inşallah gönlünüzden geçtiği gibi olur21 ekimdi geçti
İnsallah cnminşallah gönlünüzden geçtiği gibi olur
Ben o hissi o kadar çok yaşadım ki bu ay saçma sapan iştah artışları vs karnımda doluluk hissi artık yemekten mi bilmiyorum
Canım ben çok zannetmiyorum 7 8 aydır ovulasyon takibi yapıyordum ve takvimimle uyumlu gittiği için bu ay yapmadım ovulasyon testi ve 12. Gün pembe leke geldi yerlesme olmadığına göre yumurtlama lekesi dedilerGeç yumurtlamada olur başıma geldi çünkü
bu ay bende de iştah artışı çok fazla oldu regl dönemimde olmazdı mesela ama buna bağlamak istemiyorum günüm gelip regl olduğumda kendime kızıyorum çünkü boş yere ümitlendiğim içinBen o hissi o kadar çok yaşadım ki bu ay saçma sapan iştah artışları vs karnımda doluluk hissi artık yemekten mi bilmiyorumay sinirim bozuldu duygu durum değişikliği işte maalesef , neyse ben bazı testlerde pozitif te gördüm silik ama bazıları bariz negatif yani kimyasal bile geçirmiş olabilirim bu ay
Allah dileyen herkese versin çok zor 8 yıl boyunca hep negatifi gördüm hiç ummadığım anda yine negatifi göreceğim zaten hiç değilse aklımdan çıksın şu kaset testi de evden atayım dediğim anda yani hiç umursamadığım anda hamile kaldığımı öğrenmek acayip bi histisizin adınıza çok sevindim gerçekten evet hep derler kafadan atınca olur diye sizin de öyle olmuş elinizden geleni de yapmışsınız o zamana kadar, her şeyin bir vakti zamanı var tabi ne kadar istesek de zamanı gelmeden olmuyor sanırım, ben 7 aydır deniyorum tabi çok uzun bir süre değil aslında ama yine de üzülüyor insan, çikolata kistim var 1,5 cm, doktor gebeliğe engel değil dedi 6 ay sonra gel tekrar demişti, doğal yolla deniyoruz, bu ay ilk defa ovulasyon denedik, diğer aylar gün aşırı veya yumurtlamaya denk geliyor mu diye çok dikkat etmemiştik ama . bu ay bir de bu şekilde deneyelim en azından yumurtlama görüyor muyum somut olarak görmek istedim. normalde karın kasık ağrısı yaşardım ama bacak ağrılarıma anlam veremedim hamilelikle de bağdaştıramadım çevremden de duymadım hiç bu tarz bir şey yaşayan o yüzden sormak istedim, her şeyi buna bağlamak doğru gelmiyor bana ve sonrasında da üzücü oluyor çünkü
güzel şeyler ummadık anda olurmuş sizin de öyle olmuşAllah dileyen herkese versin çok zor 8 yıl boyunca hep negatifi gördüm hiç ummadığım anda yine negatifi göreceğim zaten hiç değilse aklımdan çıksın şu kaset testi de evden atayım dediğim anda yani hiç umursamadığım anda hamile kaldığımı öğrenmek acayip bi histi
Umarım sizinde öyle olur ama çok takmayın şuan kızım 20 aylık ve ben bugün yine aynı şeyleri yaşıyorum bilmiyorum belki adetim gelecek belki de kızımda ki gibi yerleşme bakalımgüzel şeyler ummadık anda olurmuş sizin de öyle olmuş
Şehir dışındayım canım anca eczaneden alıp yapabiliyorum iste of off, inşallah boşuna yememisizdirbu ay bende de iştah artışı çok fazla oldu regl dönemimde olmazdı mesela ama buna bağlamak istemiyorum günüm gelip regl olduğumda kendime kızıyorum çünkü boş yere ümitlendiğim içinkan testi yaptırsanız aslında netliğe kavuşturmuş olursunuz belki kafanız rahatlar
asıl korkutan hamile kalmamak değil acaba hiç olmayacak mı hissi aslında , teşekkür ederim size de umarım istiyorsanız bu sefer tez vakitte kavuşursunuzUmarım sizinde öyle olur ama çok takmayın şuan kızım 20 aylık ve ben bugün yine aynı şeyleri yaşıyorum bilmiyorum belki adetim gelecek belki de kızımda ki gibi yerleşme bakalım
