Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım bana ulaşır ulaşmaz hemen burdayım :)
selam geldi mi elbisen merak ettim nasıl bende almak istiyorum bu sitelerden ama güvenemedim
selam geldi mi elbisen merak ettim nasıl bende almak istiyorum bu sitelerden ama güvenemedim
Valla ben buradan cok alışveriş yaptım ama hiçbir sorunla karşılaşmadım canım. Bence gayet guvenli bir site...
Veeee gelelim harika elbisemeeeee :)
Merak edenler icin öncelikle sunu belirteyim ALDIĞIMA HİÇ PİŞMAN DEĞİLİMresimdekinden daha da güzelmiş tam 2013 modası çiçekli pembiş bir elbise daha ne olsun di mi ama
Cok cok beğendim . Ben M beden kullaniyorum... Elbise yaka kısmından aşağı dogru dökümlü oldugundan XS, S veya M bedene rahatlıkla olur.
Ha bir de 2. Üründe ücretsiz kargoymuş, o dükkandan birde elbiseme uygun pembe bilezik aldımkargoya vereceğim paraya cok guzel bilezik almis oldum yani
![]()
Valla ben buradan cok alışveriş yaptım ama hiçbir sorunla karşılaşmadım canım. Bence gayet guvenli bir site...
Veeee gelelim harika elbisemeeeee :)
Merak edenler icin öncelikle sunu belirteyim ALDIĞIMA HİÇ PİŞMAN DEĞİLİMresimdekinden daha da güzelmiş tam 2013 modası çiçekli pembiş bir elbise daha ne olsun di mi ama
Cok cok beğendim . Ben M beden kullaniyorum... Elbise yaka kısmından aşağı dogru dökümlü oldugundan XS, S veya M bedene rahatlıkla olur.
Ha bir de 2. Üründe ücretsiz kargoymuş, o dükkandan birde elbiseme uygun pembe bilezik aldımkargoya vereceğim paraya cok guzel bilezik almis oldum yani
![]()
çook teşekkür ederim canım aklımdaki soruları cevapladın bende beğendiğim elbiseyi sipariş edeyim bari![]()
Bende kargoyu bedavaya getirmiştimevet cok guzel
Güle güle kullan Zehra'cım. Ben 29.90 tl ye almıştım acaba sen ne kadara aldin merak ettim :)
Bu elbise çok mu diz üstü?Beden büyük olursa boyu da uzar mı acaba?
Canım elbise standart beden... Yaka kısmından aşağı dogru dökümlü oldugundan xs den m bedene kadar cok guzel olur. etek boyu ne cok kisa ne cok uzun... Giydiğim zaman diz hizasından 3 parmak yukarıda kalıyor. Yani bence cok kisa değil.
Bugun pantolon üzerine tunik olarak da giydim böylede cok guzel durdu :)
Şimdi de elbiseme uygun topuklu bir ayakkabı arıyorum guzel bisi bulupta alırsam onu da paylaşırım :)
Elimde metre olmadigi icin, Satıcıdan ayrıntılı ölçü bilgilerini istedim senin icin aynen kopyalıyorum:
Büst :98 cm
Omuz: 28 cm den -42 cm e kadar genişleme payı
Bel : 50 cm
Uzunluk: 73 cm
İnşallah yardımım dokunmuştur :)
Yarın sana ulaştığında bana hak vereceksin bakbence böyle gösterişli bir kolye icin fiyatı cok düşük :)
TAM ANNELERE LAYIK BİR HEDİYE :)
Teşekkür ederim canım ayrıntılı ölçüler için.Gerçekten çok güzel elbiseler var orada.Sen de güle güle giy.![]()