Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de bir tuhafsınız. Eşyanın iyisi diye 30 bin, evin büyüğü diye 12 bin vereceğinize, ayrı bir yerse otursaydınız bu kadar başınız ağrımazdı...
Neyseki eşiniz yanınızdaymış.
Siz ayrı bir evde yaşamıyorsunuz ki bu durumda. Görümceniz dolabınızı açıp elbiseyi aldı size sormadı mı? Siz o sırada ne yapıyordunuz? İzin istedi ve siz kıramadınız mı?
Sizin evinize misafir neden çağırılıyor size sormadan ?Çağırıldıysa kabul etmemeye hakkınız var neticede. Madem eşiniz yanınızda kolayca "hayır" diyebilmelisiniz rahatsızlık duyduğunuz şeylere.
Kendinizi toparlayıp çıkacakmışsınız tamam ama o zamana kadar stres küpü olmamanız adına bence sınırlarınızı belirlemelisiniz. Hem taşınsanız da şu an izin verdikleriniz yüzünden yüz bulup farklı taleplerde bulunabilirler.
belli ki yeni evli degilsiniz bir birinizle baya istskleriniz talepkeriniz olmuş oluyorda.
sizin isteklerinize valideniz tamam derken kullanmış olmuyormusunuz?
siz o evde oturmuyor olsaydınız kira alıyor olacaklardı.
alt kat küçük diyip yetinmek yerine kadını evinden indirip büyük eve geçmek kullanmak olmuyor mu?
dogru ama onlar özverili olacak siz degil?
igneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın?
Ya daha geniş ev derdine düşüp insanları düzeninden ederseniz onlar da bu yaptıklarını mükemmel nimet sanıp evinizi böyle kullanır
istediginiz yorumu duymayınca benim derdim oldugunu mu zannediyorsunuz?Tamamda canm ben yukarı oturuyorsam o asagi indi diye bende gittim kendi oturdugum yeri degilde onun mutfagını degistim onun evini yeniledim. Simdi onumu kullanmış oldum. Bize borcunuzu bitirin diyip asagıya 12.000 masraf yaparken onumu kullandım. Sizin bence yaranıź var boyle düsünüyorsunuz. Ben o ust kati verdi diye elimden gelen herseyi yaptm keske yapmasaydım simdi böyle olmazdm.
O yetniyor gibi babasınin yok elektirigimi ode yok suyumu öde derken yine onları kullandık haklısın ben kiradan fazlasını veriyorum farkında olmadan kendilerine. Sindide 7.000 araba masrafını esimin kartından cektirdi ama odemiyor haklısin biz kullanıyoruz onları. Keske daha cok yedirsek kullanıyoruz sonuçta onları.
istediginiz yorumu duymayınca benim derdim oldugunu mu zannediyorsunuz?
kendi çıkarlarınız önemliyse kapı orda oturmayın.
zorla mı tutuyorlar sizi?
insanlar ile ilişkileriniz uslubunuzla aynı ise zor durumdalar.Nee cirkefsiniz tamam siz istediginiz için cıkarım. Byy![]()
Sizin anneniz gelip çocuğa baksa, sizde toparlayana kadar iyi kötü bir işte çalışsanız? Nefret ediyorum bu oğlunu geleceği gibi gören kayınvalidelerden..Yemin ederim bunaldım bunalttılar. Kayınwalidenle altlı ustü otuyoruz 1 yıldır ama bezdim. Yaa nekadar iyi olsanda insanların kullanmasından sıkıldım.
Evlenirken eşyalarımı istemeyerek kötü aldm maddi imkansızlıklardan dolayı her neyse esim soz verdi mobilyalarımı degisti kredi cektik
30.000 kayinwalidelerlede altli ustu oturma kararı aldık ust kat alt kattan buyuk diye kayinwalidek rica uzerine ust katı bize verdi 1ci kata indi yaz aylarinda yaylaları var oraya gidiyorlar, sadece kışın 5 ay burdalar.
Bende kayinwalidemin bu hareketine karsılık asagının mutfagı cok eski diye mutfak dolabını degistirdik boya falan derken ceşmeler falan hepsi sıfırlandı güya kira vermeden oturalım kendimizi toparlayalim dedik kayinwalidem suda olsun buda olsun falan dedi cesme alırkende misal bir musluk yaa lavabo muslugu 150yede musluk var 250yede gitti 250ye aldı ses etmedik. 12.000 masraf yaptık.
Evime bana sormadan misafir cagırdı cıldırdım. Kendi evi gibi rahat, gorumcem ciktı benden izin almadan dolabımdan kiyafetimi alıp giydi cıldırdım. Surekli esime patladım. Sonra ben gezmedeyken arayıp anahtarımi istediler neyniş yukarıda tv izleyeceklermiş. Kendi tvleri yazın yaylaya gidiyor tvsi yokmus gelme ozaman banamı guvendin geldin.
En son kayınpederin arabası bozuldu moturu degisti 7.000 tl verecegim dedi ama vermedi. Kredim var 4 ay sonra oderim dedi ama kayinpedere elini versen kolunu kaptırırsın oyle biri yani esim bile imkansız bakıyor ödemez diyor bende ona yüklenemedim esim cok üzüluyor elimize hic para kalmıyor. Eşimde binpisman taşındıgımıza bundan sonra zırnık yok onlara sen nasıl gecineceksin oglum demiyor dedi esim son 1 yıl sık disini az toparlanayım 1 dakika durmam cıkarım bu evden dedi çünkü gün gectikce sömürüyorlar.
Ben iş arama kararı aldım ama işsizlik almıs basını gidiyor evde bir is yapaym dedim 3 yasinda kızim var oda yok bunaldım bir katkıda bulunmak istiyorum esime.