- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Belki çalıştığın yerdeki herkes aynı kadın ile çıkmış, görüşmüş yada ücret karşılığı görüştükleri kadın olabilir.. 17 numaralı mesajda yazdığım örnekten dolayı diyorum..Çalıştığım yerde herkes birbirine bacanak diye hitap ediyor neredeyse ,sıfır sıkıntı.
O da mümkün tabi çok iğrenç olsa da :) konu sahibi bunu dert etmesin ama önemli bir durum gibi görünmüyor.Belki çalıştığın yerdeki herkes aynı kadın ile çıkmış, görüşmüş yada ücret karşılığı görüştükleri kadın olabilir.. 17 numaralı mesajda yazdığım örnekten dolayı diyorum..
Cem Yılmaz ın bir röportajını okumuştum seneler evvel..
Tarkan ve Cem Yılmaz aynı kadınla çıkmışlar yani birinden ayrıldıktan sonra öbürü ile çıkmış galiba kadın..
Cem Yılmaza Tarkan ile o kadının ilişkisi hakkında soru sormuş gazeteci, o da ''bacanak'' oluyoruz artık Tarkan ile demiş..
Yani erkek kafasının garip ve anlaşılmaz olduklarını sandıkları saçma ve sinir bozucu esprileri vardır..
Yani senin sevgili ve o arkadaş büyük ihtimal aynı kızla çıktılar, belki akıllarınca kız ile oynadılar yada daha sinir bozucu bir olay var altında..
Neyse, sadece izle. Yada bu kadar güven sorunu yaşıyorsan ayrıl.. Niye kendine eziyet ediyorsun ki..
Hitap seklidir normal biz lisedeyken arkadaslarimizda bacanak derdi birbirine hatta dersane hocalarimizda erkek öğrencilere derdi, altinda hic bise aramadim ben bu durumun:) guvenmedigin biriyle niye sevgilisin asil problem o benceiki arkadaşın birbirine bacanak diye hitap etmesinin anlamı nedir ? Hayır ben gerçekten gerçek anlamına yordum olayı.
Karıları kardeşse birbirlerine bacanak derler.
İki arkadaşın kız arkadaşları birbirine kardeş kadar yakınsa birbirlerine bacanak desinler diye yoruyorum şuan bu olayı.
Tamamen yok yere sırf hitap şekli olsun diye birbirlerine bacanak derler mi ya ? Ne demek bacanak ne alaka !
Bana bi akıl verin. Birbirlerine bu şekilde hitap eden iki arkadaşın altında bacanak kelimesinin gerçek anlamıyla bi şey aramalımıyım yoksa bu sadece hitap şekli olabilir mi ?
Şöyle açıklayayım.
Sevgilimle sevgilimin bi erkek arkadaşı birbirine bacanak diye hitap ediyorlarmış.
Bunun altında bi şey arıyorum şuanda. Güvenmiyorum sevgilime. Şimdiye kadar hiç bu şekilde bi hitap kullandığını görmedim çünkü başka arkadaşlarına.
bende bişey var sandım. yaş kaçiki arkadaşın birbirine bacanak diye hitap etmesinin anlamı nedir ? Hayır ben gerçekten gerçek anlamına yordum olayı.
Karıları kardeşse birbirlerine bacanak derler.
İki arkadaşın kız arkadaşları birbirine kardeş kadar yakınsa birbirlerine bacanak desinler diye yoruyorum şuan bu olayı.
Tamamen yok yere sırf hitap şekli olsun diye birbirlerine bacanak derler mi ya ? Ne demek bacanak ne alaka !
Bana bi akıl verin. Birbirlerine bu şekilde hitap eden iki arkadaşın altında bacanak kelimesinin gerçek anlamıyla bi şey aramalımıyım yoksa bu sadece hitap şekli olabilir mi ?
Şöyle açıklayayım.
Sevgilimle sevgilimin bi erkek arkadaşı birbirine bacanak diye hitap ediyorlarmış.
Bunun altında bi şey arıyorum şuanda. Güvenmiyorum sevgilime. Şimdiye kadar hiç bu şekilde bi hitap kullandığını görmedim çünkü başka arkadaşlarına.
İşte bunun için erkek egosuna hizmet etmemek gerekiyor..ve kadinin sayginligi yok malesef
işbaşı yaptıknoluyo ya hepiniz rüyanız da kk yımı gördünüz bu ne hız sabah sabah
Tek gülme millete de gosterseydiniş yerinde kahkaha attım senin yüzünden yaaa
Tek gülme millete de gosterseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?