Kızlar çaresiz durumdayım nasıl anlatsam...

çok güzel düşünmüşsün netten tanıdığın adamın yanına üstelik başka ülkeye git, hatta cebinde ne kadar para varsa ver malum kriz var orda, bizde alkış tutarız burdan aşka bak beahh diye

yok yok zaten tek gitmem ona yedircek para da yokkii

altı üstü turist vizesi, her türlü çıkar
umarım siz de oradan sağ salim çıkar gelirsiniz ülkemize

6 ayda sadece sanal ortamda tanıdığın bir adama güvenip hiç bilmediğin bir ülkeye gitmek büyük cesaret

evet yaa yeşil pasaport da zor iş..
ay sen yazilanlari okumuyor musun?sakin ha sakinnereye gidiyorsun?kime gidiyorsun?sadece etkilendigin birineasik olsan bile sakin canim bak bu devirde heryer herkes tehlikeli.aklini basina al otur oturdugun yerde.sen ogrenci halinle gidebileceksin-ailenden gizli-o kriz sebebiyle gelemeyecek!!pek yemedim

evet ablacm sende çok haklısın...ben sadece sormak istedim hemen gidicek değilim:)

sakın sakın bu hatayı yapma canım tamammı delilik bile değil bu kusura bakma ama aptallık. hem adamda para yok yanına bile gelemezken. bırak Allah aşkına reel ilişkiler yaşa sevgilin yanında olsun elini tutsun hisset onu. bu adamıda salla gitsin. yada o gelsin çok isttiyosa..

evet sakıncalı bi durum ben de hemen gideyim demiyorum belli bir zman icinde tabiiki.ve yalnız ailemden de habersiz gtmem tbiki

sanal ortamda tanıştığın biri için farklı ülkeye gitmek çok güvenli değil. parası yoksa ver senin yol paranı o gelsin. yol parasını yollamana rağmen gelmezse niyetini anlamış olursun.

senin alacağın pasaport lacivert pasaport. yeşil pasaport herkese verilmiyor. bazı pozisyondaki memmur vb... veriliyor. lacivert pasaportunu 1-2günde alırsın zaten emniyetten. yoğun ilçelerde sıra gelmiyor online sıra almaya çalış. sabah büro açılmadan kapıda beklemek gerekir.

vize başvurun için de, evet olimpiyatlar zamanı çevremdeki bazı kişilere sorun çıkarmıştı yunanitstan vizede... eskiden öyle sorunlar oluyordu bazen. ama şimdi öyle bir lüksleri yok. alırsın vizeni.

gene de hiç güvenmedim bu duruma. illa tanışmak istiyorsan, yolla bileti o buraya gelsin... öğrenci evindeki erkek arkadaşlarına rica edersin orada kalır, otel de ödemez. parayı alır gelmezse de niyetini anlaşılmış olur.

lacivert pasaport ogrenciler için mi almam kolaymı?

eet ya sorucam bakalm

Allah akıl fikir versin demek geliyor içimden..Ama yanlış anlama bu sözümü sakın..Şayet ben senin anne-baban olsaydım izin vermezdim..Üç adım ötede türlü türlü cinayetler işlenirken cahil cesaretinize kapılıp ülke değiştirmek gerçekten büyük oynamak manasına gelir..

Geçenlerde bir dizi izliyordum adı neydi unuttum iki kız kardeş Türkiye'ye geliyorlar ve bir batağın içine gömülüyorlardı..Tüylerim ürperdi birden.

kzlar ne diyosunuzz bu işe ??? o mu gelsin gelemem kriz var param yok diyo

olur mu öyle şey sen git tabiki, ailene yalan söyle, sonra bu yalana pembelik katmak için ben zaten yunanistanı seviyorum gezi için gidicem de, hatta eylemlere falan da katıl bence

onlara gezi dicem yalan da deil yunanistanı çok seviyorm mrk ediorum ben

Bence yalan olur geziden önce o yunanlıyı görmek için gidiyorsun bence,senden büyük kızım var böyle bir taleple bize gelse gidecem diye kıyamet kopar evde..Hemde tek başına .....

kzlar ne diyosunuzz bu işe ??? o mu gelsin gelemem kriz var param yok diyo

Ne sen git nede o gelsin sanaldan yeni tanıştığın birine ne kadar güveneceksin ki?

ya okadar masum saf temiz ki hersey boyle kotu olasılıkları aklıma getiremedim bi de mantklı dusunemıor insan boyle dolu dolu hissettiği zaman..

ya okadar masum saf temiz ki hersey boyle kotu olasılıkları aklıma getiremedim bi de mantklı dusunemıor insan boyle dolu dolu hissettiği zaman..

yahu masumluğa temizliğe nasıl bu kadar çabuk kanaat getirdin adamı 6 aydır tanıyosun belki ülkesinde sevgilisi var, yalan söylese yakalayacak durumun var mı? ben erkek olsam ayağıma kadar gelen kızı sadece gezmekle sohbet etmekle bırakmam açık söyliyim, o zaman anlatırsın burda saflığı temizliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…