Kızlar çabuk gelin !!

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
iki arkadaşın birbirine bacanak diye hitap etmesinin anlamı nedir ? Hayır ben gerçekten gerçek anlamına yordum olayı.
Karıları kardeşse birbirlerine bacanak derler.
İki arkadaşın kız arkadaşları birbirine kardeş kadar yakınsa birbirlerine bacanak desinler diye yoruyorum şuan bu olayı.
Tamamen yok yere sırf hitap şekli olsun diye birbirlerine bacanak derler mi ya ? Ne demek bacanak ne alaka !
Bana bi akıl verin. Birbirlerine bu şekilde hitap eden iki arkadaşın altında bacanak kelimesinin gerçek anlamıyla bi şey aramalımıyım yoksa bu sadece hitap şekli olabilir mi ?

Olay orgusunden hic bi sey anlamadim.. Kim kime bacanak diyor, sizle ilgisi ne bu kisilerin?
Şöyle açıklayayım.
Sevgilimle sevgilimin bi erkek arkadaşı birbirine bacanak diye hitap ediyorlarmış.
Bunun altında bi şey arıyorum şuanda. Güvenmiyorum sevgilime. Şimdiye kadar hiç bu şekilde bi hitap kullandığını görmedim çünkü başka arkadaşlarına.

Muhtemeşen hoşlandığı çocuk bi erkek arkadaşa bacanak demiş bu da sevgilisi olduğunu düşünmüş
Hatta o çocukla hoşlandığı çocuğun çıktığı kızlar ölümüne kanka

Bi kelimeyi kimin ne niyetle kullandigini, burdan anlayabilmek pek mumkun degil.. Bi espri olabilir, mudur şef bacanak gibi hitaplar var gencler arasinda..
Ama guvenmiyorum diyorsan onu bilemeyiz..

Muhtemeşen hoşlandığı çocuk bi erkek arkadaşa bacanak demiş bu da sevgilisi olduğunu düşünmüş
Hatta o çocukla hoşlandığı çocuğun çıktığı kızlar ölümüne kanka
İstifra etme noktasına geldim şuan gözlerimdende istemsiz yaşlar akıyo.
Hayır öyle değil biri benim sevgilim.

Yapma canım sanmam düşündüğün gibi bişey yoktur o çocuğun sevgilisyle senin arkadaşlığın varmı
Hem öyle olsa açık açık bacanak der mi?

Sakin olun. Benim bildiğim bir sürü insan var birbirine bacanak diye hitap eden. Hatta geçen hafta bir sebeple biz bile eşimle birbirimize bacanak diye takıldık bir süre. Millet birbirine hacı diyor, kardo diyor, anlamlı-anlamsız bir sürü şey; zaten kelime anlamıyla bacanak olmak isteseler ona göre davranır.

Anlamadım pek belki yeni kalktığımdan ama dayı müdür reis vs son zamanlarda sık sık duyduklarım

Geçmişte iki kiz kardesle evlenip uzaktan akraba olmayı bile hayal etmişlerdir bir zamanlar,malum birbirlerinin kiz kardesiyle evlenmeyi agizlarina alamadiklari için olsa gerektir.benim eşimin de varmış öyle bir bacanağı bir zamanlar, bacanak olamadıkları için ayrı düşmüşler artık gorusmuyolar pek
Yani üzülecek bişey yok emin ol,erkekler tuhaf ışte

Sabahın nurunda bu Saçmalığı nasıl kendinize eziyet haline getiriyorsunuz? Güvensizlik üzerine bir ilişki zaten yürümez şekilde olduğu gibi. Bacanak kelimesinden dahi sarsılıyorsa sevginiz ilerisi olabilirmi sizce? Buna kafa yorun bence daha çok

Cem Yılmaz ın bir röportajını okumuştum seneler evvel..
Tarkan ve Cem Yılmaz aynı kadınla çıkmışlar yani birinden ayrıldıktan sonra öbürü ile çıkmış galiba kadın..
Cem Yılmaza Tarkan ile o kadının ilişkisi hakkında soru sormuş gazeteci, o da ''bacanak'' oluyoruz artık Tarkan ile demiş..
Yani erkek kafasının garip ve anlaşılmaz olduklarını sandıkları saçma ve sinir bozucu esprileri vardır..
Yani senin sevgili ve o arkadaş büyük ihtimal aynı kızla çıktılar, belki akıllarınca kız ile oynadılar yada daha sinir bozucu bir olay var altında..
Neyse, sadece izle. Yada bu kadar güven sorunu yaşıyorsan ayrıl.. Niye kendine eziyet ediyorsun ki..

evet başka bir kızdan dolayı mı diyor o nedir anlamadım
ya daaa geçmişteki sevgilisiyle ilgili sevgilinizin
o zamandan kalma bi hitap belki de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…