Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhabalar ben saçlarımı evde koleston acik kumral a boyadim ancak tabiki umdugum gibi olmadi açıldı baya evet ama turuncuya yakin bir renk oldu ne yapsam da sarı olsam bilemedim sacimin fotografini da yukluyorum bakarsiniz :)
Kızlar merhabalar ben saçlarımı evde koleston acik kumral a boyadim ancak tabiki umdugum gibi olmadi açıldı baya evet ama turuncuya yakin bir renk oldu ne yapsam da sarı olsam bilemedim sacimin fotografini da yukluyorum bakarsiniz :)
Kumrallar içinde bir miktar kızıllık barındırır küllü renkleri tercih edersen kızıl yansımalar olmaz hemen istediğin şekilde sarıyı elde etmek zor ama saçların yinede açık tonda küllü açık sarıyı denersen bir miktar açılır her boyamanda sarıya yaklaşırsın bunun için küllü sarıyı tercih et kumralda kalmak istersen yine küllü açık kumral deneyebilirsin Öncelikle bilmek gerekir ki evde boyanan küllü renkler ilk başta sarının koyusu gibi görünür aktıkça oturur