Kızlar bugün eşimle konuşucam ona göre ayrılmak istediğimi söyliycem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aynen katılıorum canımm huzur bambaska bısı cok paran olsa esın aldatsa huzurun olmasa yuz ntanede evın olsa ne ıse yarıcakkı valla kocamla huzurlu olım cok sukurde oleyım Rabbım bıde saglık versın baskada bısı ıstemem dunya malı bu ya obur tarafa transfer bolmıcak yaa

seni kibledim bilesin

caktirmadan inceden inceden incilerini döküyorsun

Ah bir dertti ki sorma
Şu sayfaları okuyan her aklı başında, objektif insan durumu doğru şekilde analiz edebilecek düzeydedir.

senin aklin basinda oldu icinmi elmayrayla nemesisise caktirmadan döktürüyorsun

seviyeli birsekilde tartismani yapabilirdin

kızlar beni de kiblediyseniz canınız sağolsun ama bir ben var benden içeri içime sığmıyo affola

kimse kimseye hakaret edemez ...hakaret eden kişiyi kibledim kii kaç yıldır burdayım bu 2. kib im ...yani o derece sinirlendim..

Son düzenleme:
senin aklin basinda oldu icinmi elmayrayla nemesisise caktirmadan döktürüyorsun

seviyeli birsekilde tartismani yapabilirdin

Benim hakaretim yok, dilim sivridir o konuda bir tolerans göstermiyorum zaten ama hakaret falan yok. Elmalarla armutlar...
Kimin ne seviyede döktürdüğü, konu sahibi hakkında olayın detaylarına bile vakıf olmadan varsayım üzerine ileri geri konuştuğu gayet açık

babamın bi amcasının 6 çocuğu var 3 kız 3 erkek, tabi bunlar babamın yaşlarında kelli felli insanlar, anne babaları kızlarada oğlanlarada bişeyler bırakmışlar, bu 6 kardeş ben kendimi bildim bileli kavgalı, 6'sını bir arada görmedim hiç o onunla konuşuyosa diğerleriyle küstür biri diğerinin olduğu yere gelmez falan inanılmaz bi trafik, kavga nedenleri vay senin toprağın daha iyi yerde, benimkinde az fındık var toprak bereketli değil, böyle uzar gider, yani anne baba ölüncede iş bitmiyo, maddiyatı hayatının merkezine oturttuysa bi insan işin içinden çıkılmıyo, eş bi nebzede kardeşler arasında olan bu mevzu cidden can sıkıcı

kadının düşmanı yıne kadınlar konu sahıbı altınlarımıbalayına gıderken kvdeme verdım hala ondadır dedı kımse görmek bıle istemedı vayy aç gözlü çalışmıcan kp kv parası yıcen hee deyıp yerden yere vuruluyor kadına zaten ev verılmiş o satıp daha ıyısını almak ıstıyor ama ailesı karşı çıkıyor konu buyken nereye geldı herkes bukadar tamahkarken herkes halından mutlu akaşm sabah soğan ekmek yerken bu bir derdim vardaki eşi ve ailesi bölümündeki kadınların sorunu ne acaba birde bu konuda iyice dıkkatımı çekti bir grup var tek beyın kullanıyorlar içlerinden bırı bişi dedimi çoşup nekadarda doğru söyledı dıye aynı şeyleri tekrarlayp duruyorlar konu sahıbı konu açmanın faydasını gördümü acaba ne sonuç çıkardı merak edıyorum

Mune akşam geldiğinde verilen cezaları gözden geçirip gerekli kişileri de hesaba katarsan sevinirim....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…