Kızlar bugün eşimle konuşucam ona göre ayrılmak istediğimi söyliycem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hımmm profilimdeki mesajlar ilgiyle okunmuş :) Yeni nesil memurlar bugün git yarın gel demiyorlar yalnız; sen git aslın gelsin diyorlar.

"Halt yemek" falan hiç yakışıyor mu anadili ingilizce olan çakma bir türke

kimseni düşüncesi diretmeyle düzelmez arkadaşlar

konu yaşamışlık görmüşlük akıllanmakla alakalı

inşAllah kimsenin başına böyle bi olay gelmezde bu şekilde akıllanmaz :)

Hımmm profilimdeki mesajlar ilgiyle okunmuş :) Yeni nesil memurlar bugün git yarın gel demiyorlar yalnız; sen git aslın gelsin diyorlar.

"Halt yemek" falan hiç yakışıyor mu anadili ingilizce olan çakma bir türke

Kızım sen iyi misin? Burada elimi sallasam 100 memura çarpar haha... En gözde mesleğiniz dedim farkındaysan, gözde meslek anlayışınız memurluk sizin.

Evet aşk meşk geçeceğiz tek derdimiz para olacak
Aşk da neymiş sevmek de neymiş demi ama.
Adam zengin olsun varsın haysiyetsiz olsun.
Parası olursa aldatsa da umursamamak gerek Nasıl olsa boşanınca boşaltırız tüm ceplerini demi
Aldatılmak mı...Aman boşver aldatılmayı üstünde bile durma parası var mı var ona bak
Parayı basar kadınlık gururumu da alır ne var ki sanki.

annemlere söylesem onlarda takip etse keşke burayı
ayran seni bile seviyorum o derece hümanistim bebeğimmm,hümanist memuruz bis

kızlar bosuna moralınızı bozuosunuz:))tınnnnnnnn deee ya tınnnnnn:)))

bugün git yarın gel falan ne ayıp şeyler
yeni memur trendi şu: ne olursan ol gene gel, fotokopi de kabulümüz

Kızım sen iyi misin? Burada elimi sallasam 100 memura çarpar haha... En gözde mesleğiniz dedim farkındaysan, gözde meslek anlayışınız memurluk sizin.

Kızım?

Gözde meslek yaftasını sen verdin, ben hayalimdeki işi yapıyorum, benim küçük hayallerim seni ilgilendiriyor mu? İlgilendiriyormuş. Lütfen git MBA falan tmmla, KK da sosyal gözlem yap :)

bildiğin sağdan soldan mesajlarımız kopyalanıyo takip ediliyoruz Elmayra
onore olduk ayrancım

annemlere söylesem onlarda takip etse keşke burayı
ayran seni bile seviyorum o derece hümanistim bebeğimmm,hümanist memuruz bis

bugün git yarın gel falan ne ayıp şeyler
yeni memur trendi şu: ne olursan ol gene gel, fotokopi de kabulümüz

Gel nemesis arkadaş bu hızla birazdan küfür falan da eder :) Anamıza babamıza küfrettirmeyelim, googledan fonetik falan öğrenelim, sonra da kkda konu takip edelim :)

Kızım?

Gözde meslek yaftasını sen verdin, ben hayalimdeki işi yapıyorum, benim küçük hayallerim seni ilgilendiriyor mu? İlgilendiriyormuş. Lütfen git MBA falan tmmla, KK da sosyal gözlem yap :)

Mahalle kadını düzeyindeki muhabbetinizle saygı görmeyi dilemen aptallık olurdu. Umarım öyle bir gaflete düşmemişsindir :)

Son düzenleme:
Biraz fonetik öğren allahaşkına, hayır madem ingilizce fonetikten bihabersin bari sus da bir şey bildiğini sansınlar

İngilizce ya da türevlerini bilmek zorundamıyım gücüne mi gitti bi sus demeye başladın, halbuki sabah beri çan çan mesaj alıntısı yapıyodun vay şunu dedin vay başka konuda şunu diyodun diye diye dikkatleri üzerine çektin mutlumusun bak kk'da bu da kimmiş dedi millet

Mahalle kadını düzeyinden hallice muhabbetinizle saygı görmeyi dilemen aptallık olurdu. Umarım öyle bir gaflete düşmemişsindir :)

Mahalle kadını :) ahahahahah kızıııııım diyen sendin biraz önce, benim tek bir saygısız kelimem var mı :) Saygı karşılıklıdır, dilemekse senden isteyeceğim en son şey. Cahille sohbete girmiş bulundum bir kez, üstüm başım çamur oldu :)

Istersen sabaha kadar çığırmaya devam edebilirsin, benim açımdan problem yok. Aranan sizdiniz, geldim buldum bak haha... Biliyorsun arayan bulur...

bi yerde yazmıstım.. gene yazıyım eşimin annesinin 10 evi var.. kirada oturuyorum 8 senedir.. umrumda degil.. kimseye tamah etmem.. eşimle oglumla mutluyum bi 20 sene daha kirada otururum..

afiyetle yesinler kiralarını

He canım he gülüm.

Ya senin tarzın fail baştan sona, saygı görmeyi dilemek çok hayalci bir yaklaşım olur senin için. Hani bil diye söylüyorum haha.

He canım he gülüm.

Ya senin tarzın fail baştan sona, saygı görmeyi dilemek çok hayalci bir yaklaşım olur senin için. Hani bil diye söylüyorum haha.

Allah razı olsun senden, bilmediklerimi öğrettin ya kırk yıl devlet işin benden, hadi yine iyisin gülüm :)

benim mesajımla ne alakaydıda fonetik bilmiyosunuz gibi bi laf ettin,hangi lafı ses bilgisine (Türkler fonetik değil ses bilgisi der) aykırı buldun, olayı sus demeye getirdin, madem çata çat didişemiceksin bulaşma bana

He canım he gülüm.

ayıp değil mi yazdıkların.konu sahibi gitti,siz neyi tartışıyorsunuz anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…