda kesilmeyecek bunu söyleyeyim. Bebek uyumayacak,gazı olacak hastalığı olacak, kendine bile faydan olmayacak o yüzden ara ara yaşayacaksn bunları.. ama günden güne güçleneceksn ve bu kadar sorun olmayacak.. Allah yardımcın olsn Pandora_x

Allah askina ilgi dolu eş var sana sadik seviyo aç degilsin açıkta
Üstelik yavrucagin yolda insanlarin çocuğu olmuyo diye yuvalari yıkıldığını biliyor muydun ne güzel caninizdan kaninizdan evladiniz olcak eve neşe getirecek ama bence sen o zaman da bu halin gibi davranirsin
Aklını başına al silkelen!

Neden senden iyisine layık olsun ? Aldatıyor musun onu ne yapıyorsunda ? Sende en ıyısı oldugunu dusunmek ıcın harekete gec bence . Yapabılırsıın :))
Aldatmak mi Allah korusun en korktugum sey rüyda bile baska herif gòrsem eşimden özür diliyorum ben:)) ama esim cok iyi davraniyo iyilogiyle eziliyorum yarin hersey güzel olucak inanıyorum buna

Aldatmak mi Allah korusun en korktugum sey rüyda bile baska herif gòrsem eşimden özür diliyorum ben:)) ama esim cok iyi davraniyo iyilogiyle eziliyorum yarin hersey güzel olucak inanıyorum buna

İyiliğiyle ezilme işte sende onu mutlu et , huzurlu olsun . Hepsı duzelecek o zaman :))

Canim hamilesin hormonlar farkli calisiyo.degisik ugraslar bul kendine.cik dolas yada ne bileyim.yoksa esine de saracaksin kendine de...

Ben severek evlenmedim ailesi cok kotu edi.mecbur zorluklara dayanamayib bosandim 1 yasinda cocugumla baba evima dondum.ama malesaf abim kis savuk havada beni kapiya atmaya calisti cocugumla karisini lafina girib cok zorluk cektim.eger esin seni seviyorsa sahib ciksa sakin bosanma.bazen insani kendi ailesi dusmaninin yapmadigini yaparmis malesaf

Suan ben de hamileyim. Mide bulantilarimdan herifimin suratina bakmiyorum, eve bakmiyorum, kendime bakmiyorum. Huysuz aksi bisey oldum ciktim. Esimse hep sabirli, hep pozitif. Bastan kendimi sucladim hep, esin bu kadar iyi biri bir de sana bak. Sonra dusundum ki yani ben hamileyim, ciddi mide bulantilari yasiyorum, grip oldum ilacsiz atlattim. Yemek bile yiyemiyorum hic tadim tuzum yok. Ayrica bu gecici bir donem. Esim simdi beni cekmeyecekte ne zaman cekecek? Hatta esim de diyor yarim saat midem bulaniyor da kaldiramiyorum sen 3 aydir cekiyorsun. Ben olsam hayatta cekmem cok sabirlisin. O zaman salla ya dedim keyfine bak. Hala huysuzum aksiyim ama keyfim de yerinde nasil olsa bitecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…