- 20 Mart 2008
- 141.927
- 213.850
- 1.423
- 60
evet yaa yeşil pasaport da zor iş..
çok güzel düşünmüşsün netten tanıdığın adamın yanına üstelik başka ülkeye git, hatta cebinde ne kadar para varsa ver malum kriz var orda, bizde alkış tutarız burdan aşka bak beahh diye
ay sen yazilanlari okumuyor musun?sakin ha sakinevet yaa yeşil pasaport da zor iş..
evet ablacm sende çok haklısın...ben sadece sormak istedim hemen gidicek değilim:)
ay sen yazilanlari okumuyor musun?sakin ha sakinnereye gidiyorsun?kime gidiyorsun?sadece etkilendigin birine asik olsan bile sakin canim bak bu devirde heryer herkes tehlikeli.aklini basina al otur oturdugun yerde.sen ogrenci halinle gidebileceksin-ailenden gizli-o kriz sebebiyle gelemeyecek!!pek yemedim
yok yok zaten tek gitmem ona yedircek para da yokkii
Ailen ne amaçla gitmek istediğini biliyormu peki?
sanal ortamda tanıştığın biri için farklı ülkeye gitmek çok güvenli değil. parası yoksa ver senin yol paranı o gelsin. yol parasını yollamana rağmen gelmezse niyetini anlamış olursun.
senin alacağın pasaport lacivert pasaport. yeşil pasaport herkese verilmiyor. bazı pozisyondaki memmur vb... veriliyor. lacivert pasaportunu 1-2günde alırsın zaten emniyetten. yoğun ilçelerde sıra gelmiyor online sıra almaya çalış. sabah büro açılmadan kapıda beklemek gerekir.
vize başvurun için de, evet olimpiyatlar zamanı çevremdeki bazı kişilere sorun çıkarmıştı yunanitstan vizede... eskiden öyle sorunlar oluyordu bazen. ama şimdi öyle bir lüksleri yok. alırsın vizeni.
gene de hiç güvenmedim bu duruma. illa tanışmak istiyorsan, yolla bileti o buraya gelsin... öğrenci evindeki erkek arkadaşlarına rica edersin orada kalır, otel de ödemez. parayı alır gelmezse de niyetini anlaşılmış olur.
kzlar ne diyosunuzz bu işe ??? o mu gelsin gelemem kriz var param yok diyo
kızlar haklısnz korktum walla simdi bende yaaa ay iiki solediniz...
onlara gezi dicem yalan da deil yunanistanı çok seviyorm mrk ediorum ben
kzlar ne diyosunuzz bu işe ??? o mu gelsin gelemem kriz var param yok diyo
ya okadar masum saf temiz ki hersey boyle kotu olasılıkları aklıma getiremedim bi de mantklı dusunemıor insan boyle dolu dolu hissettiği zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?