kızlar ciddi bi sorunla basbasayim

Size iyi eğlenceler o zaman

[QUmerisina, post: 37157167, member: 622071"]Size iyi eğlenceler o zaman [/QUOTE]
Ne eğlence ama bilerek yaptığını biliyorum icim icimi yer şimdi

Kayınvalidenizle pek sıkı fıkı değilsiniz anladığım kadarıyla, haliyle kıskanmazsınızda bu sebeple sizde gülümseyip 'maşallah size Allah muhabbetinizi arttırsın'deyin geçin.
Kayınvalidenize de çok güldüm kocaman kadın oturmuş stratejik plan belirliyor. Valla korkulur bu kayınvalidelerden.

önceden tanışıyormuydunuz eşin ne diyor bu duruma. şaşırdım yanlış anlama
Yok esimle sevgiliykeb tanıştık ama ona anne demememin sebebi onunla alakali degil. Benim annen yok anne kelimesini birine kullanmak fobi benim icin oda biliyor bunu .

[QUOTEz, post: 37157226, member: 531265"]Kayınvalidenizle pek sıkı fıkı değilsiniz anladığım kadarıyla, haliyle kıskanmazsınızda bu sebeple sizde gülümseyip 'maşallah size Allah muhabbetinizi arttırsın'deyin geçin.
Kayınvalidenize de çok güldüm kocaman kadın oturmuş stratejik plan belirliyor. Valla korkulur bu kayınvalidelerden.[/QUOTE]
Kadin takıntılı yaa

[QUOTltop, post: 37157282, member: 596555"]Belki senin icinde kv birseyler diyordur. Cokta inanip guvenme.[/QUOTE]
Yani ihtimal vermiyorum ama dikkatli olmakta fayda var tabi

eltin de akılsızmış kaynanan da .İşin cidden zor .

Eltinin bunları anlatmasında ben art niyet aradım açıkçası.
Niyeti iyi olan biri bunu sana anlatmak yerine olur mu öyle şey diyebilirdi kayınvalidesine.
Agzi var dili yok onlara karsi eltimin. Herseye tamam der . Yani ona hayir demesi hayal bile edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…