Çok hoş duruyor acaba seninde üst dudak ve burun arasında kalan kısım ameliyattaj sonra çok şişmiydi benim 3.günüm sanki dudağıma silikon yaptırmışım gibi acayip şiş korkuyorum hep öylemi kalacak diye
Bende çok beğendim canım nereye ne kadar ayatırdın özelden bana yazabilirmisn
ya benim şişliklerim yüzünden başka biri gibiyim fare suratlı gibi gözküyorum acaba burun mu yakışmadı ki ya çok korkuyorum
Çok güzel olmuş canım.
Özel msj atamıyorum 50 tane yorum yapmış olmam lazımmış :S ama buradan yazabilirim .. Adanada Ersal Kayaya yaptırdım kendisi özel çalışısyor ameliyatımı Adana ortadoğu hastahanesinde yaptı.. Hastahaneye 600 lira Ersal beye 2.250 lira verdik toplamda 2.850 lira ameliyatımı oldum canım.. Beğendiğin için çok teşekkür ederim morel oldu beyenileriniz baya bi kızlar çok saolun :)
Bende de azıcık bir törpüleme gerekiyor ucuda biraz yukarı yada geri alınması gerekiyor ama paranın gözü kör olsun :) Ama cidden çok yakışmış inşallah bende bir gün yaptırabilirm.
çok teşekkürler :) aynen paranın gözü kör olsun vallahi bende yıllar sonra bu sene hayalime kavuşabildim darısı en kısa zamanda senin başına ins canım :)
canıımm yeni fotoların varmı önden çekilmiş
sizi kırmak istemem ama çok kalkık görünüyor ben estetiğim diye bağırıyor sanki burun
ama profilden de kaynaklanıyo olabilir
çok beğendim vay be insanlar neler yapıyo cesaret işi ama o ameliyat çok düşündüm olamadım
sizi kırmak istemem ama çok kalkık görünüyor ben estetiğim diye bağırıyor sanki burun
ama profilden de kaynaklanıyo olabilir
daha 12. günmüş, öyle olması çok doğal. kalkıklık yapaylık gidecek hepsi zaman içinde...
doktorumda öyle dedi bir yıl sonra kimse estetikk olduğunu anlamaz doğal bi burun oldu dedi ama bakalım tabi ki :)
canım bende ersal beye ameliyat olmak istiyorum ama işin gerçegi seninburnun görünce biraz kafam karıştı önden çok kalkık duruyor tabiki bu bana göre şimdi bide bi taraf daha farklı demişsin tam kafam karıştı
canım önden garip durması cok normal benimde 23.gunum ve hala insanların yuzune bakamıorum garip duruo ifadem, o cıkıntı ödemdir gecer şişliklerin indikçe merak etmeEki Görüntüle 797096 Eki Görüntüle 797097 Eki Görüntüle 797098 kızlar 15. gün .. yandan çok güzel ama önden garip ve fotoğrafta sol tarfda çıkıntı var geçer mi sizce şişlikmidir sizde böyle bi durum yaşadınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?