kızlar burada hep mutlu haberlerımı paylaştım ben hamimileğimi bilen bilir ilk buraya yazdım ama bu sefer gercekten korkunc bır olayı sizinle paylaşmak ve sizden yardım etmek için yazıyorum. kendi kendime düşündüm ne yapacagımı bılemedım.oturdugum apartma gelin olarak geldim ve 3 aydır burdayım calıstıgımdan kendı kat komsularım dısında kımseyı tanımıyorum. busabah marketten gelınce merdivende daha sonradan komsunun kızı oldugunu ogrendıgım bir kız oturmus aglıyordu. once bırsey demedım ama sonra dayanamadım gıttım yanına oturdum yardım edebileceğim birşey varmı dedim. edemezsin dedi ama en azından anlatırsan rahatların dedim. birlikte kahvaltı edelimmi dedim. neyse geldi ben kahvaltıyı hazırladım ve anlatabilirsin dedim once zor zor cumleleırını olusturdu. sonra anlattı. kız 17 yasında 26 yasında sevgılı varmıs zorla bırlıkte olmus kızla ve videoya almıs.gene bırlıkte olmazsa ailesine izletmekle tehdit ediyormus kızla.benden yardım istedi ama ben ne yapabilirim ki? aklıma siz geldiniz kızlar yardım edelim bu kıza annesiyle nasıl konusabilirim ki?