Kızlar bu test pozitif mi yardım lütfennnn

portili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
19
5
1
Kızlar 6 gün kaldı regle. Yumurtlamadan beri belirti hissediyorum freely 6 gün önce yazan testten aldım direk bu çıktı . Yani sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Eklentiler

• IMG_0064.webp
    IMG_0064.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_0065.webp
    IMG_0065.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 67
Freely baya pozitif çıkarmış :( kanda negatifti gören çok yorum var ya .. günde geçmez şimdi ne yapıcam hiç bilmitorum aynı durum bende var

Kızlar 6 gün kaldı regle. Yumurtlamadan beri belirti hissediyorum freely 6 gün önce yazan testten aldım direk bu çıktı . Yani sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
En güvenilir kaset test bende erken gebelik hep böyle çıkarttı ama gebe değildim

Canım test belirgin rengi de kırmızı gibi bence gebe olabilirsin 🌸 sabah tekrar yap sonra da kan ver

Merhaba çok slilik de olsa çıkmış. Adet tarihine yakin olsa daha belirgin çıkacak demekki. Kan verip eğer olumluysa düzenli artış takibi yapmalısın bence

Üstteki freely erken testi öyle görünce bir de wex pharma marka kaset test varmış onu yaptım kızlar , acaba oldu mu yaaaaa

Eklentiler

• IMG_2825.webp
    IMG_2825.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 34
Bildiğiniz pozitif hem de öyle kuruma filan değil 3 dakikada çıktı, forumda gezerken buna benzeyen testler gördüm negatif çıkmış kanda😭 kızlar yaa

Eklentiler

• IMG_2797.webp
    IMG_2797.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 24
Back
X