• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu elbiseye nasıl bi ayakkabı alıyım, acill ?

them_at

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
192
32
118
Ankara
$DSCF7465 - Kopya.webp

Çok şıkır şıkı bi şey istemiyorum, günlük hayatta da kullanabileceğim tarzda bi şey olsun ama istediğim gibi bi şey de bulamadım henüz. Haftaya en yakın arkadaşımın düğünü var orda giyeceğim. Hangi renkler, modeller gider bu elbisenin altına ?

Eki Görüntüle 333250

Çok şıkır şıkı bi şey istemiyorum, günlük hayatta da kullanabileceğim tarzda bi şey olsun ama istediğim gibi bi şey de bulamadım henüz. Haftaya en yakın arkadaşımın düğünü var orda giyeceğim. Hangi renkler, modeller gider bu elbisenin altına ?

günlük hayatta çok kullanabileceğinizi sanmıyorum ama sade topuklu bi lame ayakkabı süper olur

sax mavisi bir elbise giyecekse kişi klasik olup siyah bir stiletto giyebilir veya çılgın olsun derse turuncu bir ayakkbıda giyebilir...Ben olsam yeşil, mor veya turuncu giyerdim...Yazlık formu olmasından dolayı ayakkabım kesinlikle bir stiletto olurdu...Kapalı veya klasik tip giymezdim...

sax mavisi bir elbise giyecekse kişi klasik olup siyah bir stiletto giyebilir veya çılgın olsun derse turuncu bir ayakkbıda giyebilir...Ben olsam yeşil, mor veya turuncu giyerdim...Yazlık formu olmasından dolayı ayakkabım kesinlikle bir stiletto olurdu...Kapalı veya klasik tip giymezdim...

Yeşil benm de aklıma gelmşti ama olmaz mı acaba demiştim, çok severim.. Nasıl bi tonu gider bununla ? Ve bu tarz bi ayakkabıyı nerden bulabilirm Ankara'da ?

Kesinlikle "nude" denilen, ten rengi platformlardan giymelisin. O ayakkabılar her kadının dolabında olmalı.
İnanılmaz zarif duruyor ve siyah ayakkabıların tahtını çoktan salladı.
Hem şık, hem gündelik kullanılabilir. Her rengin altına cuk diye oturur.
Bacak boyunu olduğundan uzun gösterir. Üstelik hala çok trendy, bu ayakkabılarla asla yanlış birşey yapmış olmazsın.
İster elbise, ister jean altına giyersin. Hem de her renk çantayla!! Bonus yani :D
Faydaları yaz yaz bitmez =) Bakınız güzelliğe:

$nudeshoes.webp

bej ve krem tonlarında olabilir

özellikle siyah çorapla, siyah bilekte biten botie kullan.
ten rengi giyeceksen turuncu gibi zıt yazlık renkler daha trend

platform al bence.sak mavisi elbisenin tonunda.eger günlük kullanmam kullanışlı bir renk olsun dersen bej rengi platform al.bej çantayla kombinle:34:

yazın da giyersin gri lame açık ayakkabı al hem zarif hem şık hemde türlü renk elbiselere uyar örnek:kırmızı yeşil vs.....:21:

Eki Görüntüle 333250

Bu elbiseye en iyi ayakkabı siyah ince topuk olurrrr

bunu buldum netten daha abiye istersen bunun taşlısıda olabilir

Eklentiler

• $doreayakkabı8.webp
    $doreayakkabı8.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 100
Back
X