Kızlar bu söylenecek lafmıdır ya :'(

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Dün malum nişanlımla konuşuyordum kızlar telefonda.. İkimizde evlendikten sonra köpek sahibi olmayı düşünüyorduk... tabş ben araştırıyorum sürekli hangi ırk iyidir felan neyse işyerimin yanında bir petshop var sahibide arkadaşım oluyor konuşuyorduk dün ne yapsam alsammı ? bakabilirmiyim ? felan diye.. oda bana anlatıyor ''sen iste ben sana bir bulgar güzeli getiriyim çok güzel bir golden ordaki yarışmada 1. oldu '' felan dedi.. '' sen al bir köpek ya iste hemen ayarlayalım güzel birtane uygun fiyata'' felan dedi..

Bende bunları nişanlıma anlattım ama gayet masum bir şekilde yani benim aklımdan petshoptaki arkadaşımın yardımcı olmak istemesinden başka bir fikir gelmedi.. Zaten öylede birisi değildir..

Benimki bir bozuldu ses tonu felan değişti, ''vericeği varsa da alma ondan köpek felan istemem ben '' dedi.. ''niye seninle yılışık yılışık konuşuyor'' felan dedi.. bende diyorum ''yok ya yılışık felan değil sadece yardım etmek istiyor '' dedim.. Benimki ne dese beğenirsiniz?.. ''Bilmiyorum demekki sen bana böyle (yılışıyormuş gibi) anlatıyorsun.. '' dedi.. Ne demek ya dedim ne yani çocuk bana yılışıyormuş gibi mi anlatıyorum ben bilerek?.. Böyle birşeyi nasıl söylersin? dedim.. Sustu 1-2 dk telefonda sessiz kaldı sonra hiçbirşey olmamış gibi ''ya hayatım fortmantoyu şöyle mi yaptırsak.... '' derken suratına kapattm telefonu.. :kızgın: Şimdi bana diyor ki '' Ben seni kıskanıyorum ne suçum var niye kızıyorsun hemen seni kıskanmama izin ver çok seviyorum'' bende dedim '' diyor ama ben bunları duydukça deliriyorum.. :sinifsinif: çünkü söylediği sözün kıskançlıkla alakası yok çok sinirliyim kızlar parçalayabilirim onu bu sözü yüzünden kötükedihüso birde yağ gibi üste çıkmaya çalışıyor iice deliriyorum.. alsanaalsanasmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok basit birşeyi siz büyütmüşsünüz bence,böyle bir sebepten benim yüzüme tel kapatılsa aramam bir daha,bir de çocuk arayıp seni seviyorum demiş.

Çocuk kıskanmış sizi,kötü birşey de söylememiş,sonra belki farkına vardı,sonra belki gereksiz gelmiş ki,konuyu değiştirmiş,hayatım,canım demiş.Büyütüelcek bir mevzu değil milyarca çiftin hergün yaşadığı enstanteneler,sizin tepkiniz çok abartı bence o kadar.

TAMAM dedııg yanlıs bır kelıme ..ama bunu tek acıklaması var ksıkanmıs hemde cok kıskanmıs ....Şeniz

tavrini koyarsin ama büyütülecek birsey degil... kiskanmis iste daha neolumunekankayizsmile

ya kızlar bu benim kaldıramayacağım bişey ne demek yani birisi benimle normal konuşacak sonra ben gidip bana asılıyormuş gibi anlatıcam??... Bu bence hiç basit bişey değil mafoldumben Ben çok hassasım böyle şeyler benim için çok önemli..

kıskançlık işte söylenmicek şeyler söyletiyor
hemen farkına varmış,aramış bak seni
bence büyütmene hiç gerek yok canım
kıskanabilirsin ama bu tarz konuşma bir daha benimle dersin

narcoleptic, telefonu yüzüne kapattım çünkü bekliyorum orda bana deseydi ya hayatım üzgünüm böyle söylemek istemedim sana değildi sinirim deseydi eywallah derdim..

