Kizlar bosanmaya 10 gun kala/destege ihtiyacim var

Bana değer vermemesi süreli aşağılaması gelecekle ilgili ortak hiçbir hayalimizin olmaması hicbir derdimi anlatamam surekli yatması evle ilgili hicbir sorumluluk almaması evde hizmetçı konumunda olmam hicbir seyi paylasamayasimiz hicbir yere gitmeyişimiz ne dogumgunu ne evlilik hicbir ozel seyimiz olmayışı paramin ustunde gicbir tasarruf hakkımın olmayışı evlendigimizden beri cinsel hayatimizin olmayisi beni arzulamayisi bem aglaya aglaya uyurken geceleri baska kadinlarla konjsmasi ve benim ona zerre kadar guvenemeyişim... En en çok ise hicbjr yükümü uzerimden almayışı yorgunluktan gebersem de yatma pozisyonunda olması sürekli ama sürekli cep telefonu elinde yatması...

Nefes alabilmem için boşanmam gerekiyordu. Ama çok severek evlendim aşıktım ona hala seviyorum ama olmuyor dayanamıyorum . Hem burada biri yazmıştı teyzem enistemin 20 yıl önce aldığı çikolatanin kabini sakliyor eniştem ise onu aldatıyor diye öyle bir sey işte
bunlar sağlıksız düşünceler
Zamanla toparlanirsiniz inşallah

En son eski eş yokluyodu arada seni iletişiminiz tamamen bitti mi onun durumu nasıl?
Nasıl oluyomuş acaba pazarlıkla evlilik yürütmeye çalışmak daha annenin eteğinden kopmadan bir kadını mutlu edeceğini sanmak hayallerini yıkmak.çok pişman olur umarım iş işten geçtikten sonra!
Bir takim evrak islerimizden dolayi zaman zaman mesajlasiyoruz.Diyor ki 'yuvamiz yikiliyor diye cok uzuluyorum ama anlasamiyoruz '.Sevdigini soyluyor,benim icin hicbirseyin anlami kalmadi diyor.Diyor da diyor...

Bir takim evrak islerimizden dolayi zaman zaman mesajlasiyoruz.Diyor ki 'yuvamiz yikiliyor diye cok uzuluyorum ama anlasamiyoruz '.Sevdigini soyluyor,benim icin hicbirseyin anlami kalmadi diyor.Diyor da diyor...
Fazla konuşma fırsatı vermeyin.Son bir hamle olarak aklınızı çelmeye çalışabilir. :olamaz:

Siz de hassas bir dönemdesiniz. Alışkanlıkla geri dönüş yapabilirsiniz. Dikkatli olun

Fazla konuşma fırsatı vermeyin.Son bir hamle olarak aklınızı çelmeye çalışabilir. :olamaz:

Siz de hassas bir dönemdesiniz. Alışkanlıkla geri dönüş yapabilirsiniz. Dikkatli olun
Aslinda oyle notr hislerim var ki konusurken.Heyecanlandigim adam yok.Konusurken bir korku,guvensizlik duygulari hakim oluyor.Dakikalarca kotu hissediyorum sonrasinda.Bana zarf atmaya calisiyormus ta benim acmami istiyormus gibi.

Merhaba kizlar,

Sonunda alindi durusma gunu.8 Ekim....

Sorun detayi yazmadim,eski konularda var ama zaten artik hersey geride kaldi.Destek olacaklara minnetarim simdiden.

Icimin daralmasina engel olamiyorum,surekli bir burukluk,surekli bir ic daralmasi,buludugum yere sigamama hali.Farkindayim gececek,duzelecek hersey zamanla,hersey yoluna girecek,hayatin akisina uyum saglayacagim ama icimdeki zehir daha bosalmadi.Yediremedim cunku daha.Biliyorum gececek ama iste zaman zaman yokluyor bu ruh hali.Var gucumle guclendirmeye calisiyorum duygularimi.Dengesizim aslinda.Bazen iyi ,bazen kotu,bazen cok iyi,bazen cok kotu.

Tesekkurler.
Merhaba , konularını okudum. Bende boşanma aşamasındayım. Ama bizimki çekişmeli, ben açtım davayı. Ön inceleme duruşması görülmedi henüz. Şiddet, madde, paranoya... Psikiyatriye gittim, ilaçlarımı kullanıyorum. Kendimi hiç hissetmediğim kadar iyi hissediyorum, ayrıca duygusuz...Sende bir psikolojik destek al ve yeni hayatına daha sağlam adımlar at. Ben nötrüm artık.. Pişmanmış... Artık üzülemiyorum bile.Bazen bazı şeyler olmayınca olmuyor canım. Hayat, mutsuz olmak için çok kısa. O kadar sağlıklı evlilikler varken, kısacık ömrümüzü neden mutsuz bir yuvada geçirelim? Kimse boşanmak için evlenmez. Zamanla alışacağız. Çocuğumuzun olmaması büyük şans. Böyle mutsuz bir yuvaya bir de çocuk olduğunu düşün. Hiç bir çocuk sağlıksız bir yuvada büyümeyi hak etmez... Umarım bir sorun çıkmamıştır ve boşanmışsındır. Yeni hayatında mutluluklar ❤️

Adımı senden bekliyor, çünkü kendisi kendini anneeaaa diye yerlere atan yetersiz bir anakuzusu. Adım falan atarsa maazallah anasının gözünde küçük düşer.

Back
X