Kızlar çaresiz durumdayım nasıl anlatsam...

hunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
132
1
46
Kocaeli
Merhaba kızlar 6 ay once biriyle yunan bir erkekle tanıstım, tahmin edebiliceğiniz gibi aramızda bi bağ oluştu, her gun msn skype facebook telefon sürekli konusuyoruz ve bişeyler hissetmeye başladım sanırım, oda öyle..
ancak bi sorun var, biliyosunuz Yunanistan'a vize almak problemli olabiliyor.Ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim, Yunanistan'a gitmek istiyorum ama otelde falan kalmayacağım sadece ordaki erkek arkadaşımla gorusmek için gidicem. Sizce vize alabilirmiyim beni bu konuda biraz bilgilendirin lütfennnn....

sanırım sanal ortam da bır tanısma olmus .
hep sanal araclardan bahsetmıssınız de.
neyse daha ılk gorusme ıse ,sız degıl o gelsın yanınıza .

tatlım artık yunanistana vize almak o kadar kolay oldu ki... ben yunan vatandaşıyım ama aslen türküm... nişanlımla yunanistana gelip gidebilmek için vize aldık ve hemen verdiler... ayrıca turizm ile ilgilendiğim için vize almak için gönderdiğim müşterilerim de çok çabuk vize alıyorlar... tabii süresini bilmiyorum ama zannedersem ilk başta 10 günlük falan veriyorlar... okulundan orada okuduğuna dair bir yazı al pasaportun 3 fotoğraf orada dolduracağın bir belge ve seyahat sigortası.. unuttuğum bir şey varsa aklıma gelince tekrar yazarım... ama bütün bunlarla konsolosluktan randevu aldıktan sonra gidersen büyük ihtimalle o vizeyi çok çabuk alırsın... iyi şanslar tatlım... bu arada yunanistanın neresinde bu arkadaş...

onun durumu müsait değil, biliyosunuz yunanistanda kriz parasızlık falan diz boyu... nasıl vize alıcam gezi amaclı gıtmek icin

ablacım ogrenci belgesi lazım deil mi? o kolay..peki seyahat sigortası 30 000 tl miydi? bir de ailevi baska belgeler lazım mı annemlere bu konudan bahsetmedim:)

bi de yeşil pasaport gerekiyor değilmi? vize aldım diyelim sonrası kolay mı giriş çıkışlar yani illaki bi otele kayıt yaptırmam şartmı

illa ki yeşil pasaportunun olmasına gerek yok... ki yeşil pasaport ise vize bile almana gerek yok... annenlerden birşey istemene de gerek yok... öğrenci belgesini al ama... seyahat sigortası da yaklaşık 100-200 civarında... aslında doğrusu ben nişanlıma yaptığımda seyahat sigortasını 94 tl ödemiştim... yani onun fiyatı hakkında bir bilgim yok... ama vize de paralı yani o da yaklaşık 150 tl...

Niye vize alamayacağını düşünüyorsun? Tanık olduğum tek bir şey vardı; eski patronum pasaportuyla KKTTC ye giriş yaptığı icin alamamıştı, sonra pasaportunu yeniledi ve aldı vizesini.

nasıl yani yeşil pasaportum olması yetiyormu yunanistan a gitmek icin???

Niye vize alamayacağını düşünüyorsun? Tanık olduğum tek bir şey vardı; eski patronum pasaportuyla KKTTC ye giriş yaptığı icin alamamıştı, sonra pasaportunu yeniledi ve aldı vizesini.

yunanlılar türklere kolay kolay vize vermior diye dydumm

Bu yapacağınız şeyin adı delilik..Ülkeler arası bir seyahatten bahsediyorsunuz üstelik..Hiç tanımadıgınız birisinin yanına gidiyorsunuz hırlı mıdır hırsız mıdır ? Neler duyup,görüyoruz,izliyoruz,okuyoruz..Lütfen bu tip şeylerde kalbinizden önce mantığınıza baş vurun..

bi de yeşil pasaport gerekiyor değilmi? vize aldım diyelim sonrası kolay mı giriş çıkışlar yani illaki bi otele kayıt yaptırmam şartmı

Yeşil pasaportu öyle her gidene vermiyorlar :)

yunanlılar türklere kolay kolay vize vermior diye dydumm

Yok öyle bişey, öğrencisin, daha önce uluslararası giriş çıkışın olmamış, turist vizesi alırsın bi sıkıntı olmaz.

onun durumu müsait değil, biliyosunuz yunanistanda kriz parasızlık falan diz boyu... nasıl vize alıcam gezi amaclı gıtmek icin

ya güzelim kolay ilişkiler varken neden hep zoru buluruz anlamam. adamda para yok buraya gelemiyo (yada gelmemek için bahane üretiyo) bu kadar kötü bir dönemde sen nasıl internetten tanıdığın birinin yanına gidersin yaaa. offf cidden bizim kızlarımızda akıl çıkmış gitmiş, neyine güveniyosunda gidiceksin sen orda tecavüz etse sana alıkoysa seni satsa ne biliyim kesip organlarını satsa kime ne anlatıcan he söylermisin bana
aklını başına al Allah aşkına burdan yunanistana yuh artık yaaa...

evet ablacm sende çok haklısın...ben sadece sormak istedim hemen gidicek değilim:)

Yeşil pasaportu öyle her gidene vermiyorlar :)

Yeşil pasaportu herkese varmiyorlar zaten,belirli bir dereceye gelirsen alabiliyorsun.Alanlarda asker bürokratlara veriyorlar..KKTC ye yeşille giriş yaptıysan yunanistan vize vermiyor..Yunanstana gitmek istersem ben gidemiyorum maalesef ..

evet yeşil pasaport yeterli ama kktc mühürü yoksa... çünkü mühür varsa giremiyorsun... yunanistanın neresine gideceksin?

yok ya baktım şimdi yeşil pasaport zoor..biz vizeye geri dönelim.. Attiki 'ye yani Atina da olabilir farketmez...yrdmcı ol nolurr(((

çok güzel düşünmüşsün netten tanıdığın adamın yanına üstelik başka ülkeye git, hatta cebinde ne kadar para varsa ver malum kriz var orda, bizde alkış tutarız burdan aşka bak beahh diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…