tatlım artık yunanistana vize almak o kadar kolay oldu ki... ben yunan vatandaşıyım ama aslen türküm... nişanlımla yunanistana gelip gidebilmek için vize aldık ve hemen verdiler... ayrıca turizm ile ilgilendiğim için vize almak için gönderdiğim müşterilerim de çok çabuk vize alıyorlar... tabii süresini bilmiyorum ama zannedersem ilk başta 10 günlük falan veriyorlar... okulundan orada okuduğuna dair bir yazı al pasaportun 3 fotoğraf orada dolduracağın bir belge ve seyahat sigortası.. unuttuğum bir şey varsa aklıma gelince tekrar yazarım... ama bütün bunlarla konsolosluktan randevu aldıktan sonra gidersen büyük ihtimalle o vizeyi çok çabuk alırsın... iyi şanslar tatlım... bu arada yunanistanın neresinde bu arkadaş...
Merhaba kızlar 6 ay once biriyle yunan bir erkekle tanıstım, tahmin edebiliceğiniz gibi aramızda bi bağ oluştu, her gun msn skype facebook telefon sürekli konusuyoruz ve bişeyler hissetmeye başladım sanırım, oda öyle..
ancak bi sorun var, biliyosunuz Yunanistan'a vize almak problemli olabiliyor.Ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim, Yunanistan'a gitmek istiyorum ama otelde falan kalmayacağım sadece ordaki erkek arkadaşımla gorusmek için gidicem. Sizce vize alabilirmiyim beni bu konuda biraz bilgilendirin lütfennnn....
illa ki yeşil pasaportunun olmasına gerek yok... ki yeşil pasaport ise vize bile almana gerek yok... annenlerden birşey istemene de gerek yok... öğrenci belgesini al ama... seyahat sigortası da yaklaşık 100-200 civarında... aslında doğrusu ben nişanlıma yaptığımda seyahat sigortasını 94 tl ödemiştim... yani onun fiyatı hakkında bir bilgim yok... ama vize de paralı yani o da yaklaşık 150 tl...
Niye vize alamayacağını düşünüyorsun? Tanık olduğum tek bir şey vardı; eski patronum pasaportuyla KKTTC ye giriş yaptığı icin alamamıştı, sonra pasaportunu yeniledi ve aldı vizesini.
bi de yeşil pasaport gerekiyor değilmi? vize aldım diyelim sonrası kolay mı giriş çıkışlar yani illaki bi otele kayıt yaptırmam şartmı
yunanlılar türklere kolay kolay vize vermior diye dydumm
onun durumu müsait değil, biliyosunuz yunanistanda kriz parasızlık falan diz boyu...nasıl vize alıcam gezi amaclı gıtmek icin
nasıl yani yeşil pasaportum olması yetiyormu yunanistan a gitmek icin???
ya güzelim kolay ilişkiler varken neden hep zoru buluruz anlamam. adamda para yok buraya gelemiyo (yada gelmemek için bahane üretiyo) bu kadar kötü bir dönemde sen nasıl internetten tanıdığın birinin yanına gidersin yaaa. offf cidden bizim kızlarımızda akıl çıkmış gitmiş, neyine güveniyosunda gidiceksin sen orda tecavüz etse sana alıkoysa seni satsa ne biliyim kesip organlarını satsa kime ne anlatıcan he söylermisin bana
aklını başına al Allah aşkına burdan yunanistana yuh artık yaaa...
Yeşil pasaportu öyle her gidene vermiyorlar :)
evet yeşil pasaport yeterli ama kktc mühürü yoksa... çünkü mühür varsa giremiyorsun... yunanistanın neresine gideceksin?
onun durumu müsait değil, biliyosunuz yunanistanda kriz parasızlık falan diz boyu...nasıl vize alıcam gezi amaclı gıtmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?