kızlar ciddi bi sorunla basbasayim

vay vay vay....
stratejilere bak hele....
bırak yapsınlar send güzelce karşıdan izle...

Çok tuhaf bir durum.Gerçekten sıkı fıkı değillerse,eltinin bu sözlere alınması gerekmez mi ?

Mesela ah kızım bütün işlerimi yapıyorsun diyeyim,samimi gibi davranalım...
O zaman eltine,işlerimi yapmıyorsun,samimi değiliz demiş oluyor ?

Sen bu eltine dikkat et bence.Kayınvaliden böyle bir şey söylememiş bile olabilir.
Belki gerçekten çok samimilerdir ve sen gidince bu ne perhiz bu ne lahana turşusu deme diye önhazırlık yapıyordur.

eltin de akılsızmış kaynanan da .İşin cidden zor .
Hemde nasil kayinvalidem eltimle beni kiskaniyor sanirim. Eltim hamileyken ben hic kiyamadim ona sunu yap dediklerinde ben yaparim otur sen dedim hep. Iyi anlasiyoruz ya kiskancliktanda yapiyor olabilir

Ozaman eglenceye hazir ol , o seni kiskandircsm diye hazirlanirken , Sen catlat onu ..
hicteee kafana takma , ciddi bir sorunda degil neden takiyosunki...

Iki yaz gecirdm kv ile yani yapar eltim art niyeli olsa anlardim bugune kadar. Yani saklayamaz iki yaz demek 6 ay gibi bi sure

Ozaman eglenceye hazir ol , o seni kiskandircsm diye hazirlanirken , Sen catlat onu ..
hicteee kafana takma , ciddi bir sorunda degil neden takiyosunki...
Yani arkamdan is ceviriyo kv. Benide istemedi hic bugun bunu yapan yarin kocamla arama girmeye baslamazmi sizce ?

[QUOTE="xDerinMavix, post: 37157483, member: 474384" o zaman ne diyim.
İnsan hayır demeyi de bilmeyi.
[/QUOTE]
Bunu ina defalrca soyledim yasi benden buyuk ama kv biyere gideceği zaman ona hadi sende gel diyo istemedigi halde gidiyor . Istemeye istemeye akrabalariyla güne girdi bana gel dediğinde gelemem der gecerim. Oda bana der hatta ben nasil yapicam yapamiyorum diye

Ya ben hic samimi olmadim onunla oda beni hic sevmedi. Anne demiyorum mesela. Ben onu onun kişiliğiyle yargiliyorum o beni aile ve yetisme tarzimla.
hıı bu yüzden "annecim" de demiştir eltinize. Aman boşver yaa. Arkadaşlara katılıyorum, o överse sen de de ki evet ben de çok seviyorum X ablayı çok iyi birisi çok hamarat... Kaynananın her söylediğine de takılmamaya çalış bence, boşver, araştırdıkça takıldıkça kendi kendimizi dolduruşa getirip üzülüyoruz. Salla gitsin 3-4 gün 5 gün neyse yani kalır dönersiniz. Kafana takma rahatına bak

Yani arkamdan is ceviriyo kv. Benide istemedi hic bugun bunu yapan yarin kocamla arama girmeye baslamazmi sizce ?
o kocanın tavrına bağlı. öyle bir şey olursa o zaman düşünürsün. kadın kadına biliyoruz ki daha rahat dedikodu yapılıyor. belki oğluyla kötü olmamak için ona bir şey demez. olmamış şeyler için vesvese yapmayın bence. gerçekten böyle düşüne düşüne kendimizi üzüyoruz...

Haklisin abla ama yani her bayram gidiyorum 1 hafta kaliyorum sayiyorumki gidiyorum yani oyun yapicagina al karsina seninle derdim şu de

Ya mesaji esime gostersemmi acaba ama duyulursa eltim arada kalir mi acaba ?
Kalır tabi. O zaman da onların arası bozulur. Bence gerçekten büyütmeyin. Sonuçta birbirinize karşı karşılıklı soğukmuşsunuz. Onlar sıcak olursa olsun boşver. Büyütmemeni tavsiye ederim.

Haklisiniz aslinda

Haklisin abla ama yani her bayram gidiyorum 1 hafta kaliyorum sayiyorumki gidiyorum yani oyun yapicagina al karsina seninle derdim şu de
canım ben de ailemden başka yerde yaşıyorum, her bayram beraberiz dediğin gibi. üstelik, onlar köydeyse köye gidiyoruz mesela bu bayramda olduğu gibi. İnsanlara arkadan konuşmak daha kolay geliyor. Benimki de yüzüme yavrummmmmmm der ama arkamdan görümcemle bir olup vırvır ettiklerini çok iyi biliyorum. ama bana ne, ne derlerse desinler, kendimi yoramam. yüzüne de ben de cicim derim ama özünde biliyorum ki çok soğuk bir insan ve çok müdahaleci...

Evet ya soylemeyeyim bakarim ben ordayken bana davranislari nasil olacak
Boşver, gerçekten. Bırak onlar eltinle sevgi kelebeği olsunlar. Benimki de eltisinin geliniyle çok iyi anlaşır, sanki kendi gelini gibidir. Kim ne isterse yapsın. Biz boşverirsek, boşvermeyi öğrenirsek, yaptıklarının zararı da kendilerine olur. Kadınlar olarak boşvermeyi biraz öğrenmemiz lazım. Kafamıza takıp takıp kendimizi üzüyoruz. Ben mesela sonra da eşimi yiyip bitiriyorum, ne gerek var?

Bu nasıl bir insan da çocuk gibi sağındakini solundakini kıskandırmaya çalışıyor? Şok içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…