Kizlar bosanmaya 10 gun kala/destege ihtiyacim var

Assley159

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
875
1.255
113
Merhaba kizlar,

Sonunda alindi durusma gunu.8 Ekim....

Sorun detayi yazmadim,eski konularda var ama zaten artik hersey geride kaldi.Destek olacaklara minnetarim simdiden.

Icimin daralmasina engel olamiyorum,surekli bir burukluk,surekli bir ic daralmasi,buludugum yere sigamama hali.Farkindayim gececek,duzelecek hersey zamanla,hersey yoluna girecek,hayatin akisina uyum saglayacagim ama icimdeki zehir daha bosalmadi.Yediremedim cunku daha.Biliyorum gececek ama iste zaman zaman yokluyor bu ruh hali.Var gucumle guclendirmeye calisiyorum duygularimi.Dengesizim aslinda.Bazen iyi ,bazen kotu,bazen cok iyi,bazen cok kotu.

Tesekkurler.

cekismeli ise ilk celsede bitmez zaten. bu kadar sorun etme ilk bosananda sen degilsin sonda olmayacaksin olmuyor ise zorlayip zindan etmeye gerek yok bence xunku bi.evde huzur yoksa okadar zor ki

Merhaba kizlar,

Sonunda alindi durusma gunu.8 Ekim....

Sorun detayi yazmadim,eski konularda var ama zaten artik hersey geride kaldi.Destek olacaklara minnetarim simdiden.

Icimin daralmasina engel olamiyorum,surekli bir burukluk,surekli bir ic daralmasi,buludugum yere sigamama hali.Farkindayim gececek,duzelecek hersey zamanla,hersey yoluna girecek,hayatin akisina uyum saglayacagim ama icimdeki zehir daha bosalmadi.Yediremedim cunku daha.Biliyorum gececek ama iste zaman zaman yokluyor bu ruh hali.Var gucumle guclendirmeye calisiyorum duygularimi.Dengesizim aslinda.Bazen iyi ,bazen kotu,bazen cok iyi,bazen cok kotu.

Tesekkurler.
Bende yarin gidip davayı açacağız.
Içimde kendime büyük kızgınlık var.
Kendimden baska kimseye üzülmüyorum
Sizinle ayni duygulari yasiyorum
Birbirimize destek olalim gercekten.. bu durum cok tuhaf

Merhaba Ben geçen hafta boşandım.
Garip bi his garip duygular.Ama şöyle düşünün bu evlilikte sizin çok çok büyük hatalarınız oldu mu ?
Bu evliliği yıkan siz misiniz ?
Konularınızdan okuduğum kadarıyla hayır değilsiniz eşiniz bariz saçmalamış.
Ne demek böyle kurallar yok annem şöyle kalacak böyle kalacak gitsin annesiyle omur boyu yaşasın o zaman evlenmeseymis hiç basta.
O yüzden vicdanınız rahat olsun sizi istemeyen size şartlar öne süren bi adamla zaten olmaz siz içinize sindiremezsiniz bu adamı şu saatten sonra zaten.
Bu günler geçiyor boşanın hele bi yas süreci olacak evet oluyor benim de yas sürecim devam ediyor ama geçecek biliyoruz bunu her şey geçer bu hayatta unutmayın.
Size kocaman sarılıyorum.

Merhaba Ben geçen hafta boşandım.
Garip bi his garip duygular.Ama şöyle düşünün bu evlilikte sizin çok çok büyük hatalarınız oldu mu ?
Bu evliliği yıkan siz misiniz ?
Konularınızdan okuduğum kadarıyla hayır değilsiniz eşiniz bariz saçmalamış.
Ne demek böyle kurallar yok annem şöyle kalacak böyle kalacak gitsin annesiyle omur boyu yaşasın o zaman evlenmeseymis hiç basta.
O yüzden vicdanınız rahat olsun sizi istemeyen size şartlar öne süren bi adamla zaten olmaz siz içinize sindiremezsiniz bu adamı şu saatten sonra zaten.
Bu günler geçiyor boşanın hele bi yas süreci olacak evet oluyor benim de yas sürecim devam ediyor ama geçecek biliyoruz bunu her şey geçer bu hayatta unutmayın.
Size kocaman sarılıyorum.
Cok tesekkur ederim.Evet o kadar garip hisler ki ,nerdeyse birebir yasiyorsunuz ve boyle sizden 1 paragraf bile okumak su serpiyor yuregime.Evet farkindalikliyiz biliyoruz aslinda gececegini ama acinin icinden gecmeden de sindirilmiyor.Hepsi bir surec.Oyle buyuk sadakatle bagliydim ki evime! O yuzden gonlum rahat.Icimi yakan en buyuk sey degersizmisim gibi davranmasi.

