Ne gibi mesela?Adamı çok mu darladınız acaba?
çalışmıyor olmam iş bulamıyorum malesef ve çevremde çok yakınım olmadığı için dertleşmek istedim hassas biriyim hele ki bu dönemde lütfen yargılayan kişiler yorum yapmazsa sevinirimBoşanmak istiyorsanız, boşanın. Sizi engelleyen nedir ?
10+ yıldır kurumsalda çalıştım yönetici pozisyonundayım ona rağmen daha düşük pozisyonlara başvuruyorum ama onlarda daha üst seviye istemiyorlar uzmanı olduğum alanda da çok az iş imkanı var malesef yoksa çalışmayı çok istiyorum ve bir çok farklı ilanı deniyorum ama kısmet midir nedir bu işler yok malesrfİş arayışınızı çeşitlendirin o zaman. Boşta durdukça insan birbirine sarıyor malesef. Hem boşanma fikrinde olursanız hala elinizde paranız olur.
Keşke yaşım kurtarsa çok isterdim ama yaş faktörü engel malesefMisafirrr sana tavsiyem kpss ye çalış. Katip matip olup bir şekilde atan boşanacaksan öyle boşan.
Klasik olacak lakin kedi çiğere yetiştiği vakit ciğer tüm cazibesini kaybeder
Martin eden i okudunuz mu tavsiye ederim
Bence size yabancı gelmeyecek
Surat aşan, çok trip atan biriyseniz eşinizin bu hale gelmesi normal. Birde kavga esnasında ailenize alın beni demekte ne oluyor? Kocaman kadınsınız nereye gideceğinizi bilmeniz gerek ve sizin gitmeniz gerek. Ayrıca onlar gelip almamış sabrım sizin bu durumunuza alışmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?