çok teşekkür ederim ben 23 ağustosta ameliyat oldum :) 13. günüm bugün.. Senin kaçıncı günün ? yandan burnum güzel duruyor benimde hoşuma gidiyor ama çok şiş olduğu için önden değişik görünüyorum sende de öyle bi durum var mı ? :)
benmde 10 gun oldu cnm 23unde oldmm3 gun var armzdaa bende aynı durum cnmm yandan cok guzl duryo ama braz şiş ucu ayniyiz benm burnum aynı sninkne benzyorr
PARDNNN canm 23 ddm 27snde oldumm .dddd
sen nerede kime ameliyat oldun merak ettim burnunu .d.d Kaş aramdaki şişlik inseydi biraz diğer taraftaki şişlikleri pek önemsemiyorum ya şu an avatarda ki mavi kadına benziyorum önden bakınca
sen nerede kime ameliyat oldun merak ettim burnunu .d.d Kaş aramdaki şişlik inseydi biraz diğer taraftaki şişlikleri pek önemsemiyorum ya şu an avatarda ki mavi kadına benziyorum önden bakınca
bi ara fotorf atcmm cnm bkrsnn ama seninkine bnzyorr yani. ben izmrde sezgn özturk bye oldmm
Ben doktor beye beni bir an önce kesin demiştim gülmüştü baya hemde ilk görüşmemizde dedim. 5 6 yıldır her yaz tatilinde ameliyat olacak oluyordum ama annelem engelliyordu sanırım onunda etkisiyle biraz fazla hırs yapmışımgözüm karaydı baya yani ameliyat günü 1 saat önceden gittim ama hastahnede boş oda olmadığı için ameliyatıma 15 dakika kala beni yeni doğan katındaki boş odada hazırladılar. Ben ameliyattadan kesilmekten değilde iğneden aşırı derece korkan biriyim. Heleki o damar yolu açmaları yok mu beni huylandırıyor tikim var o tip şeylere :) herneyse işte odada giyimdim bembiş bi ameliyat elbisesi veriyorlar giyindikten hemen sonra hemşire geldi damar yolumu açıp serumumu aktı kapıdada sedyeyle beni ameliyathaneye götürmeyi bekleyen bi abi vardı ameliyathaneye girer girmez damar yolundan bişey verdiler ne o dedğimde sakinleştirici demişlerdi ama narkozmuş sedye ameliyat masasının yanına geldi abiye ben atlicam oraya dedim işte kendim uzandım sonrasını hatırlamıyorum uyandığımda gözlerimde buz vardı :)
başka sormak istediğin şeyler olursa yardımcı olurum :)
açık ameliyat mı derken ne demek istedin yahu ben anlayamadım :S
hangi hastanede oldun cnm ortadoğudamı yoksa acıbadem de mi çok ağrıların oldumu ameliyat günüm belli ama ben hala korkuyorum korkumdan vazgeçeyi bile düşünüyorum
Çok güzel olmuş hokka gibi dimdik süper. İnşallah bende birgün kendimi böyle görürüm.
canım benim inşallah en kısa zamanda istediğin olur benimde 5 - 6 yıldır hayalimdi sonunda kavuştum darısı başına inşallah.. ve çok teşekkür ederim tam istediğim gibi oldu :)
İnşallah tatlım. Ben yıllardır istiyorum. Ailem pek sıcak bakmıyor burnunda bişey yok nesi var deyip duruyorlar ama gelde bana sorun işte :/ daha beklemek istemiyorum artık acıyada razıyım offff.
Dr. Araştırıp duruyorum istanbul dayım. Burda varsa tavsiye edicek arkadaşlar çok sevinirim. Avrupa yakasındayım.
ya benim şişliklerim yüzünden başka biri gibiyim fare suratlı gibi gözküyorum acaba burun mu yakışmadı ki ya çok korkuyorumEki Görüntüle 793818 Eki Görüntüle 793819 Eki Görüntüle 793820 Eki Görüntüle 793821
Hörgücüm vardı o törpülendi
Burun kanatlarım küçültüldü
Burun deliklerim küçültüldü
Burun ucumdaki fazla deri alındı
Burun direğim biraz öndeydi içe alındı
Burnum bantlı olan fotoda tam 7 günlük. Alçım düşmüştü. Hemen adanaya Ersal Kayaya giderken çekildim baya bi şiş orada..
Bugünde 12. günüm alçım tamamen çıkarıldı bahçedeki fotoğrafda bugüne ait..
Diğer iğrenç burnumda tahmin edersiniz ki eski halisizce nasıl kızlar ne diyorsunuz şu an çok şiş diye önden pek iyi durmuyor ama yan profilden duruşu hoşuma gitti yıllardır istediğim buruna kavustum sanırım şişlik yok olunca şekli netleşecek bakalım artık sonuç ne olur :)
guzel olmus ya begendim baya hata o bantli yerde benimkine benziyor:) ama benim kisi onu cok sis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?