Kızlar bu elbise nasıl ?

Bu elbise nasıl sizce ?

• Güzel

OY: 9 12,3%
  • Güzel değil

OY: 64 87,7%

• Ankete Katılan
    73
Renkleri çok uyumsuz ama çok kaba geçişleri var. Bu arada o yırtmaç olayını geçen stil yarışmasında duymuştum demode diyorlardı ona göre:KK8::skandal:

Evet demediklerini bırakmadılar ben de izledim:)

Konu sahibi, pembeyle siyah normalde yakışır ama bunun pembesi çok açık renk ve modelden dolayı etek bluz gibi duruyor. Yırtmaçtan çıkan dantel için tv de çok fena yorumlar yapıldı.

Birkaç çeşit koysaydın keşke.
Şimdi çoğunluk güzel değil dedi ee sonuç? :)

5- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.

Konu yeri yanlış
Ayrıca elbise berbat.
Mune Mune

5- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.

Konu yeri yanlış
Ayrıca elbise berbat.
Mune Mune
Bu da benim "derdim"

Elbise değişik evet ama güzel değil... zamanınız varsa farklı model bakın..

Çok kötü. Ararsanız çok daha iyi modeller bulacağınıza eminim. almayın bunu:KK12:

Çok sert geçiş olmuş ve hem kuyrukta hem üst tarafda yakismamis detayları. Açıkçası elbiseyi hiç beğenmedim:işsiz:

Back
X