ama hep böyle yapıyor başka konu açıp kendi kendime unutmamı istiyor ve benim böyle konularda ne kadar hassas olduğumu biliyor... Kendi bayan kuaförü ya ben ağzımı açıp bişi demedim bugüne kadar ki onun müşterilerinide hiç sevmem :umursamaz:

kıskançlık işte söylenmicek şeyler söyletiyor
hemen farkına varmış,aramış bak seni
bence büyütmene hiç gerek yok canım
kıskanabilirsin ama bu tarz konuşma bir daha benimle dersin

ya canım hemen aramadı öğlen konuştuk akşam 10 gibi felan mesaj çekti ben tabi o saate kadar sinir kübüne döndüğüm için artık çok geçti.. :sinifsinif:
Ve bunu kaçıncı kez söylüyorum bu konuşlarda ne kadar hassas olduğumu biliyor..

ya kızlar bu benim kaldıramayacağım bişey ne demek yani birisi benimle normal konuşacak sonra ben gidip bana asılıyormuş gibi anlatıcam??... Bu bence hiç basit bişey değil mafoldumben Ben çok hassasım böyle şeyler benim için çok önemli..

Belki de siz anlatış tarzınızı değiştirmelisiniz...
Eşiniz olacak insan yanlış anlıyorsa tarzınızı, bunu bi gözden geçirin...
Hem bencede bukadar detaya gerek yokmuş... ayarlarım ben size dedi diyip geçiştirebilirdiniz...
+
Ne sizin bunu bu şekilde anlatmanız ne de onun böyle bişey söylemesi çok büyütülecek bi sorun değil... Boşuna en güzel aylarınızı zehir etmeyin birbirinize...
Çok ararsınız bu günleri
boshayallersmile

narcoleptic, telefonu yüzüne kapattım çünkü bekliyorum orda bana deseydi ya hayatım üzgünüm böyle söylemek istemedim sana değildi sinirim deseydi eywallah derdim..

ama hep böyle yapıyor başka konu açıp kendi kendime unutmamı istiyor ve benim böyle konularda ne kadar hassas olduğumu biliyor... Kendi bayan kuaförü ya ben ağzımı açıp bişi demedim bugüne kadar ki onun müşterilerinide hiç sevmem :umursamaz:

Yine de büyütmeyin derim ben,inanın hiç ciddi meseleler değil bunlar,rahatsız olduğunuzu anlatırsanız tatlı tatlı sorun kalmaz.yerimseniben

anlık bir tartışmayı büyütmüşsünüz de büyütmüşsünüz.
zaten suratına telefon kapatma işi bana göre çok ayıp; üzgünüm sizi haklı göremeyeceğim ben.

bir de konuyla çok alakasız ama; köpek beslemek istiyorsanız hayvan barınaklarından almayı tercih etseniz.
köpek ticareti yapan yerleri zengin edeceğinize, evsiz barksız ve kötü şartlardaki hayvanları yuvaya kavuşturmak daha iyi değil mi

Bence iyi yapmışsın benim de kaldıramayacağım bir şeydir bu. Şimdiden tavrını koymuşsun bir daha yapamaz. Yılışıyormuş gibi anlatıyorsun dese bana nişanlım aynısını yapardım ben de.

ya canım hemen aramadı öğlen konuştuk akşam 10 gibi felan mesaj çekti ben tabi o saate kadar sinir kübüne döndüğüm için artık çok geçti.. :sinifsinif:
Ve bunu kaçıncı kez söylüyorum bu konuşlarda ne kadar hassas olduğumu biliyor..

aslında seni çok iyi anlıyabiliyorum
çünkü benzer şeyleri bende yaşıyorum
benimkisinin nerden vurucağını,nasıl kıskanıcağı bellı olmuyor
gecenlerde arabada gidiyoruz trafik var bende dısarı bakıyorum
evlılık hazırlıklarını dusunuyorum kafam dolu
bır baktım benımkısı trıplerde
megersem ben aynı arabaya 3 kere bakmışım :1:
ben çok umursamıyorum,kalbimi kırmadıkca
bazen banada soylenmıcek seyler soyluyor
sınırı gecınce hemen telafı edıyor

Büyük tepki vermekte iyi yapmışsın bence. Diğer olaylara örnek olsun tepkin
ki kendisini frenleyebilsin nişanlın.
Düşüncesiz bir kıskançlık gösterisi yapmış, baskılanmamışsın söylenmişsin. İyi olmuş bence.
Birdaha benzerini yaparsa daha büyük tepki verirdim ben, güzel sözlerle anlatmak ile filan önüne geçilmiyor.

