Kızlar bugün gece 5 mayıs-6 mayıs arası hıdırellez:):):)

ASGOK

MİNİK BİR MUCİZE
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
228
2
96
Ankara
Kızlar bu gece herkes dualarını etsin dileklerini gül ağacının altına çizsin koysun.bugün dilenen bütün dilekler olurmuş.ben geçen yıl birsürü dilek diledim biri hariç hepsi oldu.aslında oda oldu ama tutunamadı 6 haftalıkken gitti.bu gece bebişi olmayan bebiş dilesin olanlarda sağa salim kucağına almayı dilesin:):)
rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhh:):):)

evet canım sen böyle bir konu açmasan farkında bile olmucam aslında hersene birşeyler çizer koyayrım dışarıya gül dalına koymaya çekiniyorum sitede görürler bu nediye balkona bırakıyorum bende geçen yıl eşimi beni birde bebeğimizi çizmiştim senin gibi aslında sadedece geçen yıl değil bir kaç yıldır bu seneye kısmetmiş Allah hepimizin gönlüne göre versin.

sağol canımben çok inanıyorum allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Bahar oldu aman
Al kese astim gül dalina
Adadim yarin adina
iki göz oda

Dag yesil, dallar yesil
Uyandilar bayrama
Her gönül sen
Bir benim bahtim kara

Kokuyor buram buram
Fulyalar vakit tamam
Bir bana ugramadi
Bu bahar bayram

Aglama hidrellez
Aglama be bana
Aci ektim yerine
Ask yeserecek
Baska bahara

bu aksam mı yarın aksam mı eminmisiniz bugun oldugundan :) ayın 6 sı diyor da o yüzden , bi de dileklerinizi nasıldiliyorsunz ben mesela direk bir gül agacının yakınında topraga cizerim, bazıları kagıda ciziyormuş

evt eminim beşini altısına bağlayan gece bu güne özel bir dua yok bildiğiniz bütün duaları dileyn gönlünüzün derinliklerinden dileyin sadece.bende gül ağacı bulamadığım için hep kağıda çizip kurutmuş olduğum güllerin içine koyarım.bugün akşamda herkes için dileyeceğim. Zaten niyet şöyle olmalıdır önce allahım bana ve benim gibi olmayan herkese ver şeklinde olursa sanırım daha etkili olur...

Evet bende bugun tedavi için 1 yıl aradan sonra doktorla görüştüm.İnşallah uğurlu olur.Gül ağacı bulup bende sadece bebek isteyeceğim

geçen sene araba resmi çizip koymuştum bu sene arabamız var.
ondan önceki sene ev resmi çizmiştim ertesi yılda evimiz oldu.
şimdi 1,5 yaşında oğlum var birde kız resmimi çizsem ne yapsam
Allah isteyen herkese versin...

iyiki bakmışımmmm yoksa bilmiycektim:)allahım herkese neyi eksikse onu hayırlısı ile nasip etsin kızlar:)önce saglık sonra huzur olsunda gerisi er gec olur inş:)

iyiki bakmışımmmm yoksa bilmiycektim:)allahım herkese neyi eksikse onu hayırlısı ile nasip etsin kızlar:)önce saglık sonra huzur olsunda gerisi er gec olur inş:)

bencede bu gece herkes dua etsin kızlarrr..önce sağlık sonra hayırlı vede sağlıklı evlatlarrrrrrr..........

Arkadaslar ben esimden ayriyim ama tam benim aklimada dün aksam bekarken kurdugum hayaller geliyordu,ve az öncede deddim esimle acaba birgün barisirmiyim cocugum olur mu.
Simdi tam olarak nasil dilegimi tutabilirim??
ne olur aciklar misiniz?

istediğin dileği bir kağıda yaz,yada bir gül ağacının altına koy...bildiğin bütün duaları oku.umarım dileğin gerçek olur...

Kagida yazip ne yapmaliyim o kagidi?
Gül agaci yok bizim ama bir bakiyim komsularin olmali,birde gece mi ypilmali?canim biraz daha aydinlatirsan cok sevindirirsin.

kagida yazip ne yapmaliyim o kagidi?
Gül agaci yok bizim ama bir bakiyim komsularin olmali,birde gece mi ypilmali?canim biraz daha aydinlatirsan cok sevindirirsin.

ben gece tam 12 de yapıyorum. O kağıdı bir gül ağacının altına koy yada camın önüne koy.ben gül bulamayınca öyle yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…