Kızlar burnum nasıl olmuuuş

canım geçmiş olsun, ben de ay sonuna ameliyatımı olacağım, tamponluyken yemek yeme ve su içmekte zorlanıyormusun, ersal bey delikli tampon kullanıyormu ?? ayrıca ben çalıştığımdan, ameliyat ağrısı ve izleri 2 haftalık süreç sonrasında işbaşı yapacak kadar iyileşiyormu ?

tamponlar delikli bilmiyorum ama ben çok hafif nefes alıyordum 5 gün tamponlu kaldım.. 12. günümde yanı tamamen alçılarımın alındığı gün hiç morluklarım kalmamıştı :) ki ben narkozdan dolayı sürekli buzumu kaldırıp atıyordum sızlatıyor diyim buzda kullanmadım hiç doğru düzgün :) iki haftalık süreçte hemencecik geçer seninkide diye tahmin ediyorum :) yemek yerken sızı oluyordu ama oyle dayanılmıcak kadar değil hafif hafif yemek yiyebiliyorsun su da aynı şekilde tek nefeste su içemedim yudum yudum :) oda 5 gün sürdü dediğim gibi bu burnu çok istediğim için açısıda sızısıda değerdi diyorum :) fakat tamponun en kötü yanı ne dersen kuşkusuz diyebilceğim şey yediğin o güzelim yemeklerin tadını alamıyorsun :) ondan başka hiç bi kötü yanı yok umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Eki Görüntüle 793818 Eki Görüntüle 793819 Eki Görüntüle 793820 Eki Görüntüle 793821

Hörgücüm vardı o törpülendi
Burun kanatlarım küçültüldü
Burun deliklerim küçültüldü
Burun ucumdaki fazla deri alındı
Burun direğim biraz öndeydi içe alındı

Burnum bantlı olan fotoda tam 7 günlük. Alçım düşmüştü. Hemen adanaya Ersal Kayaya giderken çekildim baya bi şiş orada..
Bugünde 12. günüm alçım tamamen çıkarıldı bahçedeki fotoğrafda bugüne ait..
Diğer iğrenç burnumda tahmin edersiniz ki eski hali :D sizce nasıl kızlar ne diyorsunuz şu an çok şiş diye önden pek iyi durmuyor ama yan profilden duruşu hoşuma gitti yıllardır istediğim buruna kavustum sanırım şişlik yok olunca şekli netleşecek bakalım artık sonuç ne olur :)

Gecmis olsun gule gule kullan :)

yeeni uyeyim bende resim eklicem ins 8ay oldu burun ucun top gibi hala sende de varmi o durum susn tam kac ay oldu sana bide sana tepkiler nasil benm eski halimi daha iyi buluyorlar yakistiramadilar yuzume gule gule kullan burnunu canin

Gecmis olsun gule gule kullan :)

Çok teşekkür ederim :)

harika bi değişim arkadaşım :nazar:

fotoğraflara baktıkca bende diyorum bunu çok teşekkürler canım benim

yeeni uyeyim bende resim eklicem ins 8ay oldu burun ucun top gibi hala sende de varmi o durum susn tam kac ay oldu sana bide sana tepkiler nasil benm eski halimi daha iyi buluyorlar yakistiramadilar yuzume gule gule kullan burnunu canin

Merhaba benim bu ayın 23ünde tam 3 ay olacak.. Benim burun ucum normalde top gibiydi yuvarlaktı burun ucumda da oynama yapıldığı için hafif sivri ve ince bi burun ucum var fakat alçımın çıktıktan sonraki süreçte aşırı şişlik ve sertlik vardı ona bağlı olarak yuvarlak duruyordu burun ucum çok olmasada burun ucum yumşadı çok az yumşadı ama buna bağlı olarakda günden güne inceliyor fakat doktorum demişti en son burun ucu iyileşiyormuş 1 - 1.5 yıl sürüyormuş düzelmesi daha burnunuz yeni sayılır 1 yıl olmadan bozmayın morelinizi

İlk fotoğrafı görünce içimden çok kalkık yea dedim ne yalan söyliyim sonra en son koyduğunu gördüm şişlikten öyle olduğunu anladım:17:.
Gayet güzel oturmuş, minnak bi'burun olmuş çok da güzel olmuş:1:
Güle güle kullan:31:

Merhaba benim bu ayın 23ünde tam 3 ay olacak.. Benim burun ucum normalde top gibiydi yuvarlaktı burun ucumda da oynama yapıldığı için hafif sivri ve ince bi burun ucum var fakat alçımın çıktıktan sonraki süreçte aşırı şişlik ve sertlik vardı ona bağlı olarak yuvarlak duruyordu burun ucum çok olmasada burun ucum yumşadı çok az yumşadı ama buna bağlı olarakda günden güne inceliyor fakat doktorum demişti en son burun ucu iyileşiyormuş 1 - 1.5 yıl sürüyormuş düzelmesi daha burnunuz yeni sayılır 1 yıl olmadan bozmayın morelinizi[/QUOTE]

