Kızlar bu da benim hem evim, hem çeyizim :)

çok teşekkürler kızım dentellerle ilgili yorumlara cevap kızlar onlar balayı sonrası hepsi kalktı merak etmeyin çeyizi serenleri durduramadım :) bende hoşlanmıyorum ama büyüklere söz geçiremedim:)

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım. Banyondaki armatür çok güzelmiş. Nereden aldınız acaba? Ya da aldığınız da varmıydı?

biz aldık canım o armatür ü ve karaköyden internette de satılıyo ama fiyatını bilmiyorum karaköy daha ucuz şelale musluk diye geçiyo.

evin,eşyaların çok güzel canım. güle güle sağlıcakla otur.. bu arada kırmızı beyazlı kahvaltı takımından bende de var. çok severek almıştım..güle güle kullan

Herşey harika görünüyor, hayırlı olsun. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Benimde böyle hazırlandığını görebilcem mi acaba :Saruboceq:

çok güzel evın ve çeyızın
Allah ağız tadıyla kullanmanızı nasıp etsın bı ömur :Saruboceq:

güle güle oturun, örtüler ve danteller haricinde güzel bir ev. hele orta sehpanın üstündeki örtü pek olmamış canım ya.

canim ben de katiliyorum yukardaki yoruma..Evin cok gusel masallah yalniz dantelelr olmamis gibi geldi bana belki de be sevmiyorum oyle seyleri ondan kaynaklaniyordu..Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin....

canım evin eşyaların çok güzel güle güle otur inşallah
halın simli gibi parlıyor onu ayrı bir beğendim opuyorumnanaktan

allah mesut bahtiyar etsin bugüzel yuvanızda cnm çok güsel evinde eşyalarında beliki, kahverengi sevgin agır basmışşş

evinizde çeyizinizde çok güzelmiş..

Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin

yalnız evinizin resimlerini yeniden çekip evim güzel evim bölümüne açık bi şekilde koyarsanız daha güzel olur bence..a.s.:enbuyukkk:

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım .hepsi birbirinden güzel.mutluluğunuz daim olsun.

öncelikle hayırlı olsun canım hayırla oturun inşallah. banyonun şelale bataryası ve ocağında hisarın makarna tenceresi benimkisi ile aynılar canım :)

sağlıkla,huzurla kullanmanz dileğiyle..opuyorumnanaktan

herşeyin çok güzel güle güle kullan canım şelale batarya da tam benim beğendiğimden böyle evleri görünce heyecanlanıyorum darısı başıma inşallah :Saruboceq:

canım herşeyin çok güsel güle güle mutlulukla oturun
agzınızın tadı hiç bozulmasın
bir yastıkta kocayın inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…