kızlar cevap verın lutfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi tok
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
345
1
118
Ankara
ılk muayneye adetlımı gıdılse ıyı olur yoksa temızmı yazarmısınız lutfennn

tüp bebeğemi başlıcan?biraz açıklayıcı yazsan daha iyi cevap verebiliriz.zaten dr sana adetinin 2 günü gel der muayene için.ama belki farklı bir tedavi kullanacaktır sana.dr la konuştunmu?

canım ilk muayeneye adetliyken gidiliyor eğer adetli değilsen doktor sana adetin 2. günü gel diyor hem zaman kaybetmemiş olrsun

tüp bebeğemi başlıcan?biraz açıklayıcı yazsan daha iyi cevap verebiliriz.zaten dr sana adetinin 2 günü gel der muayene için.ama belki farklı bir tedavi kullanacaktır sana.dr la konuştunmu?

evet tup bebek ıcın canım aramıstım gun almak ıcın adetlı adetsız farketmez dedı bende emın olmak ıcın sızlere bı sorayım dedım

canım ilk muayeneye adetliyken gidiliyor eğer adetli değilsen doktor sana adetin 2. günü gel diyor hem zaman kaybetmemiş olrsun

sagol canım ben aramıstım bana farketmez dedıler bende onun ıcın emın olmak ıcın sıze bı sorayım dedım bu benım 3.denemem olacak rabbım yardımcımız olsun

adetli git bence.çünkü hep tedavi adetin 3.günü başlar muayenede 2.günü olur.ben ikisindede öyle yaptım yani.

fark etmez olur mu hiç?adetin 2 veya üçüncü günü gidiliyor.ilaçlar ona göre veriliyor.bence adetliyken git.

Adetliyken rahim daha iyi incelenebiliyorr ...

Ve tedaviye baslanip baslanmiyacagi kararina variliyor ..

Doktorun farketmez demesi belki tedavi öncesi ilk muayenedir ...

Uzun mu kisa mi protokol olacagina karar vermesi acisindan ...

Adetliyken kontrol icin yine cagiracagina eminim ...

adetli git bence.çünkü hep tedavi adetin 3.günü başlar muayenede 2.günü olur.ben ikisindede öyle yaptım yani.

sagol canım yaa bende ıkısındede adetlıyken gıttım bunda nedense farketmez deyınce kafam karıstı

Adetliyken rahim daha iyi incelenebiliyorr ...

Ve tedaviye baslanip baslanmiyacagi kararina variliyor ..

Doktorun farketmez demesi belki tedavi öncesi ilk muayenedir ...

Uzun mu kisa mi protokol olacagina karar vermesi acisindan ...

Adetliyken kontrol icin yine cagiracagina eminim ...

sagol canım yaaa

Back
X