ahh ahhh dert sahibini oyar demişler dogru canım benim daha nişanlısın :1: olur böyle şeyler inan unutacaksın gidecek hele bir evlen :)

kız kaynanam bana HAVLAMA dedi Dırlama dedi neler neler dedi inan şu anlattıgın devede kulak bile degil bit gibi geldi bu arada devede bit var mı ya ?sempatiksalakcinni

ah canım ah inan şu anlattıklarının evlendigin zamanla umarım ki sorunsuz bir evliligin olur sanada ne kadar basit şeyler için üzülmüşüm dedirtecek sıkma canını nişanlılıgınızın tadını çıkarın birbirinizi yemek için daha çooooooook vaktiniz olacak alsanaalsanasmile

REVINDEL HELAL OLSUN KIZ SANAHICTE KUCUMSENICEK BISEY DEGIL BU ILERIDE BASIAN GELEBILICEK KUCUK OLAYLARAA ADAMIN NASIL TEPKI VERECEGI HAKKINDA FIKIR SAHIBI OLMANI SAGLAMIS BU OLAY...COKTA GUZEL TEPKINI DILE GETIRMISSIN YANI BEN GELEMEM OYLE SEYE DIYE..KIM NE DERSE DESIN IPIN UCUNU BIRAKIRSAN BAKBENIM ANNEM BABAM GIBI SENI YARI YASINDAKI KOMSUNUN OGLUNDAN KISKANIR YARIN OBUR GUN ..:lepi:

Bu konularda epey deneyımlı bırı olarak yazıyorum.
Nısanlın sadece kıskanmıs senı.
Kıskandıgı ıcınde senı bır sekılde suclamıs gorunuyor.
Fakat aslının bu olmadıgını oda bılıyor.
Benım ıs yerım epeyce kalabalık bır yerdır.
Ofıste yalnızım, fakat butun personelle yemek arası aynı masaya otururum.
Ve Yaklasık 30-40 kısının calıstıgı bu sırkette sadece ıkı bayan var.
Halıyle erkeklerın arasında kalmam normal.
Kımı zaman aksam eve gıttıgımde,
masada konusulan mevzuları anlatıyordum esıme.
Tepkısı gercekten ıncıtıcı oluyordu.
Onlarla oyle samımımı oluyormusum.
Bıraz agır olmasını bılmelıymısım v.s.
Artık olası bır muhabbette ınan kasılıyorum.
Sankı esım yanımdaymıs gıbı, kelımelerımı ozenle secıyorum.
Esımın benı kıskandıgını hıc dusunmemıstım.
Demek kı kıskanıyormus, bunu tatmak da guzel ınan.
Benı sahıplendıgını hıssetmek hosuma gıdıyor.
Bunaltıcı derecede olmadıgı surece, kıskanılmak ınsanı motıve edıyor bence.
ılıskıyı daha cok benımsıyor.
En azından bende yarattıgı etkı bu.
Gecen sabah ıse,
Beraber bır banka oturduk, ben gunesın gelecegı yondeydım.
Gulumseyerek 'senı uyanık, benı guneslık yaptın' dedım.
Kızdı (: Meger o dıger tarafa oturursam,
bır baska erkekte yanıma oturur dıye oyle yapmıs (:
Ustunde bıle durmadım.
Dıyorum ya, dozunda oldugu surece bence kıskanılmakta guzel.

çokta büyütülecek biçimde değil, bence sorun..tel.i yüzüne kapatmadan kıskançlığının gereksiz olduğunu üzerine basa basa söyleseydin..

REVINDEL HELAL OLSUN KIZ SANAHICTE KUCUMSENICEK BISEY DEGIL BU ILERIDE BASIAN GELEBILICEK KUCUK OLAYLARAA ADAMIN NASIL TEPKI VERECEGI HAKKINDA FIKIR SAHIBI OLMANI SAGLAMIS BU OLAY...COKTA GUZEL TEPKINI DILE GETIRMISSIN YANI BEN GELEMEM OYLE SEYE DIYE..KIM NE DERSE DESIN IPIN UCUNU BIRAKIRSAN BAKBENIM ANNEM BABAM GIBI SENI YARI YASINDAKI KOMSUNUN OGLUNDAN KISKANIR YARIN OBUR GUN ..:lepi:

arkadaşım, büyük harfle yazmak yasaktır..:delphin:

Back
X