Kızlar burnum nasıl olmuuuş

canım önden garip durması cok normal benimde 23.gunum ve hala insanların yuzune bakamıorum garip duruo ifadem, o cıkıntı ödemdir gecer şişliklerin indikçe merak etme

umarım geçer sizlerin dediği gibi ödemdir inş :( doktorum dönseydi adanaya uçarak gidicem yanına gerçeği sanırım söyler hemen :( hemşiresiyle görüştüm yorum yapmak için çok erken burnun çok şiş ve sağ-sol farklı dengesiz şişlikler gösterebilir dedi ama korkuyorum işte inş sorun olmaz alçımı kaşındığı için sökülmesine neden olmuştum ins o hatam yüzümden sorun yaşamam kızlar narinde davranıyordum hep ama olacağı varsa bilemiyorum artık :(

umarım geçer sizlerin dediği gibi ödemdir inş :( doktorum dönseydi adanaya uçarak gidicem yanına gerçeği sanırım söyler hemen :( hemşiresiyle görüştüm yorum yapmak için çok erken burnun çok şiş ve sağ-sol farklı dengesiz şişlikler gösterebilir dedi ama korkuyorum işte inş sorun olmaz alçımı kaşındığı için sökülmesine neden olmuştum ins o hatam yüzümden sorun yaşamam kızlar narinde davranıyordum hep ama olacağı varsa bilemiyorum artık :(

korkma olmaz hiç bişe herkes yasıyor bu sorunları ama gecici :)

Canım muhteşem olmuş bayıldım
Ameliyat sonrası çok zor mu
Şişlikler morluklar nekadar süre içinde
Tamamen geçiyor

Canım muhteşem olmuş bayıldım
Ameliyat sonrası çok zor mu
Şişlikler morluklar nekadar süre içinde
Tamamen geçiyor

canım çok teşekkür ederim :) ameliyat günüde dahil şişlik ve morluklarım 3 gün boyunca arttı ben fazla buz kullanmamıştım belkide o yüzde şişlik ve morluklarım 3 gün boyunca artmıştır bilemiyorum :)

10. günümde küçücük bile morluğum kalmamıştı :) zaten ilk attığım fotoğraflarda da bahceden olan foto 12. günüm yani alçımın çıktığı gündü gözlerimde morluk falan yoktu hiç :)

Eki Görüntüle 797096
Eki Görüntüle 797098
Eki Görüntüle 797097

kızlar 15. gün .. yandan çok güzel ama önden garip ve fotoğrafta sol tarfda çıkıntı var geçer mi sizce şişlikmidir sizde böyle bi durum yaşadınız mı ?

begendim :) önceki fotoğraflara göre bence daha çok oturmuş burnun çünkü ilk fotoda ucu daha havada duruyordu

o çıkıntıda ödem bence zamanla geçecektir diye düşünüyorum.sana masaj vermedimi yapman için ödemlerini masajla daha çabuk atıyorsun diye duymuştum ama

begendim :) önceki fotoğraflara göre bence daha çok oturmuş burnun çünkü ilk fotoda ucu daha havada duruyordu

o çıkıntıda ödem bence zamanla geçecektir diye düşünüyorum.sana masaj vermedimi yapman için ödemlerini masajla daha çabuk atıyorsun diye duymuştum ama

woow :) senden bunu duymak cidden iyi oldu şimdi çok teşekkür ederim :) bende masaj olayanı sordum Ersal beye ama benım ıcın gerek olmadığını söyledi ve masaj yapması gereken hastalarının fotoğraflarını göstermişti sanırsam masaj onun için eğrilik yamuklukla ilgili bir durummuş şimdilik böyle takılıyorum :)

ve inş ödemdir ve geçer kızlar :(

Cidden çok iyi olmuş.. Eşimde geçen sen burun estetiği yaptırdı.Bir yılı geçti şişlik tam manası ile geçti ve hatta burnu o kadar küçüldü ki anlatamam.. Senin burnunda hala şiş belli emin ol üç dört ay sonrası farklı olacak ve bir yıl sonra tamamen yerleşmiş ve alışmış olacak.Yeni burnunu güzel fotoğraflarında bol bol yansıtmak düşüyor sanada artık hehe :)

çok güzel olmuş..bence de o kalkıklık inecek gibi druyor.bakalım bende bu 2 hft içinde muhammed beyle görüşcem ..darısı başıma :)

woow :) senden bunu duymak cidden iyi oldu şimdi çok teşekkür ederim :) bende masaj olayanı sordum Ersal beye ama benım ıcın gerek olmadığını söyledi ve masaj yapması gereken hastalarının fotoğraflarını göstermişti sanırsam masaj onun için eğrilik yamuklukla ilgili bir durummuş şimdilik böyle takılıyorum :)

ve inş ödemdir ve geçer kızlar :(

yok yok gerçekten çok beğendim walla keyfini çıkar :)) ilk fotografını görünce çok moralim bozuldu ersal beye ameliyat olmaktan vazgeçmiştim istanbulda ikamet ediyorum ailem adanada burdan doktor aramaya başlamıştım :))ama şimdi bu fotografını görünce kesinlikle ameliyata karar verdim

şimdi tek sorun çok korkuyorum ameliyattan eşime sürekli ölürmüyüm falan diyorum bu kadar psikopata bağladım :52:

Eki Görüntüle 797096
Eki Görüntüle 797098
Eki Görüntüle 797097

kızlar 15. gün .. yandan çok güzel ama önden garip ve fotoğrafta sol tarfda çıkıntı var geçer mi sizce şişlikmidir sizde böyle bi durum yaşadınız mı ?

bence çok güzel olmuş onların hepsi şişlik 1 ayda hepsi iniyor şekli yavaş yavaş beliriyor telaşeye kapılma bence benim burnum alçıdan çıkınca yamuk gibiydi 1 ay geçti ve şuan çok hoş bir görünüm aldı biraz sabır

Cidden çok iyi olmuş.. Eşimde geçen sen burun estetiği yaptırdı.Bir yılı geçti şişlik tam manası ile geçti ve hatta burnu o kadar küçüldü ki anlatamam.. Senin burnunda hala şiş belli emin ol üç dört ay sonrası farklı olacak ve bir yıl sonra tamamen yerleşmiş ve alışmış olacak.Yeni burnunu güzel fotoğraflarında bol bol yansıtmak düşüyor sanada artık hehe :)

Şu korktuğum çıkıntı şişlik olsun geçsinde hiç bir şey istemiyorum ins dedikleriniz gibi şişlikten dolayıdır :(
Aynen durmadan fotoğraf çekilmek istiyor insan yılların biri ki mi olmuş kemerli burunla değil yandan foto çekmek yandan bakamıyordum bile şimdi gelsin yandan fotoğraflar :)

Back
X