kızlar bunu yaşayan var mı daha önce yardımcı olur musunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozmogz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım böyle anormal bir şey yaşayan benden başka yok

Ben o hissi o kadar çok yaşadım ki bu ay saçma sapan iştah artışları vs karnımda doluluk hissi artık yemekten mi bilmiyorum ay sinirim bozuldu duygu durum değişikliği işte maalesef , neyse ben bazı testlerde pozitif te gördüm silik ama bazıları bariz negatif yani kimyasal bile geçirmiş olabilirim bu ay

Geç yumurtlamada olur başıma geldi çünkü
Canım ben çok zannetmiyorum 7 8 aydır ovulasyon takibi yapıyordum ve takvimimle uyumlu gittiği için bu ay yapmadım ovulasyon testi ve 12. Gün pembe leke geldi yerlesme olmadığına göre yumurtlama lekesi dediler

bu ay bende de iştah artışı çok fazla oldu regl dönemimde olmazdı mesela ama buna bağlamak istemiyorum günüm gelip regl olduğumda kendime kızıyorum çünkü boş yere ümitlendiğim için kan testi yaptırsanız aslında netliğe kavuşturmuş olursunuz belki kafanız rahatlar

Allah dileyen herkese versin çok zor 8 yıl boyunca hep negatifi gördüm hiç ummadığım anda yine negatifi göreceğim zaten hiç değilse aklımdan çıksın şu kaset testi de evden atayım dediğim anda yani hiç umursamadığım anda hamile kaldığımı öğrenmek acayip bi histi

güzel şeyler ummadık anda olurmuş sizin de öyle olmuş

güzel şeyler ummadık anda olurmuş sizin de öyle olmuş
Umarım sizinde öyle olur ama çok takmayın şuan kızım 20 aylık ve ben bugün yine aynı şeyleri yaşıyorum bilmiyorum belki adetim gelecek belki de kızımda ki gibi yerleşme bakalım

Şehir dışındayım canım anca eczaneden alıp yapabiliyorum iste of off, inşallah boşuna yememisizdir

Umarım sizinde öyle olur ama çok takmayın şuan kızım 20 aylık ve ben bugün yine aynı şeyleri yaşıyorum bilmiyorum belki adetim gelecek belki de kızımda ki gibi yerleşme bakalım
asıl korkutan hamile kalmamak değil acaba hiç olmayacak mı hissi aslında , teşekkür ederim size de umarım istiyorsanız bu sefer tez vakitte kavuşursunuz

Şehir dışındayım canım anca eczaneden alıp yapabiliyorum iste of off, inşallah boşuna yememisizdir
ya hiç güleceğim yoktu umarım umarım da yediklerimize değsin tabi fazla bir gün kalmadı o zaman sakince bekleyip görcez napalım alıştık beklemelere zaten

asıl korkutan hamile kalmamak değil acaba hiç olmayacak mı hissi aslında , teşekkür ederim size de umarım istiyorsanız bu sefer tez vakitte kavuşursunuz
Olmaması için bir sebep var mı ? Neden korkuyorsunuz ki bizim eşimle hikayemiz belirlenemeyen kısırlıktı yani ben yumurtluyodum kistim vs yoktu rahim filmim temizdi rahim duvarım kalınlaşıyordu herşey çok normaldi eşimin değerleri de iyiydi ama Allah nasip etmeyince olmuyor Rabbim ol deyince oluyor buna inandım kendi sürecim de ve hiçbirzaman da korkmadım siz de korkamayın lütfen evham yapmayın kendi kendinize

tabiki doğru söylüyorsunuz işin özü o . Allah ol derse zaten önünde hiçbir şey duramaz , evham yapmak stresten başka bir işe yaramıyor zaten. Teşekkür ederim bunları ne kadar bilsek de bazen kapılıp gidiyoruz bu yüzden duymak iyi geldi

Allah bana bir kız evladı nasip etti ama 8 senem hastane kapılarında evlat hasretiyle geçti ve benim gibi niceleri var herzaman duam Allah hakkıyla anneliği babalığı yerine getirebilecek kardeşlerimize bi tanede olsa nasip etsin çünkü çok farklı bi duygu bol bol dua etmek gerek

Çok yıpratıcı bir süreçten geçmişsiniz Allah size de evladınıza da sağlıklı ömürler versin, dediğiniz gibi anne babalığı yerine getirecek herkese de evlat nasip etsin, sizin de tekrar yüzünüzü güldürsün inşallah

Amin inşallah herkesin süreci farklı o yüzden kendinizde ki belirtileri bir başkasında aramayın biliyorum çok zor insan araştırmak öğrenmek istiyor ama herkes farklı süreçler yaşıyor sizin ki de öyle belki de gebelik belirtileri bilemezsiniz

öyle tabi sadece fikir alışverişi yapıp dertleşmek iyi geliyor yine de en doğrusu gününde belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…