Kızlar canım çok sıkkın .. saçma ama bi arkadaş bulmam lazım ..

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Sürekli yalnız olmaktan ve konuştuğum ve gördüğüm tek canlının eşim olmasından çok sıkıldım.. mesela su an .. eşimle yine kavga ettik .. Her zaman ki gibi zora gelince uyudu ... ben se su an bir arkadaşım olup hadi buluşalım demeyi ne kadar çok isterdim ... Buna gerçekten çok ihtiyacım var ... aranızda istanbul da yaşayıp benle arkadaş olmak isteyen yok mu :( valla çok iyi arkadaş olurum ..

Hemşerim memleket neresi vs gibi topik vardı canım oradan bir bak istersen. İstanbul'da olsak bulusurduk senle ama ben sana cook uzagim. Evde olmak bunalıyor insanı haklısın

Halk eğitim kurslarına gidebilirsiniz hem ücretsiz hem de geniş çaplı kurslar veriyorlar. Oradan daha güvenilir arkadaş edinebilirsiniz. Hem semtinize yakın olur

Tabiki siz iyi niyetijizle yaklasmak isteyi arkadas olmak istyosunuz size karsi bi yanlis dusuncem yok ama bunu suiatimal edenler olabilir yada ne bilim kotu niyetli biride buraya bi konu acar bi sekilde insanlar ona guvenir.insanlarin basina hersey gelebilir.kadin diye evine davet eder gitmek istersin basina hersey gelebilirm ben komsuya bile giderken habersiz gitmiyorum.lutfen yanlsi anlamayin ama arkadasin dedigi gibi kimseye guveilmez

Benim buradan arkadaşlarım oldu. Aynı zamanda hamile kaldık. Hem dışarda hem evlerimizde görüştük. Hatta birinin evine şehir dışına gittim o da aynı sekilfe bana geldi. Şuan 4 senelik dostlarım onlar benim. :)) Ama tabi sanal ortam pat diye kimse kimseye güvenmez.

Benim buradan arkadaşlarım oldu. Aynı zamanda hamile kaldık. Hem dışarda hem evlerimizde görüştük. Hatta birinin evine şehir dışına gittim o da aynı sekilfe bana geldi. Şuan 4 senelik dostlarım onlar benim. :)) Ama tabi sanal ortam pat diye kimse kimseye güvenmez.
Yaa ne guzel. Ozendim simdi size.

Tabiki siz iyi niyetijizle yaklasmak isteyi arkadas olmak istyosunuz size karsi bi yanlis dusuncem yok ama bunu suiatimal edenler olabilir yada ne bilim kotu niyetli biride buraya bi konu acar bi sekilde insanlar ona guvenir.insanlarin basina hersey gelebilir.kadin diye evine davet eder gitmek istersin basina hersey gelebilirm ben komsuya bile giderken habersiz gitmiyorum.lutfen yanlsi anlamayin ama arkadasin dedigi gibi kimseye guveilmez
Çok iyi anlıyorum canım seni .. ben fake lerin bile mesaj atmasından korkuyorum .. ama napim çok yalnızın cook

Bu şekilde insanlar güvenmesi doğal olarak zor.
Kurs spor salonu vs yazılabilirsiniz.
Arkadaş ortamı içinde sosyalleşmek içinde güzel olur.
Onun dışında hayvan barınaklarını da ziyaret edebilirsiniz.
Evcil hayvan sahiplenebilirsiniz.

Back
X