Madem herkes kalkık diyo bu da benim minik kalkık burnuşum kızlar 28. gün[/QUO TE]

Ben çok begendim burnunu çok yakışmış ömürlük olur inşallah. Bana sana yapılan işlemlere benzer şeyler yapıldı. Şimdi alçıdayım ikinci alçım yapılırken foto çekmiştik senin önceki fotona benziyo. Benimde burun ucum düşük degildi kemer gidince dr çok kaldırmış zannediliyor ama alakası yok. Agzıma düşen burnum olsa dedikleri dogru benimde yanlardan daraldı genişti önden azıcık çıkıntı vardı kendi istegimle orayı aldırdım yaptırmasam hiç hoolmayacaktı tekrar ameliyatda istemiyorum dogrusu. Sonuç olarak benim burnumda seninkine benziyo hele hele şu 28.gün çok tatlı olmuş bende bekliyorum bakalım. :nazar::nazar:

muhteşemm olmuş bebişim geçmiş olsun. Burnun ömürlük olsun güle güle kullan yeni burnunu :))
Canım benim çok ama çok teşekkür ederim inş ömürlük olur :) sakınan göze çöp batar derler iki kez ciddi darbe aldım ama hayırlısı artık korkuyorum iyice :D

İlk fotoğrafı görünce içimden çok kalkık yea dedim ne yalan söyliyim sonra en son koyduğunu gördüm şişlikten öyle olduğunu anladım:17:.
Gayet güzel oturmuş, minnak bi'burun olmuş çok da güzel olmuş:1:
Güle güle kullan:31:

Teşekkür ederim :) özellikle ilk fotoda aşırı kalkık gün geçtikce bende bunu daha net fark ediyorum burun ucu yumşadıkca kalkıklık yok oluyor resmen :D yıllar sonra çok şükür minnak bi buruna kavuştum darısı çok isteyenlerin başına olsun inşallah.. Çok teşekkür ederim ilginiz için :)

Madem herkes kalkık diyo bu da benim minik kalkık burnuşum kızlar 28. gün[/QUO TE]

Ben çok begendim burnunu çok yakışmış ömürlük olur inşallah. Bana sana yapılan işlemlere benzer şeyler yapıldı. Şimdi alçıdayım ikinci alçım yapılırken foto çekmiştik senin önceki fotona benziyo. Benimde burun ucum düşük degildi kemer gidince dr çok kaldırmış zannediliyor ama alakası yok. Agzıma düşen burnum olsa dedikleri dogru benimde yanlardan daraldı genişti önden azıcık çıkıntı vardı kendi istegimle orayı aldırdım yaptırmasam hiç hoolmayacaktı tekrar ameliyatda istemiyorum dogrusu. Sonuç olarak benim burnumda seninkine benziyo hele hele şu 28.gün çok tatlı olmuş bende bekliyorum bakalım. :nazar::nazar:

Çok geçmiş olsun öncelikle ins istediğin gibi bi burnun olmuştur darbelerden sakın iyi koru kendini özellikle ilk üç ay dokunsan çatırt diye ses geliyor resmen .. Bende kendi isteğimle burun direğimi içe aldırdım beni rahatsız ediyordu diştaydı hafiften 1 cm içe aldı doktor eğer ki yaptırmasaydım pişman olurdum o acılar bile ayrı bi güzeldi istediğime kavuşmanın verdiği mutluluktan dolayı ama aynen bende ikinci bi ameliyatı göze alamadım hem iyileşme sürecinden hemde maddi nedenden dolayı fazla gelirdi herşeyiyle istediğimiz gibi olan burnumuzla bol bol foto çekmek düşüyor bizede sanırsam :)

ya şahane bir burun maşallah :) kavisi kalkıklığı o kadar kıvamlı ki..nazarsız olsun:)

çok teşekkür ederim canım benim çok saol .. herşeyi ayarına geldi çok şükür ama aldığım ölümcül darbe almışlığım var :D ins burnumda iz bırakmaz korkuyorum doktorum bi sorun olmadığını söyledi ama morluk var ins geçer ya da nazar boncuğu olur allah korusun :))

Son fotoğrafı göz önünde bulundurursak yüzünüze yeni burnunuz çok yakışmış güle güle kullanın.

