Sakın eve gitmeyin. . Rabbim yardımcınız olsun
bende uğraşıyorum sağı solu belli olmayan bir insanla, çok iyi anlıyorum yaşadıklarınızı. Siz tedbiri elden bırakmayın, bu işi bir an önce bitiri, arkanıza bile bakmayın sağlığınıza kavuşmaya bakın,. Yeni yaşamınız güzellikler getirir, Hayırlısı olur inşallah
Çok uzun okuyamadım ancak başınızda her ne dert varsa hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah
Yanisi, en başından beri konularınızda dikkatimi çeken ayrıntılar var. Hastalık derecesinde kıskanç eşinizin, evinizde aylarca bir adamın kalmasını sorun etmemesi, ortakları olduğuna göre ticaret ya da işletmecilik tarzı bir iş yapan eşinizin tüm güvensizliğine ve ilişkilerini başkalarına göre nedensizce yıkma huyuna rağmen, ortaklarıyla sıkı dostluklar kurabilmesi ve gelir kaybı yaşamaması. Son olarak bu konuda da 3. Şahıslar arasında geçen ve sizin bir başka 3. Şahıstan dinlediğiniz konuşmayı sanki kendiniz yazmışçasına birebir aktarmanız, amcaya daha önce hislerinizi tanımlarken kullandığınız romantik kalıpları kullandırmanız bende karşımda kalemi iyi canı sıkılmış bir kadın var izlenimi uyandırıyor.
Bence dışarı çıkmamalısınız siz eliniz telefonda bekleyin kötü birşey olursa tepki vermeden polisi arayın, dışarda kendinizi korumanız daha zor olur
Yanisi, en başından beri konularınızda dikkatimi çeken ayrıntılar var. Hastalık derecesinde kıskanç eşinizin, evinizde aylarca bir adamın kalmasını sorun etmemesi, ortakları olduğuna göre ticaret ya da işletmecilik tarzı bir iş yapan eşinizin tüm güvensizliğine ve ilişkilerini başkalarına göre nedensizce yıkma huyuna rağmen, ortaklarıyla sıkı dostluklar kurabilmesi ve gelir kaybı yaşamaması. Son olarak bu konuda da 3. Şahıslar arasında geçen ve sizin bir başka 3. Şahıstan dinlediğiniz konuşmayı sanki kendiniz yazmışçasına birebir aktarmanız, amcaya daha önce hislerinizi tanımlarken kullandığınız romantik kalıpları kullandırmanız bende karşımda kalemi iyi canı sıkılmış bir kadın var izlenimi uyandırıyor.
Telefonu evde bırakıyorsan amca aradığında sana nasıl ulaşıcak peki?tesekkrüler sizde ugrastıgınız için söylediğiniz hersey benim için cok önemli.
ama malesef ben burada bu seekilde bekleyemem.ne kendimi ne annemi tehlikeye atamam.
arkadasımı aradım eşiyle ve arkadaslarıyla geliyorlar,sitenin ön ve arka kapısında bekleyecekler.
ben anneyide alıp çıkıyorum buradan.
hersey için tesekkür ederim.size yazdığım cevapla diğer arkadaslara da tesekkür ederim.
meraklanmayın haber alamazsanız.ben en kısa zamanda yazmaya calısırım.pc ve telefonu evde bırakıcam,arkadas telefondan takip edebilir dedi.
bu gece bi arkadasımda kalırım,yarın amca aradıgında duruma göre hareket ederim.
şimdilik hoşçakalın.
kenimi de sizleride allaha emanet ediyotum.
dua edin.
Ya bir de kocasını terk ettiğinden beri telefonu kapalı değil miydi? Ben de bütün konularını okudum ama...Telefonu evde bırakıyorsan amca aradığında sana nasıl ulaşıcak peki?
Çelişkili...Ya bir de kocasını terk ettiğinden beri telefonu kapalı değil miydi? Ben de bütün konularını okudum ama...
Çelişkili...
Umuyorum, doğruysa da Allah yardımcısı olsun zor..Buraya yazarken bazı şeyleri atlamış olabilir. Umarım böyle üzücü bir konuda hikaye yazmıyordur..
Telefonu evde bırakıyorsan amca aradığında sana nasıl ulaşıcak peki?
Ya bir de kocasını terk ettiğinden beri telefonu kapalı değil miydi? Ben de bütün konularını okudum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?