Kizlar bosanma davası aciliyor

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Kizlar Merhaba öncedende yaziyodum bana çok kiziyordunuz haklısınız ama bazen öyle bi psikoloji içinde oluyosunki gerçekleri goremiyorsun😟 kızlar suan çok Üzgünüm yani dahada pazartesi adliyeye gidicez bosanma için kalbim çok kırık diyorumki değeri bukadarmi?eşim tarafından kimse arabuluculuk yapmadı bize fikrimiz sorulmadi eşim beni aradı bende konuştum onunda dediği bize neden kimse arabulucu olmadı?eşime arabayi verdim ekmek parası diye kalan borcunu öde senin olsun dedim tefeciden para almış pazarı bırakmış şimdi bi akrabanin yanında çalışıyor fakat ordanda çıkıp memlekete gidip orda yaşiycam diyor seni seviyorum diyor bana bende seviyorsan az da olsa maaşı düşük olsun ama sigortali bi iş bul diyorum devamli gideceğin ben esimden sadece düzenli bi is istedim fakat onun işine gelmedi sonuçta kira ödemiyor uz sisli nin enguzeli yerinde bi daire verdi babam babamda esimden düzenli bi is istemişti eşim pazarda olsa bile olsun diyodum yeterki hergün çalış ama o haftanın 3 günü çalışıp diğer günler yatiyordu buda benim zoruma giderdi yaşının en verimli zamaninda çaba göstermedi faturalar geldiğinde ben verdim ondan istedigimde hep zor aldım ama olmadı çünkü tek taraflı zordu bana paragöz dedi aç köpek....esrar olayı da vardı kızlar ben şimdi diyorumki benim gibi birini ömrünün sonuna kadar bulamasin anlasin bakalım benmi paragozum beddua etmem ama hakkımı da helal etmem ben onun iyiliği için sigortası olsun dedim kızlar para okadar önemli değil ama düzenli bir iş önemli ben eşime sen kazandığını koy bende koyim masraflari ödeyelim gerisinde biriktirelim kötü oldum benmi sucluyum?

Tembel adamın bahanesi çok olur ,gençsin dinamiksin , adam kendini ezdirmek istemiyor hanım evladı gibi yetişmiş ,bas tekmeyi,
arkana bakma ,yolun ve şansın açık olsun

Gelecek hayatinizda cok mutlu olacaksiniz belki.

Size hak ettiginiz degeri veren biri cikacak karsiniza belki..

Butun bu olaylarin sizi o günlere daha cabuk ulastiracagini,önünüzü actiklarini dusunun.

Son düzenleme:
Tembel adamın bahanesi çok olur ,gençsin dinamiksin , adam kendini ezdirmek istemiyor hanım evladı gibi yetişmiş ,bas tekmeyi,
Saol canim valla inan hep bahane şimdi duyduguma göre esrar a baya sarılmış bana bağıran anası şimdi diyomuski gelin haklıymış hep evde yatiyomus bana inanmiyorlardi onda bunda kalıyor dediklerimde şimdi babası oğlunu milletin evinden topluyor

Aman kurtul gitsin , boşandığındada kına yak ,gençliğini heba etme ,evlilik böyle değil adam size cehennem hayatı yaşatmış artık anası ilgilensin bir zahmet

Kardeşim sen bu konuyu defalarca açtın. Kendince haklı olduğun yönlerin de vardı haksız olduğun da. Diyeceğim bak kesin karar vermişsin gözünü karartmışsın. eşinin ailesi de biraz genişmiş insan ortayı bulur neyse boşver gitsin. Yeni hayat kur kendine. İleride sana değer verecek insanlar cıkacaktır karsına

Esrar icmesi bile baski basina bosanma sebebi. Calismayi sevmeyen adamdan zaten bastan hayir gelmez. Merak etmeyin zamanla ne kadar dogru bir karar verdiginizi daha iyi anlayacaksiniz.

Bu nedir ya, insan ayrılsa bile böyle sözler sarf etmemeli

Esrar icmesi bile baski basina bosanma sebebi. Calismayi sevmeyen adamdan zaten bastan hayir gelmez. Merak etmeyin zamanla ne kadar dogru bir karar verdiginizi daha iyi anlayacaksiniz.
Eşim faturalar için kredi kartı ödemelerini vermesi için para istedigimde aç köpek bana derdi

Aman kurtul gitsin , boşandığındada kına yak ,gençliğini heba etme ,evlilik böyle değil adam size cehennem hayatı yaşatmış artık anası ilgilensin bir zahmet

boşan kurtul
yeni bi hayatın var

Gelecek hayatinizda cok mutlu olacaksiniz belki.

Size hak ettiginiz degeri veren biri cikacak karsiniza belki..

Butun bu olaylarin sizi o günlere daha cabuk ulastiracagini,önünüzü actiklarini dusunun.

Bu nedir ya, insan ayrılsa bile böyle sözler sarf etmemeli

Hayat senin hayatin kesinlikle kendin karar vermelisin ama sunu sakin unutma verdigin her sans gercegi ertelemek ve omrunu tuketmekten baska bi ise yaramiyor.. bi sihirli degnek.yok arkadasim... bunu unutma.. bittiysede kokten keseceksin bunu sakin unuttma..

Peki boşanma noktasına nasıl geldiniz? Noldu da iş bu noktaya geldi ve kaç yıllık evlisiniz? Çocuğunuz var mı?

Peki boşanma noktasına nasıl geldiniz? Noldu da iş bu noktaya geldi ve kaç yıllık evlisiniz? Çocuğunuz var mı?
Yasim32 çocuğum yok bosanma noktasına gelisimiz 1 değil 2 değil 3 değil bosanma noktasına gelisimiz eşimin esrar kullanmasi bıraktım desede eşime guvenemedim özgüveni vermedi çünkü küçük yaşlardan beri iciyordu bide dün duydum eşimin arkadaşı Kızkardeşim in erkek arkadasiydi eşimin zamanında esrar sattığını kuluplerde kadın ayarladigini dikkat etmemi söylemiş kardesimde gözün okadar korduki inanmassin diye söylemedim dedi bide eşim sorumsuzdu pazarciligina bişi demiyorum fakat haftanın 3 günü değilde 6 günü çalış yani yeterki çalış yada dedim sigortali bi iş bul geleceğin olsun dedim anlamadı faturalar da destek olmadı evde babamın di kirada vermiyorduk altınları bozdurup araba istedi arabada aldık şimdi arabayi eşime verdim

Ayrılmayı düşünen çiftlere,birilerinin arabulucu olması için,çiftlerden kusurlu olana kefil olması lazım.Senin eşin baştan sona suç dolu,paşam bir de kimse arabuluculuk yapmadı diye şikayetleniyor.Hazır ev,hazır araba,hazır kadın,hazır yemek...hala sigortalı iş diyorsun.Yahu bu adam sigortalı işe girse ne olur.Kazandığını kendbdine,kullandığı şeylere harcar.

hakkında hayırlı olur inşallah canım sakın arkana bakma o esrar denen pislik hayatınızda olduğu sürece iflah olmaz.Ben kendimden biliyorum çünkü yıllarca çaba verdim ama sonuç hüsran bayram sabahı polisler evimi aramak için bile geldi herkes kendi tercih ettiği hayatı yaşar onun yolu farklı 1,5 yıl oldu ayrılalı şimdi olsa yine boşardım o adamı.Allaha sığın ve sabır işte ve önüne bak bırak herkes vicdanıyla hesaplaşsın sen elinden geleni yapmışşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…