• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bu nasıl bir vicdan ya

yok canım asla aramam asla... kızı duydugum gun aradım şoktaydım cunku umdum vardı.o son arayışım... daha ayrılmadan bır hafta once sevdıgını soluyordu...resmımızı kutuya susulemış bişeyler getırmıştı... sevıyor sanıyordum ...

ya insanlar nasıl bukadar dengesiz olabiliyor anlamıyorum :47:

Bence kaybetmedin en azından sımdi öyle düşünüyorsun bir gün gelecek ıyıkıde zamanında böyle davranmış ondan kurtuldum diyeceksin , daha sağlam adımlar atacaksın Allahda elbet mukafatını verecek sana bunların

yani düzgün evliliğe doğru giden bir ilişkiyi neden b.. ederler anlam veremiyorum.duygularını ne hissettiğini çok iyi anlıyorum canm.ama üzülme sakın üzülme.giden emeğin, giden hayallerin, çok canını yakıyor...acına acı katmak istemiyorum ama, yas tutsaydı biraz bari diyorsun, yas tutacak neyi var ki? ayrılmış, bitirmiş.ilişkinizi ne bitirip tüketti ki ayrılıverdi.çocuk oyuncağımı bu.üzülme sakın üülme.o kızda ona aynısını yapıcak.sadık sevgilinin değeri çok zor biliniyor bu dönemde.yakıp yıktıktan sonra geri bile dönmek isteyecek ...ama* ne fayda.....bunları yaşatıyor....üzülme canım, gözlerine yazık.arkadaş grubunla takıl, gez toz, yeni çevre edin, hobi edin, aklına getirmemeye çalış, yüce rabbim insanların kalbine göre verir.o seni haketmiyor demekki, sabret....geçicek bunlar....dua et....

Bence kaybetmedin en azından sımdi öyle düşünüyorsun bir gün gelecek ıyıkıde zamanında böyle davranmış ondan kurtuldum diyeceksin , daha sağlam adımlar atacaksın Allahda elbet mukafatını verecek sana bunların

inşllh o gun tez zamanda gelır gucum kalmadı ınan ki:(ben eskısı gıbı gulmek ıstıyorum.. ben ne yaptımda 2 aylık kız 4 yılı sıldı bılmıyorum ya gozu dunyayı gormuyor...yazdıklarını o kız gorse yemın ederım ardına bakmadan gıder ..oyle sozler yemınler var ki...

yani düzgün evliliğe doğru giden bir ilişkiyi neden b.. ederler anlam veremiyorum.duygularını ne hissettiğini çok iyi anlıyorum canm.ama üzülme sakın üzülme.giden emeğin, giden hayallerin, çok canını yakıyor...acına acı katmak istemiyorum ama, yas tutsaydı biraz bari diyorsun, yas tutacak neyi var ki? ayrılmış, bitirmiş.ilişkinizi ne bitirip tüketti ki ayrılıverdi.çocuk oyuncağımı bu.üzülme sakın üülme.o kızda ona aynısını yapıcak.sadık sevgilinin değeri çok zor biliniyor bu dönemde.yakıp yıktıktan sonra geri bile dönmek isteyecek ...ama* ne fayda.....bunları yaşatıyor....üzülme canım, gözlerine yazık.arkadaş grubunla takıl, gez toz, yeni çevre edin, hobi edin, aklına getirmemeye çalış, yüce rabbim insanların kalbine göre verir.o seni haketmiyor demekki, sabret....geçicek bunlar....dua et....

o kız çalıştığı yerden canım ben sanmıyorum kı ayrıldığımızda basladılar bu bıle erkenken.. bence daha onceden vardı mesafeler var aramızda o yanında ... kapıldı gıttı ıste...

bu kızla senden ayrılmadan oncede başlamış olma ıhtımalı var mı

gunahını alamam ama var gıbı bu kadar hızlı olmazkı.. ayrıldık fotoları 1 ay sonra koymuş ben gormemışım.yenı gordum.çalıştığı yerde sevgılı olmaları hoş karsılanmadığından ayrıldılar ordan ya ancak koymuş.bence sakladılar...çunku ayrıldığımız gun hep arkadaslarına sordum herkez o mutlu sende nolur uzulme dedi..herkes bunu dedi..

