Ben yumurtamadan sonra kasık ağrılarım başladı geçmiyor sol yumurtam ağrıyo göğüs ucum hassas artimed hcg testleri yaptım pozitif verdi ama o testlere güvenmiyorum birde ben adetime 2 gün kala yumurtladımbat 28 ekim, yumurtlama dönemini ovulasyon testiyle takip ettim değerlendirdik, birkaç gündür kasık ve bel ağrım vardı, bugün ise her iki bacağım yukarıdan aşağı itibaren çok ağrıyor ve kasığım da ağrıyor, sorum şu aslında böyle bir gebelik belirtisi olacağını sanmıyorum gebelikle de bağdaştırmıyorum ama daha önce bu tarz bir şey yaşayıp hamile kalan oldu mu ya da bu tarz regl belirtisi yaşayan oldu mu. ben ilk kez yaşıyorum bunu ve ağrılar beni korkutuyor açıkçası yardımcı olursanız sevinirim
Regle iki gün kala yumurtlama olmaz bence nasıl anladın pozitifse kan ver şuanda regli misinBen yumurtamadan sonra kasık ağrılarım başladı geçmiyor sol yumurtam ağrıyo göğüs ucum hassas artimed hcg testleri yaptım pozitif verdi ama o testlere güvenmiyorum birde ben adetime 2 gün kala yumurtladım
Bence hamilelik belirtisi olabilir umutlamdıröak istemem ama sen yine de elinde erken gebelik testi varsa yap yada adetin gecikmesini beklebat 28 ekim, yumurtlama dönemini ovulasyon testiyle takip ettim değerlendirdik, birkaç gündür kasık ve bel ağrım vardı, bugün ise her iki bacağım yukarıdan aşağı itibaren çok ağrıyor ve kasığım da ağrıyor, sorum şu aslında böyle bir gebelik belirtisi olacağını sanmıyorum gebelikle de bağdaştırmıyorum ama daha önce bu tarz bir şey yaşayıp hamile kalan oldu mu ya da bu tarz regl belirtisi yaşayan oldu mu. ben ilk kez yaşıyorum bunu ve ağrılar beni korkutuyor açıkçası yardımcı olursanız sevinirim
Bende adet günümde adet olmadım yumurtlama gördüm aynı durumdayızBen yumurtamadan sonra kasık ağrılarım başladı geçmiyor sol yumurtam ağrıyo göğüs ucum hassas artimed hcg testleri yaptım pozitif verdi ama o testlere güvenmiyorum birde ben adetime 2 gün kala yumurtladım
Bu anlattıklarınız benim yaşadığım yerleşme ağrılarına çok benziyorbat 28 ekim, yumurtlama dönemini ovulasyon testiyle takip ettim değerlendirdik, birkaç gündür kasık ve bel ağrım vardı, bugün ise her iki bacağım yukarıdan aşağı itibaren çok ağrıyor ve kasığım da ağrıyor, sorum şu aslında böyle bir gebelik belirtisi olacağını sanmıyorum gebelikle de bağdaştırmıyorum ama daha önce bu tarz bir şey yaşayıp hamile kalan oldu mu ya da bu tarz regl belirtisi yaşayan oldu mu. ben ilk kez yaşıyorum bunu ve ağrılar beni korkutuyor açıkçası yardımcı olursanız sevinirim
sizin de mi bacaklarınız ağrıyorBen yumurtamadan sonra kasık ağrılarım başladı geçmiyor sol yumurtam ağrıyo göğüs ucum hassas artimed hcg testleri yaptım pozitif verdi ama o testlere güvenmiyorum birde ben adetime 2 gün kala yumurtladım
negatifi görürsem üzülürüm, bacak ağrısını regl veya gebeliğe bağlamak istiyorum açıkçası korktum başka bir sorun olabilir mi diyeBence hamilelik belirtisi olabilir umutlamdıröak istemem ama sen yine de elinde erken gebelik testi varsa yap yada adetin gecikmesini bekle
sizin de mi bacaklarınız ağrımıştı, kasık ağrısı her ay yaşıyordum regl olcağım gün de sol dizim ağrırdı ordan anlardım, bir de göğüs ağrım olurdu ama geçen ay hiç olmadı bu ay da yok henüzBu anlattıklarınız benim yaşadığım yerleşme ağrılarına çok benziyor
Merhaba benimde bat 28 Ekim, sizin belirtinizi bende yaşıyorum ama daha önceki aylarda da yaşadığım oldu bu ay da ara ara karın ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı yaşıyorum bu ay yumurtlama testi yapmadım ama aylarca kullandım artık bi tahminim vardı yumurtlama tarihlerime dair hepsini degerlendirdim sizin gibi maalesef erken gebelik testim negatif siz test yaptınız mıyok mu yaşayan başka?
Merhaba ben 8 yıllık evliydim 2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi gördüm hepsi negatifti artık çocuk meselesini rafa kaldırdım ve hayatıma odaklandım 10 Haziran 2023 günü adet günümdü ve aynı belirtileri yaşadım leke geldi hemde kahve felan değil bildiğin kan dedim adet oldum 1 gün geldi kesik kesik sökülmedi sandım 2. Gün geldi yine aynı dedim ki hay Allah sökülmüyor 3. Gün bişey yok evde tüp bebekten kalma kaset test vardı sabah ilk idrarla yaptım ve pozitif hemen doktora koştum değerim 800 hayatımın şokunu yaşadım ama benim bacak ağrım kasık ağrım gelen leke sanki adet oluyorcasınaydı meğer hamileymişimbat 28 ekim, yumurtlama dönemini ovulasyon testiyle takip ettim değerlendirdik, birkaç gündür kasık ve bel ağrım vardı, bugün ise her iki bacağım yukarıdan aşağı itibaren çok ağrıyor ve kasığım da ağrıyor, sorum şu aslında böyle bir gebelik belirtisi olacağını sanmıyorum gebelikle de bağdaştırmıyorum ama daha önce bu tarz bir şey yaşayıp hamile kalan oldu mu ya da bu tarz regl belirtisi yaşayan oldu mu. ben ilk kez yaşıyorum bunu ve ağrılar beni korkutuyor açıkçası yardımcı olursanız sevinirim
Hayır değilim canım kaşık ağrılarım var ana olmadımRegle iki gün kala yumurtlama olmaz bence nasıl anladın pozitifse kan ver şuanda regli misin
Geç yumurtlamada olur başıma geldi çünküBende hayal kırıklığına uğradım işte şimdide pozitife döner mi diye düşünüyorum kara kara
bat ne zamanHayır değilim canım kaşık ağrılarım var ana olmadım
21 ekimdi geçtibat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?