- 20 Nisan 2020
- 33
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi eylulfirtinasi
Eşimle karşılıklı hoşlantıyla yola çıktık.mantık ağır bastı ama.özellikle o mantık evliliği yaptığını söylüyor ama başlarda da bir hoşlantı içinde olduğunu söylüyor.sevdiğini söylüyor ama inanmıyorum.ne zaman sarılsam iter.normalde dudağımdan asla ölmez anca afedersiniz ilişki sırasında öper.aileye çok düşkün 11 kardeşler.sürekli bir ricaları olur bundan bu da onalrın her işine gider.
Mesela geçenlerde yeşeni farklı bir ilden otogara gelmiş.dayı beni al diyor o da alıyor e taksiyle gelsin?
Bir ablası gecenin saat 10ununda bizi şu ilçeye bırakıver diyor bırakıyor..
Borç istiyorlar bana danışmadan veriyor.hasta oluyorum naz yaptığımı düşünüyor sinirleniyor.
Bana maddi manevi yatırım yapmıyor.
Ya size çok basit gelecek belki ama köy yumurtası için pazara gidelim demiştim.abim bekliyor onu büyük abime götürecem geç kaldım demişti.
Offf.......şu virüs olayı olmadan önce başka bir akrabasına gitmişyi.ordan da köyü 30 dk.dedim ki bebeğe keçi sütü al köye uğra.alamam dedi biz burda kalabalığız işimiz var.
Ne dersiniz? Çok konuştuk çok adam ben böyleyim işine gelirse diyor...
Mesela geçenlerde yeşeni farklı bir ilden otogara gelmiş.dayı beni al diyor o da alıyor e taksiyle gelsin?
Bir ablası gecenin saat 10ununda bizi şu ilçeye bırakıver diyor bırakıyor..
Borç istiyorlar bana danışmadan veriyor.hasta oluyorum naz yaptığımı düşünüyor sinirleniyor.
Bana maddi manevi yatırım yapmıyor.
Ya size çok basit gelecek belki ama köy yumurtası için pazara gidelim demiştim.abim bekliyor onu büyük abime götürecem geç kaldım demişti.
Offf.......şu virüs olayı olmadan önce başka bir akrabasına gitmişyi.ordan da köyü 30 dk.dedim ki bebeğe keçi sütü al köye uğra.alamam dedi biz burda kalabalığız işimiz var.
Ne dersiniz? Çok konuştuk çok adam ben böyleyim işine gelirse diyor...