• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kızlar böyle bir tayt veya pantolon giyermiydiniz?

Kızlar böyle bir tayt veya pantolon giyer misiniz?

• evet

OY: 104 25,5%
  • hayır

OY: 213 52,2%
  • belki

OY: 42 10,3%
  • zayıflarsam neden olmasın

OY: 49 12,0%

• Ankete Katılan
    408
Evet ben de giyerdim.Deri tayt bir klübe giderken süper olur.:dance:Hem modern hem rahat hemde şık olunabilecek bir kıyafet.Deri pantolon ise hem gece kullanılır hem gündüz. Spor bir kazak veya bluzla bile giyilebilir bence.Yani neden olmasın yeter ki fizik müsait olsun.:icecream:

giyerim yurdışında da moda olmalı ki
arkadaşım bu taytlardan renk renk getirip gelmişti
çirkinde durmuyor du

cok sagliksiz duruyor, giymezdim.

ama bir yönden iyi baldiri ciplak olacaklarina usturuplu olmuslar, yoksa frikik vermek kacínilmaz:)

giyemem bütün hatlarım meydanda rahatsızlık duyarım .. üzerine Tunik de giysem olmaz . Bi de daralırım daracık taytla .. Rahat giyinmeyi seviyorum.

naynnnnn :olmaz: zamanında cok gıydım.. :lepi: ve sıkıldım artık.. :umursamaz: hem zaten ben gıyeyım desem benım evdekı napar benı.. :mymeka: yarımı kıyma yarımı da kusbası yapıp kurda kusa verır valla.. mafoldumben

resimdekiler kadar parlak degil ama benimde 1 tane böyle bi taytım var mangodan aldım
çok rahat ve kullanışlı, özellikle gece dışarı çıkarken çok kullanışlı oluyo

Bende giyerdim su basenlerim olmasaydı :dilcikar: hele birde uzun bir tunikle baya hos dururdu

evet gıyınıyorum
boyle cok parlak gurescı gıbı taytları tercıh etmıyorum tabii ama derı cok yakısıyor benım fızıge

Back
X