Kızlar burası da benim evim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ece22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür edeim kızlar.evimi begendiğiniz ve güzel dileklerde bulundugunuz için.

güle güle otur canım
otuma odan cok hos yerimseniben

cnm her zaman görüyorum ama buradan görmekte bir başka oluyomuş.güle güle otur hayatım

Güle güle oturun çok güzel olmuş herşey...

Çok güzelmiş evin..Güle güle otur..
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..
Beyaz beyaz içim açıldı..Koridor ve holde çok genişmiş ne güzel..
Yalnız tvnin altında bi ünite filan yok ona şaşıtdım ama gayet hüş evin..

sagol cnm teşekkür ederim.evet cnm tv ünitem yok.duvara asalım istedik hem çok geniş bir alan kaplamasın diye. belki daha sonra yaptırabiliim oraya bir tv ünitesi.

sagolun kızlar teşekkür ederim ii dilekleriniz için ve evimi begeniğiniz için sagolun.

gule gule otur canım da sen o mutfak dolaplarını nasıl temızlıyon çok buyuk yaaaaaaa

Evin gerçekten çok hoşmuş.
Allah mutlulukla huzurla oturmayı
nasip etsin inşallah.

gule gule otur canım da sen o mutfak dolaplarını nasıl temızlıyon çok buyuk yaaaaaaa

sagol cnm teşekkür ederim.evet cnm zor oluyo ama.mutfak dolaplarımın alt bölümünde 2 baş tarafta 1 inde bulaşık makinası,digerinde çamaşır makinam bulunuyor.alt rafları mutfak için kullanamayacagımdan kiriş üstü doldplarıda yaptırdım.sıgamıyorum bile cnm benim.annem sag olsun almışta almış.bizim sülale aşçı,annem,kayınpederim aşçı başı,eşimde mutfak şefi hepside ayrı ayrı yerlerde çalışıyo.yeni ne çıksa alıp getiriyolar.mutfak eşyası hastası 3 üde.herkesin işi mutfakla valla
:dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…