Kızlar burnum nasıl olmuuuş

etimekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
148
8
38
İçel Mersin

Hörgücüm vardı o törpülendi
Burun kanatlarım küçültüldü
Burun deliklerim küçültüldü
Burun ucumdaki fazla deri alındı
Burun direğim biraz öndeydi içe alındı

Burnum bantlı olan fotoda tam 7 günlük. Alçım düşmüştü. Hemen adanaya Ersal Kayaya giderken çekildim baya bi şiş orada..
Bugünde 12. günüm alçım tamamen çıkarıldı bahçedeki fotoğrafda bugüne ait..
Diğer iğrenç burnumda tahmin edersiniz ki eski hali sizce nasıl kızlar ne diyorsunuz şu an çok şiş diye önden pek iyi durmuyor ama yan profilden duruşu hoşuma gitti yıllardır istediğim buruna kavustum sanırım şişlik yok olunca şekli netleşecek bakalım artık sonuç ne olur :)

Son düzenleme:
Fotoğraflarda sorun var mı kızlar ya kafam karıştı ins düzgünce atmışımdır :S

Son düzenleme:
Guzel olmus da, eski halinden farkli olarak burun biraz kalkmis gibi geldi bana ? Sadece kemigiyle mi oynandi ?

Guzel olmus da, eski halinden farkli olarak burun biraz kalkmis gibi geldi bana ? Sadece kemigiyle mi oynandi ?

Ben kavisli burun olmasını çok istedim ama doktorum doğal burundan yanaydı yapmak istemdi beni baya ikna etti ama azıcık bi kavis verebiliriz dedi çok hafif kalkıklık var evet :) fakat şu an baya bi kalkık burun deliklerim önde tasarladığımızdan farklı sebebide şişliklermiş. şişliklerim geçtikce burun ucum inecekmiş bakalım artık :)

Tamam bakalim gecmis olsun :) dogal yaptirdigin iyi olmus.

Çok teşekkür ederim petek dinçözün fotoğrafıyla gitmiştim o derece istekliydim kalkık ta kavisli burun konusunda ama sonuçtan çok memnunum beğenmenizde beni ayrıca mutlu etti çok teşekkür ederim yeniden :)

Harika cnm çok beğendim:)

geçen hafta bende ersal kaya ile görüştüm.. ameliyatın en başında bilgi vermen mümkünmü çünkü ben korkuyorum :)
ama ameliyat günü bile aldım sayılır...

geçen hafta bende ersal kaya ile görüştüm.. ameliyatın en başında bilgi vermen mümkünmü çünkü ben korkuyorum :)
ama ameliyat günü bile aldım sayılır...

Ben doktor beye beni bir an önce kesin demiştim gülmüştü baya hemde ilk görüşmemizde dedim. 5 6 yıldır her yaz tatilinde ameliyat olacak oluyordum ama annelem engelliyordu sanırım onunda etkisiyle biraz fazla hırs yapmışım gözüm karaydı baya yani ameliyat günü 1 saat önceden gittim ama hastahnede boş oda olmadığı için ameliyatıma 15 dakika kala beni yeni doğan katındaki boş odada hazırladılar. Ben ameliyattadan kesilmekten değilde iğneden aşırı derece korkan biriyim. Heleki o damar yolu açmaları yok mu beni huylandırıyor tikim var o tip şeylere :) herneyse işte odada giyimdim bembiş bi ameliyat elbisesi veriyorlar giyindikten hemen sonra hemşire geldi damar yolumu açıp serumumu aktı kapıdada sedyeyle beni ameliyathaneye götürmeyi bekleyen bi abi vardı ameliyathaneye girer girmez damar yolundan bişey verdiler ne o dedğimde sakinleştirici demişlerdi ama narkozmuş sedye ameliyat masasının yanına geldi abiye ben atlicam oraya dedim işte kendim uzandım sonrasını hatırlamıyorum uyandığımda gözlerimde buz vardı :)

başka sormak istediğin şeyler olursa yardımcı olurum :)

ucu bana faz fazla kalkık gibi geldi ama zamanla inecektir

kızlar şu an da evet kalkık baya burun deliklerim baya havada duruyor önden bakınca özellikle ama çok hafif kavis verdi Ersal Bey. Onuda ben çok kavis istiyorum diye doğal şekilde yaptı. Baya ısrar etmiştim kavisi fazla olsun diye ama Ersal bey doğal durmıcağını belirtti kendisi doğal durucak burundan yana çünkü. İyi ki Ersal beyi öneren olmuş iyi ki gitmişim ve iyi ki fazla kavisli burnun bana yakışmıcağı fikrini onaylayıp kendilerini dinlemişim tam istediğim gibi oldu herşey heleki burun ucumun böyle olacagını hayal bile edemezdim :)

Bu foto biraz uzaktan çekilmiş net görünmüyor ama en kısa zamnda daha net bir foto atarım

bayıldm cok guzel olmuşş benmde şiş oldu icin çok kalkik duryo ama şişlik inince duzelrr dyo doctorr sen hngi tarihde olmuştn amelyat cnm ?

bayıldm cok guzel olmuşş benmde şiş oldu icin çok kalkik duryo ama şişlik inince duzelrr dyo doctorr sen hngi tarihde olmuştn amelyat cnm ?

çok teşekkür ederim ben 23 ağustosta ameliyat oldum :) 13. günüm bugün.. Senin kaçıncı günün ? yandan burnum güzel duruyor benimde hoşuma gidiyor ama çok şiş olduğu için önden değişik görünüyorum sende de öyle bi durum var mı ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…