Kızlar çaresiz durumdayım nasıl anlatsam...

baska durumda olsa bende istemezdim ama grckten hem gezmk yunanistnı gormk hemde onunla bulusmak icin iyi bi fikir olduuna kanaat getirmistim ama tamda suannnnda vazcaydım:)))

valla canım sen bilirsin, ayrıca gezmeye gidiyorumda desen ailen izin verecek mi, adamlar yağmacılığa başladı hangi aile çocuğunu yollar öyle bi yere, viyanaya git çok gezmek istiyosan

Sen gündemi pek takip etmiyorsun galiba.

Şu an Yunanistan da büyük bir kaos var.Hükümet Ab nin önerdiği reform paketini onayladı ve buna tepki olarak yapılan eylemler gittikçe artıyor.

Daha geçen günlerde 2 günlük greve gittiler.Gidersen zor gelirsin.

hahaha doğru walla.. çok çok sağolun kızlar bende heralde bu başlğı açmadan bırak yunanistana surdan suraya gitmezdim hehe

bak burda yaşıtlarında var, ablan yaşında olanlarda var, annen yaşında olacak kadınlarda var hepimiz aynı şeyi söylüyosak bi bildiğimiz vardır dimi güzelim, sen msn'den yazış et ama gitmek yok anneni babanı telaşlandırma, bak benim kardeşim şırnakta asker biz burda ne yediğimizi ne içtiğimizi anlıyoruz

hahaha doğru walla.. çok çok sağolun kızlar bende heralde bu başlğı açmadan bırak yunanistana surdan suraya gitmezdim hehe

Gitme zaten ortalık ne kadar güvensiz umarım bunu biliyorsundur

Bak ben onun annesi yaşındayım mesela kızımdanda yaşça küçük hatta ...

Ben bu kadar tepki veriyorsam vardır bir sebebi değilmi.

Annelik iç güdüsü mesela....

çok teşekkrler kzlarr çok iyisiniz iiki varsınız yaa gercekten bende biraz fazla kaptırıp giden bi insanım iste ondan boyle oluyoo fazla yukseklerden ucuyorumm

çok teşekkrler kzlarr çok iyisiniz iiki varsınız yaa gercekten bende biraz fazla kaptırıp giden bi insanım iste ondan boyle oluyoo fazla yukseklerden ucuyorumm

bide yazmış oraya çaresiz durumdayım diye Allah canını almasın

Çok cesaretlisin 21 yaşındasın hiç tanımadığın birisinin yanına hiç bilmediğin bir ülkeye gidiceksin. Erkek arkadaşını 6 ayda sadece sanal ortamda ne kadar tanıyıp, ne kadar güvendin de yanına gidiyorsun. Daha sabah haberlerde dinledim 17 yaşında ki kız avm tanıştığı erkek tarafından öldürüldü. Sende ki deli cesareti.

kızlar atina dan buraya ucak biletleri ne kdrdır ??

21 yaşındasın millet komşusuna güvenemiyor hala uçak bileti soruyorsun ,bu kadar büyük sana laf söylüyor aç biraz kulağını 40 yıllık kocalar adama neler yapıyor ,kadın pazarlayıcısı mı hırsız mı organ mafyası mı nerden biliyorsun cahil cahil iş yaptığın ,parası yokmuş internete parası var gelmeye mi yok öğrencisin senin nerden var paran çok mu zenginsiniz aileniz yemiyor yediriyor ,ailenin evde ne durumda nasıl geçindiklerini biliyor musun kızımız gitsinde elin yunanlısıyla aşna fişne yapsın demiyorlardır heralde..Allah akıl fikir versin..

ycloz
Bakk bende basliga kandimm

Iceri dalinca kendimi ufo gormus masum koylu gibi hissettim

Konu sahibi oladar ksi gitme diyorsak var bir bildigimiz...dinle sen bizi,...

Tam olarak gormedigin elini bile tutmadigin,tavri tarzi nasil bilmedigin,olaylara karsi tutumu nedior bilmedigin kisiye karsi ne aşki ya...

