Kızlar boşanmak istiyorum çok mutsuzum

valla h.efendi ben de sizin üslubunuzu aşırı yorucu buldum , mesele uslupsa...kalbi kötü düşene bir tekme..ohooo 2 satırdan nerelere gelmişiniz.

ayrıca hangi yönetici konumda yaşı başı olan kadın ailesini arayıp gelin beni alın der?

sizin güya kariyeriniz var, eğitiminiz var ama hareketler hiç öyle durmuyor ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam hedefine ulaşana kadar çabalamış nihai sonuca varınca uğraşmayı bırakıp aslına dönmüş,ya da siz onun aşkına güvenip sürekli zorlamış çok fazla taleplerde bulunmuş işin sonunda adamı kendinizden soğutmuşsunuz. Sevgi hazır para gibidir üstüne koymayıp üstünden aldıkça günün birinde biter.Eğer niyetiniz boşanmaksa uzatmadan laçkalaşıp yüz göz olmadan yolları ayırın, eğer hata yaptığınızı düşünüyorsanız evliliğiniz için terapist desteği alın ,yüz yüze iletişim kurun.....

Bakın siz şunu karıştırmayın birbirini seven isteyen fedakarlık yapan çiftler vardır
Lakin tek taraf çok uğraşmış ödün vermiş birçok konuda alttan almış ise bu insan kendi çizdiği profile aşıktır
Sizinle yaşamaya başlayıp tüm tutkular geçince sizi normal biri olduğunuzu görür hayal kırıklığı yaşar üzülür sıkılır
Siz o zihnindeki kişi değilsiniz
Toparlayabilir misiniz bilemiyorum
Ama karşınızdaki insan kendi tutkularına aşık biri bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız kalmak istiyorum diye kendini odaya kilitleyen bir adamla evlilik zaten yürümez, bazı insanlar böyledir, sizi elde ettikten sonra değişmiş. Ayran gönüllü mü ne deniyor böylelerine.

Size olan ilgisine güvenip çok mu trip falan attınız acaba? Bir de işsiz olunca insan tek eşine odaklanıp ilgi bekliyor. O da olabilir

Olabilir ben bir de temas çok seven biriyim sürekli yanyana olmaktan sıkılmıyordum bir çok arkadaşım şaşırıyordu mesela sanırım o da bu durumdan sıkılmış olabilir ama yine de yalnız kalmak için bütün gün odadan çıkmamasını normal karşılayamıyorum

Ailenize nasıl beni alın dediniz kendiniz gidemedinizmi onu anlamadım Bişey olmalı böyle olmaz o bıkkınlık

Canım geç bir saatti ve ağladığım için o şekilde araba kullanmak istemedim bir de daha önce böyle bir şey duymadıkları için benden karşılarına birden o şekilde çıkmak istemedim beni alın demek aslında ben geliyorum haberiniz olsun şaşırmayın diye önden haber vermek gibi de bir anlamda

Bir söz vardır,"Kristof Kolomb Amerika'yı keşfedince mutlu olmadı,onu ararken mutluydu." diye.Belki de eşiniz asıl kendi içinde yaşadığı o mutluluğu,heyecanı,sizin için çabalamayı seviyordu.Amiyane tabirle "elde edince" büyü bozuldu.Bana öyle geliyor ama bu sadece tahmin tabii ki.Şu an yapılacak en iyi şey bir süre ayrı kalmanız gibi.Çift terapisi alırsanız da çok iyi olur.Kafanızı dinleyip yönünüzü belirlemeye ihtiyacınız var.İş arayışına da devam edin bir yandan.

Ben dertleşmek için yazdım buraya eleştiri değil desteğe ihtiyacım var yargılarınızı kendinize saklayın lütfen bir daha yazmasanız sevirinim

Tımam!
Aşırı yorucu geldiniz. Maalesef eşinizide haklı buldum. Sürekli birilerinin gönlünüzü alıp pohpohlaması lazım.

Eşinizi şu noktada anlıyorum temastan hoşlanmayan arada yalnız kalmayı isteyen biriyim. Sizin sürekli yanyana olma isteğiniz bunaltmış olabilir eşinizi. Üstteki yorumlara katılıyorum iş bulabilseniz tek odak noktanız eşiniz de olmaz.

O kadar ısrarla evlenmek isteyip, bir yıl sonra hiçbir şey olmadan eşinizin değişmesi enteresan olmuş. Sizin fark etmediğiniz ama eşinizin rahatsız olduğu şeyler olabilir. Bu süreçte ihtiyacınız olan şey çalışmak. Her türlü yolunuzu çizmenize yardımcı olur. Sorunlar varken sürekli evde birlikte olmak da yorucu olur. Siz biraz dışarıya çıkıp bu sorunlardan uzaklaştıkça, daha sağlıklı bir karar verebilirsiniz.

Niye bıktı ne dedi kavga sonucumu oldu calismamanizdan mi rahatsız oldu karşılıklı neler dendi o kadar peşinizden koşarken belki herşeye evet diyordu biz sizi üzmek yada sizden laf yemek için yazmiyoruzki bir çözüm varsa yardımcı olabilir miyiz diye yazıyoruz tamam siz haklısınız madem de bunun size faydası yok birşey varsa yazın neyden şikayet ediyor neden bıktı bu kadar oradan çıkalım yola

Kesinlikle iş bulmak tek isteğim. Ama onun da bence işe gitmesi lazım keşke işe çağırsalar diyor mesela o da sıkılıyor evde malesef çalıştığı sektör uzaktan çalışma

Sürekli evdeyiz sürekli birbirimizi görüyoruz ben bu durumdan rahatsız olduğunu bilmiyordum olsa da zaten nereye gideyim ki hergün, spora gidiyorum max 2 saat sınra evdeyim yine dönüp dolaşıp birbirimizi görüyoruz yani bilmyiroum evlilik ağır geldi sanırım bekar hayatını özledi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…