Kizlar bosanma davası aciliyor

uyuşturucu kullanıyor,seni ölesiye dövüyor,sorumsuz.
boşanın artık. sorgulamayın. bitirin.

Haklisin canim,yan gel yat diye bisey mümkun degil.kaldiki evi babaniz vermis ayrica sizde calisiyorsunuz buna karsilik oda biraz zahmette girmeliydi. Sizde roller degismis esin ev hanimligini seciyor zannimca itiraz etmezsen 3 gunde calismazmis gibi geldi bana ekmek elden...
Sonucta yeteri kadar uyarmissin ve ise yaramamis.ilerde cocugun olsa ve calisamazsan veya bi sekilde evden ciktiginizi var say bu adama guvenebilecekmisin gelecekte sorumluluklarini yerine getirecekmi.
Bence dogru yoldasin karsina seni gercekten hak eden biri cikar ins.

Anladım.Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama çocuğunuz yokmuş, sizin adınıza sevindim bu konuda.Esrar çok kötü bir şey.Kardeşinizin dedikleri de kötü.Anlattıklarınıza göre eşiniz görevlerini yerine getirmiyor, sorumluluk sahibi değil.Ben evlilik yapmadım ama kendi ailemden örnek vermek gerekirse ailemde de annem babamdan fazla sorumluluk üstleniyordu.Babamın da çalışmasına rağmen annem yıllarca bu yükü çekmekten bıktı en sonunda 21 yıllık evlilik bitti.Faturalar, geçim derdi vs. bunlar daha çok erkeklerin sorumluluğunda olmalı bence.Eşinize destek olmayı denediniz mi manevi olarak? Niye esrar kullandığını sorup öğrendiniz mi mesela? Bir de aileniz ve çevrenizdekiler ne diyor evliliğiniz konusunda?

Canim eşime her konuda destek oldum esrar konusundada fakat eşimin dediği sadece şu ben kullanmıyorum doktora gerek yok ıyim kocaman adam hukmum geçmedi çalışmadığı günler eve geldiğimde uyurdu muhabbet edemezdik buda beni çileden cikarirdi kavgalarda evi terk ederdi iyi yonleride vardı tabi ben eşimi daha halen seviyorum fakat sorumsuzluk ufak maaşı da olsa sigortali bi iş eşimin işine gelmedi ailem istemiyor zaten eşyaları eşimin ailesi aldı babam bu adamda çalışma isteği yok sorumluluk alamaz diyorlar geleceğin olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…