Kızlar bu çaydanlık çok mu kullanışsız?

o da hergün deil de arada bir kullanır böylece kırılma ihtimali azalır hem de beğenmiş:))bence hoş bi hediye en azından farklı

çok güzel yaa böle bişey ilk defa görüyorum ben olsam beğenirim her zaman kullanmaz özel günlerde flnda çıkarabilir misafir için ilginç olur

evet guzel ama pek kullanıslı degıl arkadsım acıkcası bendede vardı sus ıcın kulanılıyo resem ocakata fazla tutamıyosun dıger caydanlık gbı ıs gormuyo acıkcası benımkını kulpu pılastıktı erıdı ustelık canım olsun almısın hedıy et sevınırrr

Ben şahsen çeyizime istiyorum bundan
Normal misafire değil de daha çok bitki çayı vs için kullanılır bence ki ben de bunun için istiyorum.
Sade ama bi'okadar da şık duruyo bence.
Hem hediyenin büyüğü küçüğü, beğenip, beğenilmemesi gibi bi'şey olamaz senin gönlünden bu kopmuş.
Beğenmeyen zaten gönlündekini gider alır ki onun zaten çaydanlığı vardır :)

bu normal günlük kullanabileceği bir çaydanlık değil, şık çaylı davet masalarında çayı demledikten sonra, bu cama aktarıp masasında kullanabilir, her çay için kalmaz yerinden, sohbet bölünmez. bence çok zarif bir hediye.

canım sevindim,ama beğeneceğini tahmin etmiştim.güzel günlerde kullansın inşallah.

ben de yeni evlenen bi arkadaşıma aynından almıştım, kendi çeyizime de alıcam çok şık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…