Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet maalesef öyle.Evet cok guzel seyler soylemissiniz,cok tesekkur ederim guzel mesajiniz icin.Yani basinda hakli olan tarafken biriken ofkem beni de bazi haksiz noktalara surukledi desem yanlis soylemis olmam.Bazi seyler fix edilmedikce daha buyuk sorunlara neden oluyor ve mutlak son.
Beni omur boyu baskalarina muhtac yasatacagina emindimSizi bir omur boyu mutsuzluga mahkum edecekse ayrilmak dogru karar.Bundan emin oldunuz mu?
evlenneden once hukuk burosunda calisiyor idim oyle davalar actimki oyle dilekceler vardi ki insanlar neler yasiyor onun.icin aslinda bosanmaninda hayatin icinde bisey oldugunu bilmek grrek uzulme dedigin gibi hersy zamanla duzene girerHaklisiniz,gerceklikle ifade etmissiniz.Cekismeli degil tek celsede bitecek hayirlisiyla.Bugun bosanan 10 larca insanla gorustum hepsi hayatin akisina girmis.Zaman,sadece zaman..
Bundan eminseniz ve esiniz degismek icin adim atmiyorsa sizin icin yollari ayirmak saglikli gorunuyor ama iyi dusunun.Beni omur boyu baskalarina muhtac yasatacagina emindim
Evet bir psikolog demisti.Ayrilik acisi nedir ki en agiri 1 yilda geciyor diye .Icinizdeki duygu karmasasini okdar cok iyi anliyrm ki demeye geldim
Allah hepimizin icini ferahlatsin
Elbet gececek
Gecmeyen aci mi var
niye kendinizi bukadar karamsar moda sokuyorsunuzBen de yeni boşandım sayılır. Hala boşluktayım. Bir çocugum var onun için cok üzülüyorum. Normal eski mutlu huzurlu ben'e dönüşeceğimi hiç zannetmiyorum. Biraz bile olabilirliğine inansam gidip ayaklarına kapanacağım. Ama defalarca bu yoldan geçtik. Başarısızlık hissi hakim bende. Hayata karşı mağlup olmus herşey bitmiş artık ölsem de olur modundayım. Sırf kızım için dik durmaya çalışıyorum. O kadar kırgın ve yitiğim. Ama biliyorum ki geri dönsem yine ayni kısır döngü
Aslinda karakterinizi biraz guclendirseniz sizin icin daha iyi olur.Hak veriyorum,insaniz yasiyoruz boyle duygular ama eski huzurlu halimize donup hatta bir artiyla daha guclu sekilde cikicaz bu yasanilanlardan.Ben de yeni boşandım sayılır. Hala boşluktayım. Bir çocugum var onun için cok üzülüyorum. Normal eski mutlu huzurlu ben'e dönüşeceğimi hiç zannetmiyorum. Biraz bile olabilirliğine inansam gidip ayaklarına kapanacağım. Ama defalarca bu yoldan geçtik. Başarısızlık hissi hakim bende. Hayata karşı mağlup olmus herşey bitmiş artık ölsem de olur modundayım. Sırf kızım için dik durmaya çalışıyorum. O kadar kırgın ve yitiğim. Ama biliyorum ki geri dönsem yine ayni kısır döngü
Biraz karakter calismamiz gerekiyor guclenmek icin.Basarisizlik hissi hakim demis.O duygunun altini doldurmak lazim.niye kendinizi bukadar karamsar moda sokuyorsunuz
Evlilik kadar bosanmada normalBiraz karakter calismamiz gerekiyor guclenmek icin.Basarisizlik hissi hakim demis.O duygunun altini doldurmak lazim.
Oyle, ama o duygulari yasarken insan bir sure muhakeme yetisini kaybedebiliyor.Evlilik kadar bosanmada normal
Bu olay sinav degil
Soru cozup dogru yanlis yapmiyoruz
Evlilik bir yasam .bu yasam bize artik nefes aldırmıyorsa mecbur bitecek
Kangren olan kol kesilmek zorunda
Haklisiniz.Tesekkur ederim.Yasanmis orneklerden isitmek cok rahatlatici oluyor.Tanidik alisik oldugun dunyadan alisik olmadigin yeni hayata geciste kaygi ve endise yasaman normal. O hayata gecip de yeni duzenini kurdugunda korkularinin bos yere oldugunu goreceksin. Bu duygulari hepimiz yasadik. Her bitis sancili olur. Dogum bile sancili. Merak etme gececek. Mutluluklar dilerim.
zaten her ayrilik yıpratir bund suphe yokOyle, ama o duygulari yasarken insan bir sure muhakeme yetisini kaybedebiliyor.
Ne için kzıyorsun kendineBende yarin gidip davayı açacağız.
Içimde kendime büyük kızgınlık var.
Kendimden baska kimseye üzülmüyorum
Sizinle ayni duygulari yasiyorum
Birbirimize destek olalim gercekten.. bu durum cok tuhaf
Aslinda karakterinizi biraz guclendirseniz sizin icin daha iyi olur.Hak veriyorum,insaniz yasiyoruz boyle duygular ama eski huzurlu halimize donup hatta bir artiyla daha guclu sekilde cikicaz bu yasanilanlardan.
Neydi anlasamama sebebiniz?
Bence bu sartlar altinda hic uzulmeyin.Siz onun icin yok gibisiniz adeta.Bana değer vermemesi süreli aşağılaması gelecekle ilgili ortak hiçbir hayalimizin olmaması hicbir derdimi anlatamam surekli yatması evle ilgili hicbir sorumluluk almaması evde hizmetçı konumunda olmam hicbir seyi paylasamayasimiz hicbir yere gitmeyişimiz ne dogumgunu ne evlilik hicbir ozel seyimiz olmayışı paramin ustunde gicbir tasarruf hakkımın olmayışı evlendigimizden beri cinsel hayatimizin olmayisi beni arzulamayisi bem aglaya aglaya uyurken geceleri baska kadinlarla konjsmasi ve benim ona zerre kadar guvenemeyişim... En en çok ise hicbjr yükümü uzerimden almayışı yorgunluktan gebersem de yatma pozisyonunda olması sürekli ama sürekli cep telefonu elinde yatması...
Nefes alabilmem için boşanmam gerekiyordu. Ama çok severek evlendim aşıktım ona hala seviyorum ama olmuyor dayanamıyorum . Hem burada biri yazmıştı teyzem enistemin 20 yıl önce aldığı çikolatanin kabini sakliyor eniştem ise onu aldatıyor diye öyle bir sey işte