evet canım sen böyle bir konu açmasan farkında bile olmucam aslında hersene birşeyler çizer koyayrım dışarıya gül dalına koymaya çekiniyorum sitede görürler bu nediye balkona bırakıyorum bende geçen yıl eşimi beni birde bebeğimizi çizmiştim senin gibi aslında sadedece geçen yıl değil bir kaç yıldır bu seneye kısmetmiş Allah hepimizin gönlüne göre versin.
bu aksam mı yarın aksam mı eminmisiniz bugun oldugundan :) ayın 6 sı diyor da o yüzden , bi de dileklerinizi nasıldiliyorsunz ben mesela direk bir gül agacının yakınında topraga cizerim, bazıları kagıda ciziyormuş
evet bende bugun tedavi için 1 yıl aradan sonra doktorla görüştüm.inşallah uğurlu olur.gül ağacı bulup bende sadece bebek isteyeceğim
geçen sene araba resmi çizip koymuştum bu sene arabamız var.
Ondan önceki sene ev resmi çizmiştim ertesi yılda evimiz oldu.
şimdi 1,5 yaşında oğlum var birde kız resmimi çizsem ne yapsam
Allah isteyen herkese versin...
iyiki bakmışımmmm yoksa bilmiycektim:)allahım herkese neyi eksikse onu hayırlısı ile nasip etsin kızlar:)önce saglık sonra huzur olsunda gerisi er gec olur inş:)
arkadaslar ben esimden ayriyim ama tam benim aklimada dün aksam bekarken kurdugum hayaller geliyordu,ve az öncede deddim esimle acaba birgün barisirmiyim cocugum olur mu.
Simdi tam olarak nasil dilegimi tutabilirim??
Ne olur aciklar misiniz?
kagida yazip ne yapmaliyim o kagidi?
Gül agaci yok bizim ama bir bakiyim komsularin olmali,birde gece mi ypilmali?canim biraz daha aydinlatirsan cok sevindirirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?