- Konu Sahibi castleinthesnow
Renkleri çok uyumsuz ve çok kaba geçişleri var. Bu arada o yırtmaç olayını geçen stil yarışmasında duymuştum demode diyorlardı ona göreBen de o detayı beğendim :)

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renkleri çok uyumsuz ve çok kaba geçişleri var. Bu arada o yırtmaç olayını geçen stil yarışmasında duymuştum demode diyorlardı ona göreBen de o detayı beğendim :)
yaa ahahaEger boyleyse elbise giymesen de olur.
Daha farkli bir elbise olabilir. Bunu secmezdim.
yaa ahaha![]()
Renkleri çok uyumsuz ama çok kaba geçişleri var. Bu arada o yırtmaç olayını geçen stil yarışmasında duymuştum demode diyorlardı ona göre![]()
Tek omuzlu pek düşünmüyorum teşekkür ederimBihterin siyah tek omuzlu bir elbisesi vardı çok hoştu ona bakın
Bu da benim "derdim"5- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.
Konu yeri yanlış
Ayrıca elbise berbat.
Mune
Bu da benim "derdim"