Kızlar boşanmak istiyorum çok mutsuzum

Misafirrr

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
65
33
288
İstanbul
Malesef eşimle 2 yıla yakın bir süredir evliyiz klişe olacak belki ama başlarda her şey harikaydı eşim kaç yıl peşimde koştu teklif etti kabul etmedim aynı iş yerinde çalışıyorduk arkadaş olarak kalmak istedim ve hiç pes etmedi sempatik biriydi zaten ve bir süre sonra ben de ondan hoşlandım bir dediğimi iki etmeyen biriydi ve hep bana çok aşık olduğunu söylüyordu. Evlenmek istedi kabul ettim. Evlenmek için çok fedakarlıklar yaptı iş değiştirdi benim maaşımın 5 6 katı fazla aldığı için bütün evi çeyizine kadar o aldı. Ama evlendikten sonra 1 yıl bile geçmeden malesef eşim değişti. Zamanla ilgisi sevgisi tahammülü azaldı. Eskiden bir trip atsam türlü şebeklikler yapıp beni güldüren adam gitti normal konuşmama bile katlanamayan bir adam geldi sürekli birlikteyiz sıkıldım demeye başladı evden çalışıyor ikimizde sürekli evdeyiz genelde spor vs arada arkdaş buluşmaları dışında. Bir kavganızda aileme alın beni dedim ama onlar beni alıp eve geri bıraktılar eşimle konuşma bahanesiyle.Malesef işten çıkartıldım uzun bir süre oldu ve iş bulamıyorum aile evine dönmek istemiyorum rahat da edemem artık alıştım çünkü kendi düzenime eşim odasından hiç çıkmadı bütün gün bir kere gittim kapıyı kilitlemiş yalnız kalalıö dedi. Kafam çok dolu karışık yazmış olabiliriö belki ama dertleşmeye çok ihtiyacım varı

nedenini bilmiyorumm malesef ama bekar hayatını özlediğini söylüyordu ara ara sabaha kadar oyun oynamayı falan

Son düzenleyen: Moderatör:
İş arayışınızı çeşitlendirin o zaman. Boşta durdukça insan birbirine sarıyor malesef. Hem boşanma fikrinde olursanız hala elinizde paranız olur.
10+ yıldır kurumsalda çalıştım yönetici pozisyonundayım ona rağmen daha düşük pozisyonlara başvuruyorum ama onlarda daha üst seviye istemiyorlar uzmanı olduğum alanda da çok az iş imkanı var malesef yoksa çalışmayı çok istiyorum ve bir çok farklı ilanı deniyorum ama kısmet midir nedir bu işler yok malesrf

Klasik olacak lakin kedi çiğere yetiştiği vakit ciğer tüm cazibesini kaybeder
Martin eden i okudunuz mu tavsiye ederim
Bence size yabancı gelmeyecek

Evet bu platformda evlenimce değişen erkeklerle ilgili yüzlerce yorum okudum malesrf benim kendi evli arkadaşlarım da böyle olduğunu söylüyor hiç biri flört dönemindeki değil. O zaman ne yapmalıyız hiç evlenmemeliydik sanırım

Bu nasıl bir üslup böyle ? Sizin bu durumunuza alışmışlar derken? Sizin gibi kalbi kötü düşene bir tekmede ben atarım diyen kadınlar lütfen yorum yapmazsa sevinirim. Kadın kadının yurdu olmalı destek vermeli birbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…