Canım benim çok ama çok teşekkür ederim inş ömürlük olur :) sakınan göze çöp batar derler iki kez ciddi darbe aldım ama hayırlısı artık korkuyorum iyice :D

Teşekkür ederim :) özellikle ilk fotoda aşırı kalkık gün geçtikce bende bunu daha net fark ediyorum burun ucu yumşadıkca kalkıklık yok oluyor resmen :D yıllar sonra çok şükür minnak bi buruna kavuştum darısı çok isteyenlerin başına olsun inşallah.. Çok teşekkür ederim ilginiz için :)

Çok geçmiş olsun öncelikle ins istediğin gibi bi burnun olmuştur darbelerden sakın iyi koru kendini özellikle ilk üç ay dokunsan çatırt diye ses geliyor resmen .. Bende kendi isteğimle burun direğimi içe aldırdım beni rahatsız ediyordu diştaydı hafiften 1 cm içe aldı doktor eğer ki yaptırmasaydım pişman olurdum o acılar bile ayrı bi güzeldi istediğime kavuşmanın verdiği mutluluktan dolayı ama aynen bende ikinci bi ameliyatı göze alamadım hem iyileşme sürecinden hemde maddi nedenden dolayı fazla gelirdi herşeyiyle istediğimiz gibi olan burnumuzla bol bol foto çekmek düşüyor bizede sanırsam :)

çok teşekkür ederim canım benim çok saol .. herşeyi ayarına geldi çok şükür ama aldığım ölümcül darbe almışlığım var :D ins burnumda iz bırakmaz korkuyorum doktorum bi sorun olmadığını söyledi ama morluk var ins geçer ya da nazar boncuğu olur allah korusun :))

kıyamam:( çok geçmiş olsun ama dr bir sorun yok dediyse içini ferah tut ve dikkatli ol :))

Son fotoğrafı göz önünde bulundurursak yüzünüze yeni burnunuz çok yakışmış güle güle kullanın.

Teşekkür ederimmmm :)

Cok güzel olmus burnun kime yaptirdin ?
Son hali ne ?
Daha da güzel olmusdur su an ?

Çok teşekkür ederim Adanada Ersal Kayaya yaptırdım
Son halinin fotoğrafını bu kez tam 3. aya girdiğimde atmayı düşünuyordum pek fazla güncel olcamıyorum burada en kısa zamanda atıp yorumlarınızı bekliyorum kızlar :)

kıyamam:( çok geçmiş olsun ama dr bir sorun yok dediyse içini ferah tut ve dikkatli ol :))

Canım benim çok saol aynen bende doktoruma aşırı derece güveniyorum ve bekliyorum ins problem cıkmaz :)

Çok teşekkür ederim :)

fotoğraflara baktıkca bende diyorum bunu çok teşekkürler canım benim

Merhaba benim bu ayın 23ünde tam 3 ay olacak.. Benim burun ucum normalde top gibiydi yuvarlaktı burun ucumda da oynama yapıldığı için hafif sivri ve ince bi burun ucum var fakat alçımın çıktıktan sonraki süreçte aşırı şişlik ve sertlik vardı ona bağlı olarak yuvarlak duruyordu burun ucum çok olmasada burun ucum yumşadı çok az yumşadı ama buna bağlı olarakda günden güne inceliyor fakat doktorum demişti en son burun ucu iyileşiyormuş 1 - 1.5 yıl sürüyormuş düzelmesi daha burnunuz yeni sayılır 1 yıl olmadan bozmayın morelinizi

sence duzelme ihtimli kaldimiki hic mutlu degilim

sence duzelme ihtimli kaldimiki hic mutlu degilim

Canım benim bozma morelini lütfen bende aldığım darbede dolayı burnum değişti gibi oldu hala iyileşmedi elle masaj yapıyorum ilk başta burnum kaymıştı vs hepsi yavas yavas oturuyor fakat burun ucum hala sert.. burun ucu cok hassas zamana ihtiyaç var net bişey demek için.. istediğin burnu yapamayan kotu olmuş bı burun yapan doktorlarda ıkıncı amelıyatı ucretsız yapıyormus bi kac tanıdık ıkıncı amelıyatını olmustu olmadı oyle bısey dusunursun ama 8. aymış hala değişme durumu var yanı soyle sorayım burun ucunde hissettiğin sertlık var mı ? o sert ödeme bağlı olarak diklik vs ? bunlar varsa zaten henüz yumsamamıstır burnun.. uzulme dıcem ama bende bende öyleyım sureklı ayna elımde korkuyla bakıyorum bır an once ıyılesme surecını tamamlasaydık bı :(

Eki Görüntüle 793818 Eki Görüntüle 793819 Eki Görüntüle 793820 Eki Görüntüle 793821

Hörgücüm vardı o törpülendi
Burun kanatlarım küçültüldü
Burun deliklerim küçültüldü
Burun ucumdaki fazla deri alındı
Burun direğim biraz öndeydi içe alındı

Burnum bantlı olan fotoda tam 7 günlük. Alçım düşmüştü. Hemen adanaya Ersal Kayaya giderken çekildim baya bi şiş orada..
Bugünde 12. günüm alçım tamamen çıkarıldı bahçedeki fotoğrafda bugüne ait..
Diğer iğrenç burnumda tahmin edersiniz ki eski hali :D sizce nasıl kızlar ne diyorsunuz şu an çok şiş diye önden pek iyi durmuyor ama yan profilden duruşu hoşuma gitti yıllardır istediğim buruna kavustum sanırım şişlik yok olunca şekli netleşecek bakalım artık sonuç ne olur :)

çok güzel olmuş güle güle kullan :)

Back
X