Kızlar çabuk gelin !!

Belkide eskiden bunlar iki en yakın kız arkadasın yada kardesin sevgilileriydi, sonra ayrılıp senle sevgili oldu ama o arkadasına eskiden bacanak diyodu hala bacanak diyor olabilir

Sevgiline guvenmiyorsan bu telasini anlarim da durduk yere havadan nem kapma yani birak desinler, benim de erkek arkadaslarim birbirine boyle manyak seyler diyor bacanak, mudur, patron, haci, aga vs.

Bir arkadaşım vardı birbirlerine bacanak derlerdi. Tüm arkadaş ortamımızda biliyordu. İkisi de alakasız insanlarla evlendiler hala birbirlerine bacanak derler espiri konusudur.

Not: biz buradan hangi maksatlı dediğini bilemeyiz nihayetinde yazdığınız metinden bir şey anlaşılmıyor. Böyle şeyler yüz ifadesi ses tonu ve samimiyetle alakalı biz bilemeyiz.

Benim bir arkadaşım istisnasız tüm erkek arkadaşlarına bacanak derdi. Zaten lakabıda bacanak dı. Onun için bana ekstra bir anlamı varmış gibi gelmedi.

Lise dönemimde Çoruma ziyarete gitmiştik kuzenimin arkadaşları birbirlerine hep bacanak bacanak çok şaşırmıştım Kuzenimde "Kanka'nın Çorumcası " demişti. Bazı yörelerde bu tarz hitaplar çok normal.

Ne olur her şeyi dert etmeyin ya bu kadar. Hayat kısa kuşlar uçuyor...

Evet bazen samimiyet belirtmek amacıyla öyle hitap ediyorlar birbirlerine , bir arkadaşın yazdıgı gibi çorum yozgat kırıkkale mersin tokat gibi yörelerde daha fazla, böyle uzata uzata bacanağhh derler , baco diyende var ayy ne itici şu erkeklerin hitap şekilleri..

Gecmiste ikisinin birbirini taniyan ve yakin olan kiz arkadaslari olabilir.
Bende boyle hitap eden birini taniyodum gecmiste eski sevgilileri arkadaşmış.
Erkeklerin birbirine hitap seklide bana cok itici gelir kardesim, haci, bacanak bunlar ne sacma laflar.

Doğru anlamışsın
Yoksa kanka ya da kardeş derlerdi
Arkadaşı yeni sevgili yaptıysa, bu da o kızın bi arkadaşını beğenmiştir
Bacanak ayağı yapıyorlar

İstifra etme noktasına geldim şuan gözlerimdende istemsiz yaşlar akıyo.
Hayır öyle değil biri benim sevgilim.

Bir sakin ol. Kendi kendine kuruyorsun bence.
Komik bir hitap şekli sadece. Erkeklerin çoğu bacanak, kayınbirader, görümce, elti sarmalını tam bilmez zaten.

Eğer sevgilinin erkek arkadaşının, senin bir arkadaşından hoşlanma durumu varsa da böyle demiş olabilirler.

benim eşiminde var öyle bir arkadaşı.. gel bacanak git bacanak.. ilk öğrendiğimde sordum ama öyle bir şey olmadığını zamanında şakalaşırken öyle alıştıklarını söyledi. 5 senelik evliyim bir sıkıntı çıkmadı
bence sizde çok dert etmeyin,erkeklerin oluyor böyle garip tabirleri. ama siz sevgilinize güvenmiyorsanız o ayrı

Erkeklerin garip hitap şekilleri abimde bir dönem arkadaşları arasında birbirlerine bacanak derlerdi ama tıs yani

erkekler birbirine bacanak der amcaoğlu der herşeyi derler samimiyet anlatmak için kullanırlar genelde çok takılma bence

senin bir kiz arkadasindan hoslaniyor olabilirmi o arkadasi

Bence çok büyütme çünkü kendine zarar veriyorsun. Bulunduğum şehirde herkes birbirine adaş diye hitap ediyor birde kimsenin adı aynı değil sen düşün yani belki zamanında aralarında böyle bir espiri oldu öyle kaldı birde böyle bak olaya yıpratma kendini boş yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…