4 yıl boyunca elimden geleni yaptım okulunu bitiremıyordu hep destek oldum okulunu bitirdi.zor zamanlarında sabrettım yerı geldi 5 ay gelemedı ama bekledım .durumları kotuydu ama dayandım yaparız dedım.daha ıyı bır hayatımız olsun dıye yuksek lısan ıstedı ben yıne tamam beklerım dedım 2 yıl daha... yuksek lısansa basladı. iş buldu. birazda cevre yapınca 4 yıllık emegımı sıldı attı. ayrıldı. taş oldu adam aradım acmadı benı bı anda sıldı ... şok oldum oyle guvenıyodum kı melek gıbıydı kalbı... bı anda neye uğradığımı şaşrdım... bıraz zaman gectı sosyal paylaşımda gordum adını. meger haberım yokmuş sonra kendı fotosunu koydu sonrada sevgılısıyle fotosunu koydu. çalıştığı yerden miş kız.:(aradım nasıl yaptın bunu dedım hanı ayrılsak bıle baskasına bakamazdın bana sen benım neyımsın ki dedı sanane dedı ... işte boyle kapadı ... canım oyle yanıyokı .. zorlugunda benı basamak yaptı şimdi havasını atıyor.. erkekler bu kadar kötü nasıl olabılıyor anlayamıyorum .. ahımı aldı.. bılmıyom nolucak...gozumda yaş daha kurumadı:(

canım emeklerin boşa gitmiş üzüldüm... ama şöyle de birşey var beni basamak yaptı demişsin. ama bu senin elinde olan birşey senin tercihin senin kararın yapmayabilirdin bu nedenle kurduğun cümleyi beğenmedim... biz kızların genel sorunu bu haddinden fazla değer vermek umarım bir daha böyle bir hataya düşmezsin

canım emeklerin boşa gitmiş üzüldüm... ama şöyle de birşey var beni basamak yaptı demişsin. ama bu senin elinde olan birşey senin tercihin senin kararın yapmayabilirdin bu nedenle kurduğun cümleyi beğenmedim... biz kızların genel sorunu bu haddinden fazla değer vermek umarım bir daha böyle bir hataya düşmezsin

hatam zaten fazla deger vermek ....

kadınlar hisseder, sen son güne kadar onun sni sevip, değer verdiğine emin misin, gel-gitleri oldu mu hiç sna.ne bilim pat diye bitemez geliyor bana

canım arkadaşımın 3 yıllık ilişkisi vardı çocuk evlenme teklif etti yüzük taktı, ailesine söyletti 1 hafta sonra istemeye geleceklerdi ve kız çocuğun bu 3 yıl boyunca sürekli aldattığını öğrendi. Yani her şeyi beklemek gerekiyo çevremizdeki olayları gördükçe ilişkiden aşktan soğuyorum :(

Yazıların tamanını okuyamadım ama senin yorumunu tamamen okudum tabii,belki içinizde bana kızanlarınız olacak beni yanlış anlamayın küçümsediğimden değil ama bir anlatıyorsun ki adam sanki atom mühendisi olmuş da havalanmış.Ne var bunda o öğretmen olmuşsa sen de kimyager olmuşsun,ne mutlu ki sana bir mesleğin var,ya sen meslek sahibi olmasaydın evde oturup onu bekleseydin ve yüzüstü kalsaydın?Kısa yoldan kurtulduğuna şükret bence,hiiiiiiiiiiiiiiçç de takma kafana.

Bazı ahlakı düzgün olmayan erkekler bunu yapabiliyor,kendin gibi düşünme onu,sen kıyamazsın ama o kıyar..şaşırdın çünkü senin yapmayacağın edepsizliği yaptı..Belki de geçmişte sen onu sonradan sevdin,bir ara ayrılmak istedin diye öc aldı aklınca..Her türlü ucuz hesap beklenir ahlakı bozuk olandan,hatta sana kendini iyi gibi bile gösterir canı isterse,gerçek yüzü işte bu gidişindeki yüzü..

Değmezmiş deyip yolunuza devam etmekten başka şansın yok canım..

Ben senin yerinde olsam inadına mutlu olur,kızlı-erkekli arkadaşlarla gülerken, gezerken çektiğim fotoları int yükler gözüne gözüne sokarım!! Ohh! o umursamasa da illa görür,illa bakar çatlatırım vallaa :27: :27:

İşin gücün var çevren de vardır,bundan sonra kendine değer ver.. :21: Sen inadına mutlu ol,gülümse... :21:

Zamanla acın dinecek boşuna üzülmüşüm diyeceksin.. :ssz: Ahın da kalmaz merak etme..

bılmıyorum valla nasıl boyle bi ınsana dönüştü bu adam . bıraz karıyer bıraz para ya ne bilim yazık saflığımdan kaybettım...

Diyarcım adam şerefsizmiş, adiymiş, sonradan görmeymiş bunu anladık. Anladığım bir şey de adamın seninle ilişkinde borçlu psikolojisinde olması. Her şeyini sana borçlu. Ama unutma ki kimse borçlu olduğu kişiyi sevmez. :(

Unutmayacağın ikinci şey ise başkalarını sayesinde bir yere gelenin geleceğinin olmayacağıdır. Göreceksin çuvallayacak.

Back
X