Benim ortaya yazdığım bir mesajı üstüne alıyorsan kusura bakma bu tamamen senin halt yemen oluyor.
Git açılan başlıklara bak, genel eğilimi gözlemle, sonra konuş.
Hatta en sevdiğiniz mesleğin en gözde lafı geliyor: Bugün git, yarın gel haha...
Hımmm profilimdeki mesajlar ilgiyle okunmuş :) Yeni nesil memurlar bugün git yarın gel demiyorlar yalnız; sen git aslın gelsin diyorlar.
"Halt yemek" falan hiç yakışıyor mu anadili ingilizce olan çakma bir türke
bizim evlilik sözleşmemiz var buralarda çok normal karşılanıyor mesela maddelerden biri şöyle eğer aldatırsa beni herşeyini vermekle yükümlü o yüzden içim rahat.
yeni evlenecek genç kızlara da tavsiye ederim öyle aşk meşk filan geçeceksiniz erkeklerin sağı solu belli olmaz.
bildiğin sağdan soldan mesajlarımız kopyalanıyo takip ediliyoruz Elmayra
onore olduk ayrancım
Hımmm profilimdeki mesajlar ilgiyle okunmuş :) Yeni nesil memurlar bugün git yarın gel demiyorlar yalnız; sen git aslın gelsin diyorlar.
"Halt yemek" falan hiç yakışıyor mu anadili ingilizce olan çakma bir türke
Kızım sen iyi misin? Burada elimi sallasam 100 memura çarpar haha... En gözde mesleğiniz dedim farkındaysan, gözde meslek anlayışınız memurluk sizin.
bildiğin sağdan soldan mesajlarımız kopyalanıyo takip ediliyoruz Elmayra
onore olduk ayrancım
annemlere söylesem onlarda takip etse keşke burayı
ayran seni bile seviyorum o derece hümanistim bebeğimmm,hümanist memuruz bis
bugün git yarın gel falan ne ayıp şeyler
yeni memur trendi şu: ne olursan ol gene gel, fotokopi de kabulümüz
Kızım?
Gözde meslek yaftasını sen verdin, ben hayalimdeki işi yapıyorum, benim küçük hayallerim seni ilgilendiriyor mu? İlgilendiriyormuş. Lütfen git MBA falan tmmla, KK da sosyal gözlem yap :)
Biraz fonetik öğren allahaşkına, hayır madem ingilizce fonetikten bihabersin bari sus da bir şey bildiğini sansınlar
Mahalle kadını düzeyinden hallice muhabbetinizle saygı görmeyi dilemen aptallık olurdu. Umarım öyle bir gaflete düşmemişsindir :)
İngilizce ya da türevlerini bilmek zorundamıyım gücüne mi gitti bi sus demeye başladın, halbuki sabah beri çan çan mesaj alıntısı yapıyodun vay şunu dedin vay başka konuda şunu diyodun diye diye dikkatleri üzerine çektin mutlumusun bak kk'da bu da kimmiş dedi millet
Mahalle kadını :) ahahahahah kızıııııım diyen sendin biraz önce, benim tek bir saygısız kelimem var mı :) Saygı karşılıklıdır, dilemekse senden isteyeceğim en son şey. Cahille sohbete girmiş bulundum bir kez, üstüm başım çamur oldu :)
He canım he gülüm.
Ya senin tarzın fail baştan sona, saygı görmeyi dilemek çok hayalci bir yaklaşım olur senin için. Hani bil diye söylüyorum haha.
He canım he gülüm.
Ya senin tarzın fail baştan sona, saygı görmeyi dilemek çok hayalci bir yaklaşım olur senin için. Hani bil diye söylüyorum haha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?