Kızlar bu evlilik yürür mü? Ben mi abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eylulfirtinasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
33
3
1
39
Eşimle karşılıklı hoşlantıyla yola çıktık.mantık ağır bastı ama.özellikle o mantık evliliği yaptığını söylüyor ama başlarda da bir hoşlantı içinde olduğunu söylüyor.sevdiğini söylüyor ama inanmıyorum.ne zaman sarılsam iter.normalde dudağımdan asla ölmez anca afedersiniz ilişki sırasında öper.aileye çok düşkün 11 kardeşler.sürekli bir ricaları olur bundan bu da onalrın her işine gider.
Mesela geçenlerde yeşeni farklı bir ilden otogara gelmiş.dayı beni al diyor o da alıyor e taksiyle gelsin?
Bir ablası gecenin saat 10ununda bizi şu ilçeye bırakıver diyor bırakıyor..
Borç istiyorlar bana danışmadan veriyor.hasta oluyorum naz yaptığımı düşünüyor sinirleniyor.
Bana maddi manevi yatırım yapmıyor.
Ya size çok basit gelecek belki ama köy yumurtası için pazara gidelim demiştim.abim bekliyor onu büyük abime götürecem geç kaldım demişti.
Offf.......şu virüs olayı olmadan önce başka bir akrabasına gitmişyi.ordan da köyü 30 dk.dedim ki bebeğe keçi sütü al köye uğra.alamam dedi biz burda kalabalığız işimiz var.
Ne dersiniz? Çok konuştuk çok adam ben böyleyim işine gelirse diyor...

Yeğenini otogardan alması bana göre gayet normal ama diğerleri değil. Özel şöför mü o ne öyle koca insanların peşinde geziyor bütün gün. evini başka ile taşı olmuyorsa boşan cünkü onlar böyle alısmıs böyle gider 11 kardeş ne ya keske sende az mantıgını kullansaydın evlenirken eşin gibi

Şöyle ki benım eşiminde aile kültürü bu şekilde. Evliliğimin ilk yılı çok zor geçti. Kardeşleri arar bizi şuraya götür buraya götür derlerdi olur olmadık saatlerde, kuzenleri arardı vb. Çok konuştum kavga ettim; sen beni ailemden falan koparmaya çalışıyorsun muhabbeti yaptı. Neyse en son sabır taşım çatladı; bitirme kararı aldım ve son derece ciddiydim. Dilekçe falan hazırladım imzaladım masaya koydum. Kendime ev baktım; eşyalarımı topladım. Adam sonra düzeldi; şimdi önceliği hep bana veriyor. Hayır demeyi öğrendi.

Bir de şöyle bir durum var; aile kültürü bu şekilde ise bu şekilde yaşıyorlarsa konuşarak değiştirmen bence mümkün değil. Çünkü küçüklüğünden beri o şekilde yaşamıştır. Ya bitireceksin ya da o seni kaybetmeyi göze alamıyorsa eğer bunun bir çaresini bulacak. Yoksa çok mutsuz olursun

Şöyle ki benım eşiminde aile kültürü bu şekilde. Evliliğimin ilk yılı çok zor geçti. Kardeşleri arar bizi şuraya götür buraya götür derlerdi olur olmadık saatlerde, kuzenleri arardı vb. Çok konuştum kavga ettim; sen beni ailemden falan koparmaya çalışıyorsun muhabbeti yaptı. Neyse en son sabır taşım çatladı; bitirme kararı aldım ve son derece ciddiydim. Dilekçe falan hazırladım imzaladım masaya koydum. Kendime ev baktım; eşyalarımı topladım. Adam sonra düzeldi; şimdi önceliği hep bana veriyor. Hayır demeyi öğrendi.
Çok iyi yapmissiniz.. boyle ders gerekiyor bazen

Benim eşim tek çocuk başkalarını getir götür durumları hariç ailesine çok düşkün haliyle.
Kayınva. kayınpe. evde olmasına ve götürmemesi için hiç sebep olmamasına rağmen sabahın yedisinde arayıp beni hastaneye götür demişti. Eşim virüsten dolayı gece çalışmış ve henüz yatmıştı. Bende eşime sen uyu ben kp ararım o götürür demiştim. Sonuçta kp götürmüş ve 2 hafta kv suratını çekmiştim.
Ama ona çok güzel mesaj vermiştim.
Benim kocam var seninde kocan var. Biz artık aileyiz öyle zırt pırt her şeyi isteme. Götürecek kimse olmasa amenna inanın hiç sıkıntı değil.
Sizin yaşantınızın benzerini yaşayan bir arkadaşım var.
Onunla da konuşuyorum eğer devam edecekseniz evliliğe kesinlikle ama kesinlikle ailesini kötülemeyin.
Eşinize aile olduğunuzu gösterin, hatırlatın.
Bizim sana ihtiyacımız var. vs vs.
Güçlü bir kadın olsanız bile biraz saf görünün başka çözümü yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X