• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu ay letu yada klomen kullanacak olanlar var mı süreci beraber takip edelim🌸

Evet bende ilaç kullandım ama çatlatma iğnesi yapmadık. Doktor iğne vermedi. Beraber bekleyelim mi🥹 İnsan bu süreçte kendini çok yalnız hissediyor. Benim 1.5 sene oldu
Bu arada ilk gebeliğimde doktor bana da çatlatma iğnesi vermemişti. Sadece klomenle ilk kullanımda hamile kalmıştım.

Selam kızlar ben de burada yerimi alayım tarihler çok yakın çünkü. SAT 1 Aralık. 2-6 Aralık'ta günde 3 kez Letu kullandım bugün saat 12.00de Ovitrelle vuruldum. Geri sayım başladı bakalım hayırlısı olsun. Bir çocuğum var 11 aydır deniyoruz henüz olmadı bu ay umutluyum bakalım

Kızlar yarın reglimin 5.günü letuya başlıyorum günde 3 tane içecem 5 gün boyunca. Benim gibi bu ay ilaca başlayacak olanlarla sohbet etmek isterim 💕
Saha önce kullandım fakat günde 1 tane içiyordum size niye doktor bukadar çok doz verdi acaba ? Yumurtalarınız dirençli mi ?

Ben birşey hissetmedim ya birde 11 Aralık ve 12 aralıkta ilişki oldu. Acaba bundan sonra da gerek var mı ilişkiye ?
Eğer çatlama olduysa ve ovulasyon bittiyse ilişkiye girmemek en doğrusu çünkü rahim dinlenmeli ovulasyon sonrası çok hassas oluyor. Ben genelde bir hafta falan ara veriyorum

Selam kızlar ben de burada yerimi alayım tarihler çok yakın çünkü. SAT 1 Aralık. 2-6 Aralık'ta günde 3 kez Letu kullandım bugün saat 12.00de Ovitrelle vuruldum. Geri sayım başladı bakalım hayırlısı olsun. Bir çocuğum var 11 aydır deniyoruz henüz olmadı bu ay umutluyum bakalım
Merhaba yumurtanız kaç mm olmuştu. Bende günde 3 kere kullandım ve doktor ilişki için ne dedi size ?

Eğer çatlama olduysa ve ovulasyon bittiyse ilişkiye girmemek en doğrusu çünkü rahim dinlenmeli ovulasyon sonrası çok hassas oluyor. Ben genelde bir hafta falan ara veriyorum
Çatlama şimdi ne zaman olmuştur ki ? Perşembe 11 de vurdu iğneyi cuma 11 de ilişki dedi, oldu ilişki ve şuan tekrar yapmamız gerekiyor mu bu 2 gün içinde bilmiyorum

Merhaba yumurtanız kaç mm olmuştu. Bende günde 3 kere kullandım ve doktor ilişki için ne dedi size ?
Ben 10 Aralık'ta Çarşamba günü gittiğimde solda iki yumurtam olduğunu ve 15-16 mm olduğunu söyledi. 13 Aralık saat 11-12 gibi igne yaptir ve cuma Pazar salı akşamı ilişki dedi

Çatlama şimdi ne zaman olmuştur ki ? Perşembe 11 de vurdu iğneyi cuma 11 de ilişki dedi, oldu ilişki ve şuan tekrar yapmamız gerekiyor mu bu 2 gün içinde bilmiyorum
Eğer iğne Perşembe günü gündüz saat 11 de olduysa. Çatlama 36 saat sonrasında oluyor. Yani cuma günü akşam 11 gibi çatlama olmuş olmalı. Yani bu günden sonra tekrar ilişki şart değil. Verimli dönem bugün son bulur

Back
X