- 8 Ekim 2009
- 2.428
- 20
- 358
Dün malum nişanlımla konuşuyordum kızlar telefonda.. İkimizde evlendikten sonra köpek sahibi olmayı düşünüyorduk... tabş ben araştırıyorum sürekli hangi ırk iyidir felan neyse işyerimin yanında bir petshop var sahibide arkadaşım oluyor konuşuyorduk dün ne yapsam alsammı ? bakabilirmiyim ? felan diye.. oda bana anlatıyor ''sen iste ben sana bir bulgar güzeli getiriyim çok güzel bir golden ordaki yarışmada 1. oldu '' felan dedi.. '' sen al bir köpek ya iste hemen ayarlayalım güzel birtane uygun fiyata'' felan dedi..
Bende bunları nişanlıma anlattım ama gayet masum bir şekilde yani benim aklımdan petshoptaki arkadaşımın yardımcı olmak istemesinden başka bir fikir gelmedi.. Zaten öylede birisi değildir..
Benimki bir bozuldu ses tonu felan değişti, ''vericeği varsa da alma ondan köpek felan istemem ben '' dedi.. ''niye seninle yılışık yılışık konuşuyor'' felan dedi.. bende diyorum ''yok ya yılışık felan değil sadece yardım etmek istiyor '' dedim.. Benimki ne dese beğenirsiniz?.. ''Bilmiyorum demekki sen bana böyle (yılışıyormuş gibi) anlatıyorsun.. '' dedi.. Ne demek ya dedim ne yani çocuk bana yılışıyormuş gibi mi anlatıyorum ben bilerek?.. Böyle birşeyi nasıl söylersin? dedim.. Sustu 1-2 dk telefonda sessiz kaldı sonra hiçbirşey olmamış gibi ''ya hayatım fortmantoyu şöyle mi yaptırsak.... '' derken suratına kapattm telefonu..
Şimdi bana diyor ki '' Ben seni kıskanıyorum ne suçum var niye kızıyorsun hemen seni kıskanmama izin ver çok seviyorum'' bende dedim '' diyor ama ben bunları duydukça deliriyorum.. :sinifsinif: çünkü söylediği sözün kıskançlıkla alakası yok çok sinirliyim kızlar parçalayabilirim onu bu sözü yüzünden kötükedihüso birde yağ gibi üste çıkmaya çalışıyor iice deliriyorum.. alsanaalsanasmile
Bende bunları nişanlıma anlattım ama gayet masum bir şekilde yani benim aklımdan petshoptaki arkadaşımın yardımcı olmak istemesinden başka bir fikir gelmedi.. Zaten öylede birisi değildir..
Benimki bir bozuldu ses tonu felan değişti, ''vericeği varsa da alma ondan köpek felan istemem ben '' dedi.. ''niye seninle yılışık yılışık konuşuyor'' felan dedi.. bende diyorum ''yok ya yılışık felan değil sadece yardım etmek istiyor '' dedim.. Benimki ne dese beğenirsiniz?.. ''Bilmiyorum demekki sen bana böyle (yılışıyormuş gibi) anlatıyorsun.. '' dedi.. Ne demek ya dedim ne yani çocuk bana yılışıyormuş gibi mi anlatıyorum ben bilerek?.. Böyle birşeyi nasıl söylersin? dedim.. Sustu 1-2 dk telefonda sessiz kaldı sonra hiçbirşey olmamış gibi ''ya hayatım fortmantoyu şöyle mi yaptırsak.... '' derken suratına kapattm telefonu..

Son düzenleyen: Moderatör: