- 25 Aralık 2020
- 6.694
- 24.047
- 298
- 41
Üslubumda birşey yok. Siz eleştiriyi tehdit olarak algılayıp tetiklendiniz. Eşinize de böyle yapıyorsanız adam haklı.
Okumadan yazdım aynı fikirdeyimDurduk yere birden neden böyle oldu? Arada bir şeyler yaşanmış olmalı. Neden birden bire insan eşinden bu kadar bıksın ki?
Yalnız kalmak istiyorum diye kendini odaya kilitleyen bir adamla evlilik zaten yürümez, bazı insanlar böyledir, sizi elde ettikten sonra değişmiş. Ayran gönüllü mü ne deniyor böylelerine.
Size olan ilgisine güvenip çok mu trip falan attınız acaba? Bir de işsiz olunca insan tek eşine odaklanıp ilgi bekliyor. O da olabilir
Ailenize nasıl beni alın dediniz kendiniz gidemedinizmi onu anlamadım Bişey olmalı böyle olmaz o bıkkınlık
Ben dertleşmek için yazdım buraya eleştiri değil desteğe ihtiyacım var yargılarınızı kendinize saklayın lütfen bir daha yazmasanız sevirinim
Eşinizi şu noktada anlıyorum temastan hoşlanmayan arada yalnız kalmayı isteyen biriyim. Sizin sürekli yanyana olma isteğiniz bunaltmış olabilir eşinizi. Üstteki yorumlara katılıyorum iş bulabilseniz tek odak noktanız eşiniz de olmaz.Olabilir ben bir de temas çok seven biriyim sürekli yanyana olmaktan sıkılmıyordum bir çok arkadaşım şaşırıyordu mesela sanırım o da bu durumdan sıkılmış olabilir ama yine de yalnız kalmak için bütün gün odadan çıkmamasını normal karşılayamıyorum
Eşinizi şu noktada anlıyorum temastan hoşlanmayan arada yalnız kalmayı isteyen biriyim. Sizin sürekli yanyana olma isteğiniz bunaltmış olabilir eşinizi. Üstteki yorumlara katılıyorum iş bulabilseniz tek odak noktanız eşiniz de olmaz.
Niye bıktı ne dedi kavga sonucumu oldu calismamanizdan mi rahatsız oldu karşılıklı neler dendi o kadar peşinizden koşarken belki herşeye evet diyordu biz sizi üzmek yada sizden laf yemek için yazmiyoruzki bir çözüm varsa yardımcı olabilir miyiz diye yazıyoruz tamam siz haklısınız madem de bunun size faydası yok birşey varsa yazın neyden şikayet ediyor neden bıktı bu kadar oradan çıkalım yola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?