ya hiç güleceğim yoktuŞehir dışındayım canım anca eczaneden alıp yapabiliyorum iste of off, inşallah boşuna yememisizdir
Olmaması için bir sebep var mı ? Neden korkuyorsunuz ki bizim eşimle hikayemiz belirlenemeyen kısırlıktı yani ben yumurtluyodum kistim vs yoktu rahim filmim temizdi rahim duvarım kalınlaşıyordu herşey çok normaldi eşimin değerleri de iyiydi ama Allah nasip etmeyince olmuyor Rabbim ol deyince oluyor buna inandım kendi sürecim de ve hiçbirzaman da korkmadım siz de korkamayın lütfen evham yapmayın kendi kendinizeasıl korkutan hamile kalmamak değil acaba hiç olmayacak mı hissi aslında , teşekkür ederim size de umarım istiyorsanız bu sefer tez vakitte kavuşursunuz
tabiki doğru söylüyorsunuz işin özü o . Allah ol derse zaten önünde hiçbir şey duramaz , evham yapmak stresten başka bir işe yaramıyor zaten. Teşekkür ederim bunları ne kadar bilsek de bazen kapılıp gidiyoruz bu yüzden duymak iyi geldiOlmaması için bir sebep var mı ? Neden korkuyorsunuz ki bizim eşimle hikayemiz belirlenemeyen kısırlıktı yani ben yumurtluyodum kistim vs yoktu rahim filmim temizdi rahim duvarım kalınlaşıyordu herşey çok normaldi eşimin değerleri de iyiydi ama Allah nasip etmeyince olmuyor Rabbim ol deyince oluyor buna inandım kendi sürecim de ve hiçbirzaman da korkmadım siz de korkamayın lütfen evham yapmayın kendi kendinize
Allah bana bir kız evladı nasip etti ama 8 senem hastane kapılarında evlat hasretiyle geçti ve benim gibi niceleri var herzaman duam Allah hakkıyla anneliği babalığı yerine getirebilecek kardeşlerimize bi tanede olsa nasip etsin çünkü çok farklı bi duygu bol bol dua etmek gerektabiki doğru söylüyorsunuz işin özü o . Allah ol derse zaten önünde hiçbir şey duramaz , evham yapmak stresten başka bir işe yaramıyor zaten. Teşekkür ederim bunları ne kadar bilsek de bazen kapılıp gidiyoruz bu yüzden duymak iyi geldi
Çok yıpratıcı bir süreçten geçmişsiniz Allah size de evladınıza da sağlıklı ömürler versin, dediğiniz gibi anne babalığı yerine getirecek herkese de evlat nasip etsin, sizin de tekrar yüzünüzü güldürsün inşallahAllah bana bir kız evladı nasip etti ama 8 senem hastane kapılarında evlat hasretiyle geçti ve benim gibi niceleri var herzaman duam Allah hakkıyla anneliği babalığı yerine getirebilecek kardeşlerimize bi tanede olsa nasip etsin çünkü çok farklı bi duygu bol bol dua etmek gerek
Amin inşallah herkesin süreci farklı o yüzden kendinizde ki belirtileri bir başkasında aramayın biliyorum çok zor insan araştırmak öğrenmek istiyor ama herkes farklı süreçler yaşıyor sizin ki de öyle belki de gebelik belirtileri bilemezsinizÇok yıpratıcı bir süreçten geçmişsiniz Allah size de evladınıza da sağlıklı ömürler versin, dediğiniz gibi anne babalığı yerine getirecek herkese de evlat nasip etsin, sizin de tekrar yüzünüzü güldürsün inşallah
öyle tabi sadece fikir alışverişi yapıp dertleşmek iyi geliyor yine de en doğrusu gününde belli oluyorAmin inşallah herkesin süreci farklı o yüzden kendinizde ki belirtileri bir başkasında aramayın biliyorum çok zor insan araştırmak öğrenmek istiyor ama herkes farklı süreçler yaşıyor sizin ki de öyle belki de gebelik belirtileri bilemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?