bi yerde yazmıstım.. gene yazıyım eşimin annesinin 10 evi var.. kirada oturuyorum 8 senedir.. umrumda degil.. kimseye tamah etmem.. eşimle oglumla mutluyum bi 20 sene daha kirada otururum..
afiyetle yesinler kiralarını
ayıp değil mi yazdıkların.konu sahibi gitti,siz neyi tartışıyorsunuz anlamadım
ayıp değil mi yazdıkların.konu sahibi gitti,siz neyi tartışıyorsunuz anlamadım
abla valla tam senlik konuydu, evin falan varsa dikkat et gelinlere
benim mesajımla ne alakaydıda fonetik bilmiyosunuz gibi bi laf ettin,hangi lafı ses bilgisine (Türkler fonetik değil ses bilgisi der) aykırı buldun, olayı sus demeye getirdin, madem çata çat didişemiceksin bulaşma bana
bi yerde yazmıstım.. gene yazıyım eşimin annesinin 10 evi var.. kirada oturuyorum 8 senedir.. umrumda degil.. kimseye tamah etmem.. eşimle oglumla mutluyum bi 20 sene daha kirada otururum..
abla valla tam senlik konuydu, evin falan varsa dikkat et gelinlere
Nickimi yanlış telaffuz ediyorsun farkında bile değilsin. Olayı sus demeye getirmek mi? Neyin kafasını yaşıyorsun sen? Senin gibi bir düzinesini haklarım ben. Dediğim gibi sabaha kadar çığırmaya devam edebilirsin, eser kalmaz o üç mikronluk beyninden
10 ev mi. ooo ya tüh arkadaş kp de beni kandırdı evlenmeden ev alırım dediydi gidip boğazına falan mı çöksem kicanım ya canı saolsun da ben kirada da otururum.
bide senin nickini doğru mu telaffuz edecektim
olduu başka
farketmemişsin belli, bilerek ayran yazıyorum
Biraz fonetik öğren allahaşkına, hayır madem ingilizce fonetikten bihabersin bari sus da bir şey bildiğini sansınlar
Nickimi yanlış telaffuz ediyorsun farkında bile değilsin. Olayı sus demeye getirmek mi? Neyin kafasını yaşıyorsun sen? Senin gibi bir düzinesini haklarım ben. Dediğim gibi sabaha kadar çığırmaya devam edebilirsin, eser kalmaz o üç mikronluk beyninden
valllahi bi tane de arsası var şimdi oraya da 8 daire verıyolarmış.. eşimin halası söyledi.. biz hemen kapattık konuyu allah daha fazla versin..
benim eşim evlenırken cok delikanlı bi şekide soyledi ama bak benım ailemın bunları var.. ama ben tamah etmem kirada oturucaz uzun yıllar.. herseyi acıklkla anlattı gururlu adam eşim.. cok saygı duyuyorum.. kimseye muhtaç etmedi bi gun cok sukur.. az yada cok getırdı..
geçen gun kira ve oglumun okuluna ödeme yapılcak.. evde de yiyecek bişey kalmadı.. eşim üzüldü suratı düştü..
hemen bi hamur mayaladım pohaca. cay kahvaltı türü oooh huzur bambaska bişey canım.. mutlulukla güzellikle oturmak sofraya bambaska bişey saglık aşk oldun hep gerisi boş..
bosvercez 3 gunluk dunya
yukardaki mesajında fonetiğe uygun olarak tek heceli bi kelime var şudur: sus
sabaha kadar vaktimde yok canım açıkçası senin ederin şurda mesai bitimine kadar
Hahaha... Biraz önce gövde gösterisi yapmaya çalışıyordu bu arkadaş "Fonetik bilmemek mi? Susturmaya çalışıyosun beniiiğ" diye... O çaba elinde patlayınca baktı ezildikçe eziliyor, büzüldükçe büzülüyor "Sus" demeye yeltenmiş bana... Kızım bari tükürdüğünü yalama bu nasıl bir yanar dönerlik yazık :))
valllahi bi tane de arsası var şimdi oraya da 8 daire verıyolarmış.. eşimin halası söyledi.. biz hemen kapattık konuyu allah daha fazla versin..
benim eşim evlenırken cok delikanlı bi şekide soyledi ama bak benım ailemın bunları var.. ama ben tamah etmem kirada oturucaz uzun yıllar.. herseyi acıklkla anlattı gururlu adam eşim.. cok saygı duyuyorum.. kimseye muhtaç etmedi bi gun cok sukur.. az yada cok getırdı..
geçen gun kira ve oglumun okuluna ödeme yapılcak.. evde de yiyecek bişey kalmadı.. eşim üzüldü suratı düştü..
hemen bi hamur mayaladım pohaca. cay kahvaltı türü oooh huzur bambaska bişey canım.. mutlulukla güzellikle oturmak sofraya bambaska bişey saglık aşk oldun hep gerisi boş..
bosvercez 3 gunluk dunya
Hayır ikrar hayır balım
Boşanmalıydın kirada oturulur mu hiç ne ayıp
Kayınvalidenden ev istemeliydin
Kadın ölmeden malına göz dikmeliydin.
Kötü gelinsin sen ikrar
Valla ben kirada değilim çok şükür evimiz var.
Ama kiracılara rabbim kolaylık versin.
Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil.
Evinde mutluluk varsa huzur varsa varsın kiracı olsun hiç mühim değil.
bir tanıdığım var,gayet hali vakti yerinde.2 oğluna ev yaptırdı,tapu adamda,işyerleri var oğullarını belli bir ücretle çalıştırıyor.birileri hopluyor neden böyle diye ama ben hak veriyorum.oğlanlarda,gelinlerde istedikleri gibi at koşturamıyorlar.beğenmiyorsanız,gidin iş başka iş bulun evlerinizi geçindirin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?