Kızlar çabuk gelin !!

Çalıştığım yerde herkes birbirine bacanak diye hitap ediyor neredeyse ,sıfır sıkıntı.
Belki çalıştığın yerdeki herkes aynı kadın ile çıkmış, görüşmüş yada ücret karşılığı görüştükleri kadın olabilir.. 17 numaralı mesajda yazdığım örnekten dolayı diyorum..

O da mümkün tabi çok iğrenç olsa da :) konu sahibi bunu dert etmesin ama önemli bir durum gibi görünmüyor.

ve kadinin sayginligi yok malesef

Hitap seklidir normal biz lisedeyken arkadaslarimizda bacanak derdi birbirine hatta dersane hocalarimizda erkek öğrencilere derdi, altinda hic bise aramadim ben bu durumun:) guvenmedigin biriyle niye sevgilisin asil problem o bence

bende bişey var sandım. yaş kaç

dram kraliçesi gibi sabah sabah göz yaşlarına boğulacak ne var bunda..
sor sevgiline neden bu şekilde hitap ediyorsunuz birbirinize diye.. belki eskiden 2 kız kardeşle çıkmışlardır ordan kalmıştır.. belki diğer bir sürü erkek gibi öylesine bir hitap şeklidir..
ama bana kalırsa bacanak lafından olay yaratacak kadar sevgiline güvenmiyorsan ayrıl gitsin..

ve kadinin sayginligi yok malesef
İşte bunun için erkek egosuna hizmet etmemek gerekiyor..
Mesela hoşlanıyor kadın çıkıyor görüşüyor, belki özelini paylaşıyor ve hani kadınlara dedikoducu diyen cins tir ya erkek, sanki anneleri kız kardeşleri yokmuşcasına..
İnsan olan erkek zaten kadın hakkında şakasına esprisine bile dememeli geçmişteki kadın için yada herhangi ilişkilerinin bulunduğu kadın hakkında..
Dikkat ederseniz aynı erkekle tesadüf çıkan kadınlar erkeğin cinselliği hakkında yada şerefi hakkında konuşmazlar, sadece kalbi kırılmışsa belki sıradan küfür vari konuşurlar, onuda arkasından değil yüzüne söylerler..
Pek fazla kadında yoktur öyle basit laflar etme huyu.. Kadının ki sinirdir geçer, ama erkek diline pelesenk eder..
Görüştüğünüz erkeklerin kişilik kalitesi önemli..

benim eşimde benim samimi olduğum bir kaç bayan arkadaşlarımın eşine bacanak der çok hoşuma gider doğrusu.arkadaşlarımın eşlerini sahipleniyor diye düşünüyorum.

bence yakın arkadas olan ıkı kızı aralarında paylasmıslar. belki ulasamayacakları bırı belki bir espri ...
yoksa nıye densınkı bacanak. ben duymadım baska anlamda soleyeni.

Benim Eşim de arkadaşına bacanak diye hitap eder arkadası evli ve ben eşi olan bayanla henüz tanışmamışım bacanak derdi.
Şu an eşiyle tanışmış ve çok iyi arkadaş olmuş durumdayız hala bacanak der hatta arkadaşı bana da bacanak der bende ona bazen abi bazen bacanak derim.
Bu bulunduğunuz ortama göre değişir açıkçası. Bizim burda normal karşılanır ama sızın ortamı burdan bilip anlamak zor.

Başla iki arkadaşına da kuzen, kuzi diye hitap eder ama arada akrabalık bile yok .

Eşimin bir arkadaşı gök tanrıya inanıyor. Eşimle birbirlerine hacı diyorlar. Altı üstü bir hitap. Ben olsam takılmam güler geçerim.

"pireyi deve yapmak" deyimi cuk oturmuş sizin duruma...
böle bi mevzuda kusana kadar ağlamak biraz abartı olmamış mı sizce de?
ayrıca "bacanak" lafından daha önemli olan "sevgilime güvenmiorum" kısmı bence...

hiç de sevmediğim bi laf şu "bacanak" bacanak nedir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…