Bak uni de okuyormussun,cevrende hic erkek kalmadi da ulke sinirlarini niye aşiyorsun...

Yahu ne çılgın bir gençlik geliyor!

Otur güzelim oturduğun yerde,başına kötü birşey de gelebilir

netten ne kadar tanıyıp güvenebilirsin?

huuuuuu aman tanrımmmmmmmm valla netten tanıştığım biiriyle yarım saat mesefe bile olsa gitmem Kaldı ki siz başka bir ülkeye gitmeyi düşüünüyorsunuz.Yapmayın allah aşkına.İnsanları 6 ay boyunca sanal ortamdan tanıyamassınız.Millet 10 yıllık eşini bile tanıyamıyor ne konular görüyoruz kk da Çok isteyen , seni merak eden şartlar ne olursa olsun gelir türkiyeye.Hiiiiç uçak bileti falanda gönderme yada parada gönderme yaa nasıl bir mantktır bu anlamıyorum.Hiç tanımadığın biri.Sadece yazıştığın.Ne bileyim bu kadar önem verme yani.

Hayat masallarda ki gibi değil.Seni çok görmek isteyen bir yolunu bulur gelir.Ha geldi diyelim yinede yalnız buluşma al bir arkadaşını yanına senin bildiğin güvendiğin bir yere gidip oturun konuşun vs.

Ben böyle bir şeyi anneme söylesem annem benim bacaklarımı çırpıştırır Ki söylemem.
Netten biriyle tanışbilirsin, görüşebilirsin. Bunlarda sorun yok.
Ama o gelecek! Ki görüşmek isteyen her halükarda gelir zaten.
Kriz falan demişsin de, Türkiyedede kriz oldu, bir çoğumuzun cebindeki paraya bir şey olmadı. (Memur aileden geliyorum, bize bir şey olmadı zamanında.) Onun cebindeki parayı ne biliyorsun? Onun cebindeki paranın hesabı seni neden geriyor? Gitme sakın, insanların sağı sollu belli değil.

İnsanlar, yıllarca aynı yastığa baş koyduğu eşlerini tanıyamıyor. 6 ayda, başka bir ülkeye gidip sevgiliyi ziyaret etmek!! Cahil cesareti :)
Aman sakın! O da gelmesin siz de gitmeyin.. Param yok demek ne demek. Gelmek istese, otobüsün bagajında gelir... İnanma böyle param yok palavralarına..
Ve sen sen ol, kimseye fazla güvenme...
34 Yaşındayım, bu zamana kadar başıma ne geldiyse insanlara çok güvendiğim için geldi.

[h=2]Dünyada İlk Bakışta Doğruluğuna Çok Güvendiğim Şeylere, İkinci Kez Dikkatle Bakmam Gerektiğini Geç Oldu Ama ANLADIM..![/h]

Bu ne cesaret allah akıl fikir versin . her gördügün yunanlıyı Niko mu sandın sen?

kendine cok fazla guveniyorsun ama isini de sansa birakiyorsun..artik kimseye guven yok..kesinlikle gitme..birak o gelsin gelecekse en azindan senin kendi ulken,kendi insanin birseyden huylanirsan birinden yardim istersin,kalkar gelirsin..oraya gidersen her konuda ona bagli olursun kacip gelmeye cesaretin olmayabilir..tanimadigin birine hemen kendini teslim etme..parani da kaptirma..

demekki tek derdin okul vs.degilmis canim neyse,
neden sen gidiyorsun kiz basina ne isin var cok istiyorsa o gelsin,
sen sakin gitmek gibi bir hataya düsme bilmedigin yerde basina bir is gelse ne yapacaksin.....

gitme boşver,binbir türlü insan var.
başına bişey gelse oralarda neyaparsın.
kimse yardım etmez sana Allah korusun.
baktın hiç olmuyor illaki görecem diyorsan.
pasaporta vizeye vereceğin parayla,onun biletini al(kriz var parasız diyorsun)
görüşün bildiğin bir mekanda,inan böylesi daha güvenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…