Bende yarin gidip davayı açacağız.
Içimde kendime büyük kızgınlık var.
Kendimden baska kimseye üzülmüyorum
Sizinle ayni duygulari yasiyorum
Birbirimize destek olalim gercekten.. bu durum cok tuhaf
Sizin icin de insallah hayirli baslangiclar olur.Bu bosanma surecleri inanilmaz donum noktalari hayatimizda.Dogru analiz edersek daha guclu cikacagimiza inaniyorum ama o atesten gecerken cayir cayir yaniyor insan.Sizin neydi bosanma nedeni?

Bu duygulari yasaman senin saglikli bir insan oldugunu gösteriyor canim. Inan hepsi gececek, sen günü kurtarmaya calis, gelecegi hic düsünme su noktada. Allah tez zamanda gönlünü ferahlatsin 😘

cekismeli ise ilk celsede bitmez zaten. bu kadar sorun etme ilk bosananda sen degilsin sonda olmayacaksin olmuyor ise zorlayip zindan etmeye gerek yok bence xunku bi.evde huzur yoksa okadar zor ki
Haklisiniz,gerceklikle ifade etmissiniz.Cekismeli degil tek celsede bitecek hayirlisiyla.Bugun bosanan 10 larca insanla gorustum hepsi hayatin akisina girmis.Zaman,sadece zaman..

Sizin icin de insallah hayirli baslangiclar olur.Bu bosanma surecleri inanilmaz donum noktalari hayatimizda.Dogru analiz edersek daha guclu cikacagimiza inaniyorum ama o atesten gecerken cayir cayir yaniyor insan.Sizin neydi bosanma nedeni?
Psikolojik ve maddi yönden siddet.
Siz neden ayrıldınız
Birde davanizi nasil actiniz eger anlasmali ise ucretleri ve surec nasildi

Konunuzu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla haklı ve yıpranan taraf sizsiniz..

İleride yaşayacağınız mutlu günlerinizi düşünüp daha güçlü durun zaman geçtikçe bu günlerinize ve bu kararlarınıza minnet duyacaksınız..

Hayatta her şey insanlar için mutluluk, acı, iyi şeyler kötü şeyler ve bütün duygular doğal olarak sizde yaşadığınız durumdan dolayı böyle hissediyorsunuz hissedin çok doğal bu.
Ama bilin ki hayatta hiç bir şey sizden daha değerli değil ♥️

Psikolojik ve maddi yönden siddet.
Siz neden ayrıldınız
Birde davanizi nasil actiniz eger anlasmali ise ucretleri ve surec nasildi
Bizim anlasmali gibi.Aslinda avukatim yurutuyor sureci hukuksal olarak yanlis bilgi vermek istemem ama kisaca: vekalet verdik avukatlara biz,durusmaya bizim adimiza katilacaklar.Iki tanik dinlenecek tek celsede bitiyor olacak.Alacak verecek yok aramizda cunku.

Konunuzu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla haklı ve yıpranan taraf sizsiniz..

İleride yaşayacağınız mutlu günlerinizi düşünüp daha güçlü durun zaman geçtikçe bu günlerinize ve bu kararlarınıza minnet duyacaksınız..

Hayatta her şey insanlar için mutluluk, acı, iyi şeyler kötü şeyler ve bütün duygular doğal olarak sizde yaşadığınız durumdan dolayı böyle hissediyorsunuz hissedin çok doğal bu.
Ama bilin ki hayatta hiç bir şey sizden daha değerli değil ♥
Evet cok guzel seyler soylemissiniz,cok tesekkur ederim guzel mesajiniz icin.Yani basinda hakli olan tarafken biriken ofkem beni de bazi haksiz noktalara surukledi desem yanlis soylemis olmam.Bazi seyler fix edilmedikce daha buyuk sorunlara neden oluyor ve mutlak son.

Bizim anlasmali gibi.Aslinda avukatim yurutuyor sureci hukuksal olarak yanlis bilgi vermek istemem ama kisaca: vekalet verdik avukatlara biz,durusmaya bizim adimiza katilacaklar.Iki tanik dinlenecek tek celsede bitiyor olacak.Alacak verecek yok aramizda cunku.
Bizim bi cocugumuz var ve evliyken cekilen kredi . Avukata gerek yok dedik ama off hic bilmiyorum bende

Back
X