canım geçmiş olsun, ben de ay sonuna ameliyatımı olacağım, tamponluyken yemek yeme ve su içmekte zorlanıyormusun, ersal bey delikli tampon kullanıyormu ?? ayrıca ben çalıştığımdan, ameliyat ağrısı ve izleri 2 haftalık süreç sonrasında işbaşı yapacak kadar iyileşiyormu ?
tamponlar delikli bilmiyorum ama ben çok hafif nefes alıyordum 5 gün tamponlu kaldım.. 12. günümde yanı tamamen alçılarımın alındığı gün hiç morluklarım kalmamıştı :) ki ben narkozdan dolayı sürekli buzumu kaldırıp atıyordum sızlatıyor diyim buzda kullanmadım hiç doğru düzgün :) iki haftalık süreçte hemencecik geçer seninkide diye tahmin ediyorum :) yemek yerken sızı oluyordu ama oyle dayanılmıcak kadar değil hafif hafif yemek yiyebiliyorsun su da aynı şekilde tek nefeste su içemedim yudum yudum :) oda 5 gün sürdü dediğim gibi bu burnu çok istediğim için açısıda sızısıda değerdi diyorum :) fakat tamponun en kötü yanı ne dersen kuşkusuz diyebilceğim şey yediğin o güzelim yemeklerin tadını alamıyorsun :) ondan başka hiç bi kötü yanı yok umarım yardımcı olabilmişimdir :)